Új jelszó kérése
0 Ft

Vásárló belépés

Kategóriák

Fizetési megoldás

SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁS

Online játékbolt

Játékbolt - Online játékbolt

A Pindúr Palota azért kapta a Játékcentrum jelzőt, mert itt minden a játékok körül forog. Jelenleg már 2 offline játékbolttal rendelkezünk:

 

- 1048 Budapest Káposztásmegyer Lóverseny tér 4.

- 2120 Dunakeszi Fóti út 120. Tesco üzletsor

 

Káposztásmegyeri játékbolt:

Egyszerre talál itt az érdeklődő bájos játékboltot, egy selyemcukor szerű édes játszóházat kávézót a szülőknek, játékos gyermek foglakoztatásokat, valamint a netes érdeklődőknek online webes felületet, ahol megtudják rendelni az őket érdeklő játékokat, édességeket.

Játékbolt - Pindurpalota

 

Dunakeszi játékbolt:

Dunakeszin 2017-ben nyitottuk meg új játékboltunkat a Dunakeszi-Fóti Tesco üzletsoron. Előnye a könnyű megközelíthetőség, mivel az M2-es első lejáratánál van közvetlenül. Ennek különlegessége, hogy egy bájos faház, és egy interaktív autó is várja a gyerekeket. Amíg a gyerekek jól érzik magukat, addig a szülőknek van idejük szabadon körbenézni.

 

Pindur Palota Dunakeszi Tesco

 

A két üzletben nem azonos a kínálat, de webshopunkon szinte az összes termék elérhető, melyet boltjainkban eladásra kínálunk. Facebook oldaunkon folyamatosan újabb és újabb akciókkal, kedvezményekkel készülünk követőink számárá. https://www.facebook.com/pindurpalota

Játék webshop -Játék rendelés

A játék vásárlás online a webes felületen rendkívül egyszerű. Csupán ki kell választani a kívánt játékot, vagy egyéb terméket, betenni a kosárba, kiválaszrtani a megfelelő szállítási és fizetési módot, és már kész is. Ugye milyen egyszerűen hangzik? Az is. 

 

Játék webshop -Játék rendelés

 

Webáruház készítés