Játékbolt játszóház Újpest Káposztásmegyer Pindurpalota

Játékbolt - Online játékbolt

A Pindur Palota azért kapta a Játékcentrum jelzőt, mert itt minden a játékok körül forog. Webshop, Játékbolt, és játszóház egyben

Játékboltunk címe:

- 1048 Budapest Káposztásmegyer, Lóverseny tér 4.

(- 2120 Dunakeszi, Fóti út 120. Tesco üzletsor Pindurpalota bezárt.)

Káposztásmegyeri játékbolt:

Egyszerre talál itt az érdeklődő bájos játékboltot, egy selyemcukorszerű édes játszóházat, kávézót a szülőknek, játékos gyermek foglalkozásokat, valamint a netes érdeklődőknek online webes felületet, ahol meg tudják rendelni az őket érdeklő játékokat, édességeket.

Játékbolt - Pindurpalota

 

Dunakeszi játékbolt:

Dunakeszin 2017-ben nyitottuk meg új játékboltunkat a Dunakeszi-Fóti Tesco üzletsoron. Előnye a könnyű megközelíthetőség, mivel az M2-es első lejáratánál van közvetlenül. Ennek különlegessége, hogy egy bájos faház, és egy interaktív autó is várja a gyerekeket. Amíg a gyerekek jól érzik magukat, addig a szülőknek van idejük szabadon körbenézni.

 

Pindur Palota Dunakeszi Tesco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két üzletben nem azonos a kínálat, de webshopunkon szinte az összes termék elérhető, melyet boltjainkban eladásra kínálunk. Facebook oldalunkon folyamatosan újabb és újabb akciókkal, kedvezményekkel készülünk követőink számára. https://www.facebook.com/pindurpalota

Játék webshop -Játék rendelés

 

A játékvásárlás online, a webes felületen rendkívül egyszerű. Csupán ki kell választani a kívánt játékot, vagy egyéb terméket, betenni a kosárba, kiválasztani a megfelelő szállítási és fizetési módot, és már kész is. Ugye milyen egyszerűen hangzik? Az is. 

 

Játék webshop -Játék rendelés