Pindurpalota Blog

0-1 hónapos korig
0-3 hónapos korig
1 évesnek ajándék
10 éves fiúnak ajándék
10 évesnek ajándék
11 évesnek ajándék
12 évesnek ajándék
2 évesnek ajándék
3 évesnek ajándék
3-6 hónapos korig
4 évesnek ajándék
5 évesnek ajándék
6 évesnek ajándék
6 hónapos kortól 1 éves korig
7 évesnek ajándék
8 évesnek ajándék
9 évesnek ajándék
Ajándék fiúknak
Ajándék lányoknak
Autós játékok
Baba felszerelés
Baba mozgás fejlesztés
Babajáték
Babázás
Barkácsolás
Berenguer
Beszoktatás
Betű játékok
Clementoni Baby
Csecsemő játékok
Építőjátékok
Fa kirakós játék
Fejlesztés
Fejlesztő játék
Fejlesztő játék 2 éveseknek
Fisher Price
Fodrászos játék
Főzőcskézés
Gyereknevelés
Gyerekzsúr
Hola
Interjú
Iskolakezdés
Játékbaba
Játékok 0-6 hónapos korig
Játékötletek
Karácsonyi ajándékötletek
Kreatív játékok
Kültéri játékok
Logikai játékok
Matematikai játékok
Mindennapi élet játékai
Montessori
Montessori játék
Okos ovis
Oktató játék
Otthon a babával
Óvódás játék
Rágóka
Sima ABC
Szerepjáték
Társasjátékok
Tippek szülőknek
Újszülött játékok
Utazás gyerekkel
Vizi játékok
Zenélő bébi játékok
Szűrés törlése
Pindurpalota
Pindurpalota
2024.04.19 10:48
Anyáknapi ajándék ötletek

Az Anyák napja egy kiváló lehetőség arra, hogy megköszönjük anyukánknak, nagymamáinknak mindazt, amit értünk tettek és tesznek nap mint nap. Az ajándékoknak nem kell drágának lenniük ahhoz, hogy értékesek legyenek, sőt! A saját kezűleg készített kézműves anyáknapi ajándékok gyakran még értékesebbek és személyesebbek szeretteink számára.

Ingyenesen letölthető húsvéti foglalkoztatók

Ingyenesen letölthető húsvéti foglalkoztatók

Ahogy közeledik a Húsvét, egyre többen kezdenek olyan foglalkoztató feladatlapok után kutatni, amelyek a fejlesztő hatásuk mellett a húsvéti hangulatot is megteremtik a gyermekek számára. A húsvéti foglalkoztatókon megjelennek a Húsvét szimbólumai, mint a nyuszi, csibe és természetesen a színes tojások is. Míg a gyerekek színes ceruzákkal ülnek az asztal mellett és színezgetnek, feladatokat oldanak meg, lassan megtelik a lakás a Húsvét szellemével.

Pindur Anett
2024.01.17 11:37
Húsvéti készülődés a gyerekekkel

Húsvéti készülődés a gyerekekkel: kreatív ötletek a tojásfestéstől a kézműveskedésig

Hamarosan itt a Húsvét, és mi sem lehetne jobb alkalom arra, hogy együtt a gyerekekkel készülődjünk a ünnepre? A húsvéti készülődés során rengeteg lehetőség adódik a kreatív tevékenységekre, amelyek nem csak szórakoztatóak, hanem segítik a gyerekek kézügyességét és kifejezőkészségét. Ebben a blogcikkben néhány ötletet fogunk bemutatni a húsvéti kreatív tevékenységekre, beleértve a tojásfestést, a kézműveskedést és a sütést is.

Pindur Anett
2024.01.16 11:00
Farsangi játékötletek otthonra

Farsangi játékötletek otthonra

Maskarások, bolondok rázzátok a kolompot!
Takarodjon el a tél, örvendezzen aki él!

A tavasz közeledtével mindenki készül a farsangi ünnepi időszakra, amikor elűzhetjük a hideg telet, és vidáman várhatjuk a megújulást jelentő tavaszt. Ez az időszak tele van jókedvvel, kacagással és megannyi mulatsággal. Ha gyermekeink vannak, akkor mindenképpen érdemes farsangi mulatságot rendezni a számukra, ahol a megfelelő játékötletekkel felpezsdíthetjük a hangulatot, és még színesebbé varázsolhatjuk a farsangi ünnepkört. Ebben a blogbejegyzésben bemutatunk néhány kreatív ötletet, amelyek segítségével otthon is felturbózhatjátok a hangulatot.

Pindurpalota
Pindurpalota
2024.04.19 13:38
Anyák napi versek, idézetek gyerekeknek

Az Anyák napja az egyik legfontosabb ünnep a világon. Ilyenkor az édesanyák és a nagymamák különleges figyelmet és szeretetet kapnak gyermekeiktől, unokáiktól. Sokféle ajándékkal lephetjük meg őket ezen az ünnepen, de az egyik legszemélyesebb ajándék egy anyukának szóló vers vagy idézet lehet.
Az Anyák napi versek és idézetek nagyszerű lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek arra, hogy kifejezzék érzéseiket anyukájuk és nagymamájuk iránt. A versírás egy kedves gesztus, amellyel bárki köszönetet mondhat édesanyjának a szeretetéért, türelméért és támogatásáért, amit tőle kap. Az ünnep így valóban különleges és emlékezetes lesz az egész család számára.

Amennyiben valaki nem érez magában elég ihletet egy saját vers megírására, akkor egy más által írt vers vagy idézet is jó választás lehet. Egy-egy szép vers vagy idézet felolvasása nemcsak örömet szerez édesanyánknak, hanem erősítheti a köztünk lévő kapcsolatot is.


Karácsonyi Story kockák - Ingyenesen letölthető sablon

A Karácsonyi Story kockák kreatív és interaktív módon nyújtanak szórakoztató élményt a gyermekek számára az ünnepi készülődés során. Az ingyenesen letölthető sablonok segítségével elkészíthető Story kockák új és izgalmas történeteket kínálnak minden napra, ráadásul nagyszerű eszközök az iskolai felkészítésben, segítve a beszéd fejlődését, illetve a helyes mondatszerkezet begyakorlását. A kockákon különböző képek és szavak találhatók, amelyekből érdekes történeteket alkothatunk. Mutassuk meg gyermekünknek hogyan működik, és hagyjuk, hogy ők is saját sztorikat találhassanak ki és mesélhessenek el. Töltsd le ingyenesen a Karácsonyi Story kockák sablonjait, és hozzatok létre egyedülálló és emlékezetes történeteket gyermekeddel!

Ingyenesen letölthető karácsonyi foglalkoztatók

Ingyenesen letölthető karácsonyi foglalkoztatók

Ahogy közeledik az ünnepi szezon, egyre többen kezdenek karácsonyi foglalkoztatók után kutatni. A karácsonyi foglalkoztatók nem csak a rossz időben jelentenek remek időtöltést, hanem az ünnepre való hangolódásban is segíthetnek. A feladatlapokon található karácsonyi motívumok, mint például a hóember, rénszarvas és mikulás, hozzájárulnak az ünnepi hangulat megteremtéséhez. Míg a gyerekek színes ceruzákkal ülnek az asztal mellett és színezgetnek, feladatokat oldanak meg, lassan megtelik a lakás a karácsony szellemével.

12 Karácsonyi ajándék ötlet 12 éves fiúnak

12 karácsonyi ajándék ötlet 12 éves fiúknak

A közeledő ünnepre való készülődés mindig izgalmas feladatot jelent, hiszen szeretnénk szeretteinknek olyan ajándékokat beszerezni, amik igazán örömet szereznek nekik. Amikor 12 éves fiúknak keresünk ajándékot, akkor pedig a téma még inkább kihívást jelenthet. Az általános ajándékötleteket hasznos lehet kiegészíteni olyan ötletekkel, amik ebben a specifikus korosztályban különösen népszerűek. Ezért összegyűjtöttünk 12 karácsonyi ajándékötletet olyan fiúknak, akik éppen 12 évesek. A különféle ajándéktárgyak között megtalálhatók játékok, technológiai eszközök, kreatív lehetőségeket kínáló termékek és még sok más. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek az ajándékok garantáltan elnyerik a kiskamaszok tetszését, és feldobják majd az ünnepeket. Olvass tovább és fedezz fel ötletes ötleteket a 12 éves fiúknak szánt karácsonyi ajándékokhoz!

Pindurpalota
Pindurpalota
2023.04.12 13:04
Társasjátékok utazáshoz

10 társasjáték utazáshoz felnőtteknek

Közeledik a várvavárt nyaralás a haverokkal? Mit fogtok csinálni a nyaralóban, a medence parton, vagy a hüttében esténként? Mutatunk 10 kiváló játékot, ami minden felnőtt buli, nyaralás, utazás, síelés, wellnesezés alatt olyan löketet ad majd a társaságnak, amire még évekkel későb is szívesen emlékeztek majd vissza! Valamint nem utolsó szempont, hogy kis helyen elférnek!

12 Karácsonyi ajándék ötlet 12 éves lánynak

A karácsony az év legvarázslatosabb időszaka, amikor mindenki örömmel várja az ünnepet, a meghittséget és a szerettei társaságát. Ilyenkor a legnagyobb öröm a szeretteink boldog pillantását látni, amikor ajándékunkat kinyitják. Ha egy 12 éves kislányt szeretnénk meglepni valami igazán különlegessel, nem árt néhány ötlettel felkészülni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 12 karácsonyi ajándékötletet, amelyek tökéletesek lehetnek egy ilyen korú lány számára. A választékban megtalálhatók a játékok, a kreatív tevékenységekre szánt termékek és az okos eszközök is, így biztosan találsz olyan ajándékot, ami mosolyt csal majd a kislány arcára az ünnepi készülődés során.

Hogyan lesz egy gyerekből tudós? - Interjú egy mikrobiológussal

Hogyan lesz egy gyerekből tudós?

dr. Gaal Tamás mikrobiológust kérdeztem a tudományos pályáról, szülőségről, gyermekkorról, mesterséges intelligenciáról.

Pindur Zsuzsi
2023.10.06 13:43
12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves fiúnak

12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves fiúnak

Az ünnepek közeledtével mindannyian izgatottan keresgéljük az ideális karácsonyi ajándékot szeretteink számára. Néha azonban nehéz beazonosítanunk pontosan, mire is vágyik az adott személy. Ha 11 éves fiúnak keresel meglepetést, akkor jó helyen jársz! Összegyűjtöttünk neked 12 fantasztikus karácsonyi ajándékötletet, amelyek garantáltan elnyerik majd a kisfiú tetszését.

 

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.07.31 13:06
Francia kártya játékok szabályai

Francia kártya játékok szabályai

Utazni készülsz? Vagy otthonra kerestek egy remek kikapcsolódási lehetőséget? Blogunkban összegyűjtöttük a legjobb Francia kártya játékok szabályait.

12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves lánynak

12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves lánynak

Ahogy elérkezik a Karácsony, izgatottsággal várjuk az ünnepet, és nem utolsó sorban a karácsonyi ajándékokat is. Azonban, nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes ajándékot az adott személy számára. Különösen igaz ez a 11 éves lányokra, akik még játszanak ugyan, de már érdeklik a nagylányos dolgok is. Ebben a blogcikkben számos ajándékötletet szeretnék megosztani, hogy segítsek megtalálni az ideális karácsonyi ajándékot egy 11 éves lánynak. A cikk alján találsz fényképes termékajánlót is, amiből további ötleteket tudsz meríteni.

Pindur Anett
2023.10.04 09:16
Halloween-i buli étel- és italötletek

Halloween-i buli étel- és italötletek

Hamarosan itt van az év legfélelmetesebb éjszakája, a Halloween, és vele együtt érkeznek a rémséges jelmezek, a szörnyek és természetesen az izgalmas és különleges ételek és italok, amik passzolnak ehhez a különleges ünnephez. Ha idén te is szeretnéd elhívni a barátaidat egy Halloween-i partira, vagy esetleg csak szeretnél egy különleges vacsorát készíteni a családnak, akkor az alábbiakban találsz néhány ötletet, hogy hogyan teheted még felejthetetlenebbé a bulit.

Pindur Anita
2023.10.06 13:29
12 Karácsonyi ajándék ötlet 10 éves fiúnak

A karácsony minden évben izgalommal tölti el a gyermekeket, akik türelmetlenül várják a családi összejövetelek és az ajándékozás pillanatait. A megfelelő ajándék megtalálása azonban nem mindig egyszerű feladat, hiszen minden gyermek érdeklődési területe más és más. 10 éves kor felett igazi kihívás olyan játékot találni, ami leköti a gyerekek figyelmét. Ebben az életkorban a fiúk általában szeretik a sporteszközöket, szabadtéri játékokat, a barkácsolást, alkotást és a különböző szuperhősös vagy robotos játékokat. Érdeklődést mutatnak a nagyobb darabszámú kirakók, LEGO-k, stratégiai-, logikai- és ügyességi játékok iránt is. Összegyűjtöttük 12 ajándékötletet, ami biztosan elnyeri a fiúk tetszését. A 12 részletesen bemutatott játék mellett blogcikkünk végén további képes ajándékötleteket is találsz.

Pindur Anita
2023.05.18 16:05
Dínós szülinapi zsúr ötletek

Dínós szülinapi zsúr ötletek

T-rex, Brontoszaurusz vagy Triceratopsz? Kisfiad ismeri mindet és kívülről fújja a többi dínó fajtát is? Akkor számára a dinoszaurusz tematikájú szülinapi buli tökéletes választás lesz. Már egy ötletes dekorációval is biztosíthatod a tökéletes hangulatot, de különböző aktivitást igénylő játékkal felejthetetlen élményt szerezhetsz a gyerekek számára. Ehhez adunk néhány izgalmas játék ötletet.

12 Karácsonyi ajándék ötlet 10 éves lánynak

Ahogy az ünnepek közelednek, sokan gondolkoznak az ajándékok beszerzésén. Különösen nehéz feladat lehet egy 10 éves lány számára megfelelő ajándékot találni. A legtöbb gyermek számára ez a kor az álomvilágban töltött időszakot jelenti, amikor a kreativitás, a képzelet és az érdeklődés fokozatosan formálódik. Az ajándékok kiválasztásánál fontos figyelembe venni a gyerekek egyedi érdeklődési körét és a korosztály sajátosságait. Ebben a cikkben bemutatunk 12 fantasztikus karácsonyi ajándékötletet, amelyek garantáltan elnyerik a 10 éves kislányok tetszését. A 12 részletesen bemutatott játék mellett blogcikkünk végén további képes ajándékötleteket is találsz. Legyen szó játékról, kreatív eszközről vagy olvasnivalóról, ezek a javaslatok segítséget nyújtanak a tökéletes meglepetés megtalálásában. Ráadásul mindezek a termékek fejlesztő jelleggel bírnak, így játszva tanulhat és fejlődhet a gyermek.