Játékbolt játszóház Újpest Káposztásmegyer Pindurpalota

Játékbolt - Online játékbolt

A Pindur Palota azért kapta a Játékcentrum jelzőt, mert itt minden a játékok körül forog.

2020.03.20-tól azonban a 3 terület közül, Webshop, Játékbolt, és játszóház csak az online játék webáruházunkat tartottuk meg.

Korábbi Játékboltjain címe:

- 1048 Budapest Újpest Káposztásmegyer, Lóverseny tér 4. bezárt

- 2120 Dunakeszi, Fóti út 120. Tesco üzletsor Pindurpalota bezárt

Káposztásmegyeri játékbolt és játszóház - bezárt:

Egyszerre találsz itt egy bájos játékboltot, egy selyemcukorszerű édes játszóházat, kávézót a szülőknek, játékos gyermek foglalkozásokat, valamint a netes érdeklődőknek online webes felületet, ahol meg tudjátok rendelni a téged érdeklő játékokat, termékeket.

Dunakeszi játékbolt - bezárt:

Dunakeszin 2017-ben nyitottuk meg új játékboltunkat a Dunakeszi-Fóti Tesco üzletsoron. Az üzlet 2019-ben bezárt.

 

Pindur Palota Dunakeszi Tesco

 

A két üzletben kínálata jelenleg webshopunkon érhető el. Facebook oldalunkon folyamatosan újabb és újabb akciókkal, kedvezményekkel készülünk követőink számára. https://www.facebook.com/pindurpalota

Játék webshop -Játék rendelés

A játékvásárlás online, a webes felületen rendkívül egyszerű. Csupán ki kell választani a kívánt játékot, vagy egyéb terméket, betenni a kosárba, kiválasztani a megfelelő szállítási és fizetési módot, és már kész is. Ugye milyen egyszerűen hangzik? Az is. 

Játszóház Budapesten - Pindur Palota

Szeretettel köszöntünk minden kedves látogatót!

A Pindur Palota játszóház Káposztásmegyeren, 1048 Budapest, Lóverseny tér 4., Óceán-árok 3-7. szám alatt található. A hét minden napján várjuk a kikapcsolódni vágyókat. 

Játszóház kisgyerekeknek Újpesten

 

A gyereket játszóketrec, és gyermeksarok várja, a szülőket pedig pár perc nyugalom egy finom kávé mellett, ingyen wifi lehetőséggel. A babák kényelmét szoptató paraván, pelenkázó, játszószőnyeg, és etetőszék szolgálja. Aki pedig csak ajándékot szeretne vásárolni, az se maradjon otthon, hiszen a webshopon megjelenő termékek mellett még sok minden egyéb is található a bolti részlegen, így érdemes személyesen is ellátogatni hozzánk.

Mivel játszhat a gyerkőc nálunk?

 • Trambulin
 • Csúszda
 • Labdatenger
 • Mászólabirintus
 • Kis konyha
 • Kisautók
 • Duplo, Lego
 • Ügyességi és készségfejlesztő játékok
 • Társasjátékok
 • ..és megannyi izgalmas játékszer.

Mindennap 09.00-19.00 között a Pindurpalota kitárja kapuit, hogy helyet adhasson a víg életnek. 

 

Játszóház árlista 2020. január 1-től

 

Jegyárak gyerek 1-12 év között Időtartalom Ár
Hétköznap Belépőjegy/óra/fő 1250.- forint
Hétvégén és ünnepnapokon, iskolai szünnapokon Belépőjegy/óra/fő 1450.-forint
Kísérőjegy csak a szülinapok időtartalma alatt Díj/óra/kísérő 490.- forint
Bérlet (15 alkalmas) 1 óra/alkalom 15000.- forint

A 15 alkalmas bérlet 2020.12.31-ig érvényes, hétvégén is felhasználható, emellett átruházható. A bérlet más kedvezményekkel nem összevonható. A megvásárolt bérleteket nem áll módunkban megőrizni és az elvesztett bérletekért felelősséget nem vállalunk. Megértéseteket köszönjük!

Gyermekfelügyeletet nem tudunk kedves vendégeink részére biztosítani.

Kedvezmények  
Testvérkedvezmény!  Hozd el a tesódat is a játszóházba, 20% kedvezményt adunk a jegyetek árából, ráadásul ha hárman jöttök tesók, 25% kedvezményt kaptok! (A testvérkedvezmény 1 év alatti tesó esetén a 2. órától érvényes.)
Barátnő kedvezmény! Gyere el a barátnőiddel és legalább 3 gyerkőccel a játszóházba, és 25% kedvezményt adunk a jegyetek árából!
Csoportkedvezmény!  Minimum 10 fős létszámú gyerekcsoport esetén a belépőjegyet kedvezményes áron - 700 Ft/belépőjegy/óra/fő - kapjátok meg.
Törzsvásárlói kedvezmény! Törzsvásárlóinknak 20% kedvezményt adunk a játszóház, 10% kedvezményt pedig a nem akciós játékbolti termékek árából.
Újpest Kártya kedvezmény! Újpest Kártya bemutatásával 10% kedvezményt adunk a játszóház, 5% kedvezményt pedig a nem akciós játékbolti termékek árából.

 

 • Minden megkezdett óra új órának számít.
 • A belépés 1 éves korig 1 órára ingyenes, a második óra megkezdésétől ugyanúgy a feltüntetett árak érvényesek!
 • A belépőjegy megváltása egyszeri belépésre jogosít!
 • A változtatás jogát fenntartjuk!
 • Kísérőknek a belépés ingyenes, kivéve szülinapok időtartalma alatt. Ilyenkor 490.-forint/kísérő/óra. A kísérőjegy minden felnőttre vonatkozik, aki a gyermek játékideje alatt az üzletben/játszóházban tartózkodik.
 • A labirintusba játékokat felvinni tilos, a balesetek elkerülése végett! (Pl: a labdatengerbe keveredett játékokra ráléphetnek)
 • Táskákat kérjük, szíveskedjenek kint hagyni az értékmegőrzőkben, hogy a játéktérben a gyerekeknek legyen elég helyük!
 • Az értékmegőrzők kulcsait 1000 forint kaució ellenében tudjuk átadni, mely távozáskor természetesen visszajár!
 • Kérjük, segítsék munkánkat, és a gyerekek játékát a játékterek szabaddá tételével!
 • A súlyhatárokra szíveskedjenek tekintettel lenni!
 • Kérjük, olvassák el a házirendünket is!
 • A toalett eldugul már 1 db popsitörlőtől a csővezetékünk miatt, kérjük, ne dobják bele!
 • Iskola- és munkaszüneti napokon a hétvégi jegyárak érvényesek.
 • Zokni használata gyermeknek és kísérőnek egyaránt kötelező!
 • Kérjük a játszóház tisztaságának megóvásának érdekében tiszta zoknival lépjenek a játszóház területére, kint pedig cipőt, vagy papucsot viseljenek (a szekrény alatt találnak különböző méretekben). Mivel a játékbolt területén cipőt viselnek a vásárlók, így a kosz a zoknikról bekerülhet a játszóterületre, ha ezt a szabályt nem tartják be.
 • A gyermekek biztonsága érdekében fontosnak tartjuk a megfelelő higiéniát játszóházunkban, ezért megkérünk minden játszóházba látogató szülőt/gyermeket, hogy a játszóház igénybevétele előtt mosson kezet.

A nálunk ünneplő szülinaposok védelme érdekében létrehoztunk egy naptár funkciót honlapunkon, ahol nyomon lehet követni, hogy mikor van zsúr a Pindur Palotában. Ezeket az időpontokat facebook oldalunkon is közzétesszük. Ezekben az időszakokban a gyermek belépőjegyek mellé kísérőjegyet is kell váltani 490.- forint/óra/kísérő. Azokban az időszakokban, mikor nincs zsúr, továbbra sem kell a kísérőknek jegyet fizetni. Kérjük, mielőtt eljönnek hozzánk, mindig tudakozódjanak, hogy van-e rendezvényünk az adott napon! Reméljük, ezekkel az intézkedésekkel hozzásegítjük az szülinaposokat a zavartalan ünnepléshez, vendégeinket pedig a kellemes időtöltéshez.

 

Megértésüket köszönjük!

Játszóházunkban néha különleges programoknak is helyt adunk, mint például az ingyenes csecsemő, és kisgyermek életmentő tanfolyamunk. Ezekről leghamarabb facebook oldalunkon lehet tájékozódni.