Új jelszó kérése
0 Ft

Vásárló belépés

Kategóriák

Hírek

2017.12.28 10:00

Fizetési megoldás

aktualis

Mikulás a Pindurpalotában

 

 

Remek hírünk van, december 6.-án a Mikulás ellátogat a Pindúr Palotába!

Aki nálunk rendeli meg a Mikulás napra szánt ajándékot, annak a Mikulás személyesen adja át a csomagját, akár egy személyes üzenettel együtt. Ebben az eseben a megrendelésbe bele kell írni a gyermek nevét, és néhány személyes, jó tulajdonságát. A megrendelés történthet személyesen, vagy webshopon keresztül.  

A belépés díja a szokásos. Javasoljuk, hogy a játszóházi belépőjegyet is rendeld meg az ajándékkal együtt, hogy mindenképp biztos helyetek legyen a Mikulás társaságában.

A Mikulás bokros teendői miatt csupán 9:00 és 15:00 óra közt tud veletek találkozni a káposztásmegyeri játszóházban, így kérjük, Ti is ezen időpontok közt keressétek!

Helyszín: 1048 Bp. Lóverseny tér 4.

Jelentkezés módja:

- Ajándék és/vagy belépőjegy vásárlása a https://pindurpalota.hu/ weboldalon. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy a Mikulás partyra jelentkeztek, írd meg a gyerkőc/gyerkőcők nevét, valamint néhány jó tulajdonságát, a Mikulás dicséretéhez.

- Személyesen az üzletben. Kérjük, hogy ebben az esetben érkezz felkészülve, hiszen a kollégák ugyanezeket az információkat fogját kérni tőled! 

Kérdésed van? Keress bennünket a +36-30/826-7928-as telefonszámon vagy emailben a pindurpalota@pindurpalota.hu címen.

A játszóházba máshol vásárolt ajándékot kérjük ne hozzatok! Megértéseteket köszönjük.

babamama EXPO - Pindurpalota - dm

babamama expo pindurpalota

A dm már rátalált egy barátságos játszótársra.

Te is keress rá a Pindurpalotára, válaszd ki a gyermeked számára megfelelő ajándékot, és játssz velünk te is!

Az expo ideje alatt 15% kedvezménnyel rendelhetsz, a nap végén pedig valaki visszanyeri vásárlása értékét!

Ha bármikor novemberben vásárolsz, és a megjegyzésbe beírod, hogy dm, részt vehetsz egy új sorsoláson is, ahol egy 50.000.-forintos ajándékcsomagot vihetsz haza a Pindurpalota és a DM jóvoltából. 

 

November 18-19-20-án várunk benneteket a DM-mel közösen a babamama EXPO-n játszóházzal, különleges kedvezménnyel, nyereményjátékkal, kézműves foglalkoztatással. Megtalálhattok bennünket is a dm standjánál

 

Részletek:

Aki ellátogat a babamama EXPO-ra 2016. november 18-án, 19-én, vagy 20-án találkozhat velünk is. Erre az eseményre a dm drogeriákkal közösen készültünk, remek kisgyermekes programokkal. A Pindurpalotát egy új oldaláról is megismerhetik a látogatók, teljesen új, mini játszóházat varázsolunk a helyszínre, csúszdával, homokgyurmával, és sok-sok meglepetés játékkal a kicsiknek. 

A nagyobbakat izgalmas ügyességi játékok, és kézműves foglalkozások várják. A foglalkozásokon sok szépséget készítünk, például megmutatjuk, hogyan használható újra egy bébiételes üveg, mécsestartónak, vagy miért érdemes a wc papír gurigákat gyűjteni. 

Cím: 

 

 

 

 

 

Ingyenes játszóház

 

Bolti vásárlás esetén, ha a vásárló igényli, akkor 3000.-forintos vásárlás felett a szülővel érkező gyermek ingyenesen kipróbálhatja a játszóházat fél órás időtartalom ereéig. Az idő lejáratát követően a normál jegyárak érvényesek. A magasabb összegű vásárlások nem duplázzák a játékidőt, és másik időpontban nem lehet a játék lehetőséget felhasználni, azonban ha a vásárlás egy következő alkalommal is meghaladja a 3.000.-forintot, ismét jogosult a gyermek a fél órás játékidőre. Az akció 2015. októberi hónapra vonatkozik, és egy gyermekre vonatkozik. 

Fenntartjuk a válltoztatás jogát visszaélés gyanúja esetén.

2015-ben a kézműves foglalkozások vasárnaponta lesznek!

Facebook oldalunkon rendszeresen posztoljuk a tervezett foglalkozások tematikáját, és az elkészült műveket.

 

Bérlet

 

A bérlet a pénztárnál vásárolható meg, és névre szól. A gyermek nevét, korát, a bérlet sorszámát, és a nyugtaszámát iktatjuk. 

 

Pontgyűjtés menete visszatérő vásárlóknak

A regisztrált vásárolók vásárlásaik után pontokat kapnak, amiket később kedvezményekre válthatnak be.

 

Részletek: 

1 pont 1 forintot ér. A termék adatoknál megtalálható, hogy a választott termék megvásárlása után mennyi pontot kaphat a vásárló. 


A személyes pontegyenleg a profil menüpont kedvezmények fül alatt található meg, miután belépett a vásárló saját profiljába.

A beváltás menete: 


1 lépés, kiválasztani a megfelelő játszóházi belépőt, vagy terméket, szállítási módot. 
2.lépés érvényesíteni a kedvezményt.
A vételárnak maximum a 40%-át lehet ponttal kifizetni.
A beváltás csak a 2. rendeléstől működik.
A pontok 1 évig érvényesek.

Pontokat a boltban személyesen is be lehet váltani, ebben az esetben a beváltást aláírással lehet hitelesíteni.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.