Pindurpalota Blog

Korona vírus hatása a PindurPalotára

Pindurpalota
Pindurpalota
2020.03.19 17:59

A világ egyik legnagyobb tragédiája természetesen a Pindurpalotára is hatással van. Blogcikkünkből megtudhatod, hogy mi változik emiatt 2020.03.20-tól

Mint az várható volt, a Pindurpalotára is, és minden cégre, gyermekre, felnőttre jelentős hatást gyakorol a világ egyik legsúlyosabb gazdasági, és egészségügyi válsága, amelyet a Korona vírus okozott. 

Sajnos ez a válság súlyos döntésre kényszerített bennünket is. 2020.03.20.-ától fájó szívvel megszűntetjük a Lóverseny tér 4 szám alatt működő Pindurpalota Játékboltot, és Játszóházat. A pakolást 2020.03.16-án kezdtük meg, megelőzve a boltkorlátozások bevezetését. A továbbiakban kizárólag online értékesítést folytatunk, a lehetőségekhez mérten ahogy már megszokhattátok, maximális erőbedobással. Minden tőlünk tellhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a kiszolgálás a tőlünk az elmúlt 6 évben megszokott minőségben történjen meg.

A lelkesedésünk a játékok, és az igényes ügyfélközpontú kiszolgálás iránt egy pillanatig sem lankadhat, főleg nem ezekben az időkben, amikor tudjuk, hogy jó néhány dologra lesz szükség a háztartásban, hogy a gyerekek helyzetét megkönnyíthessük. 

Bízunk benne, hogy minnyájunk érdekében ez a borzalmas helyzet mielőbb rendeződik, a lehető legkevesebb áldozatot felemésztve. 

Reméljük találkozunk az online térben is! Természetesen massangeren, telefonon, facebook live adásokban továbbra is kapcsolatban maradhattok velünk, igyekezni fogunk megkönnyíteni a helyzetet. Javasoljuk, és megköszönjük az online fizetés lehetőségének használatát.

Köszönjük szépen az elmúlt 6 évet, a sok kedves szót, azt, hogy láthattuk gyermekeiteket felnőni, válogatni személyesen a játékok között, a sok boldog arcot, mikor megkapták a vágyott játékokat. 

A bérleteseknek, és a szülinaposoknak természetesen az elmaradt program árát visszafizetjük!