Új jelszó kérése

Vásárló belépés

Kategóriák

Szűrés

Ajánlott életkor
3 éveseknek - 100 éveseknek
Ajánlott nem
Ár
11 979 Ft - 22 189 Ft

Fizetési megoldás

Paola Reina Játékbabák

 Fő kategória >Játékbabák >Paola Reina Játékbabák

Paola Reina Játékbabák

A Paola Reina játékbabák jelenleg a világ egyik legszélesebb, és legváltozatosabb baba kollekcióját kínálják. A klasszikus kollekciós babától a modern babákon át az oktatási babákig. A széles, minőségi kínálat lehetővé tette, hogy több mint húsz országban kislányok, kisfiúk és gyűjtők keressék ezt a 100%-ban Spanyolországban készült, a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő babacsaládot.


Termék sorrend módosítás:

ÚJ

Termék sorrend módosítás:

Paola Reina a Játékbaba specialista

Paola Reina évtizedek óta dolgozik azon, hogy reményt adjon a gyermekeknek a világ minden részében. Ez az út lehetővé tette a cég számára, hogy elképzelje az ő világukat, vágyaikat, a gyerekekkel együtt álmodozzon és végül innováljon. 

Magyarországra a Pindur Palota azért hozta el a Paola Reina babákat, hogy az itt élő gyerekeknek is lehessen egy olyan babájuk,

  • akivel minden bánatukat megoszthatják,
  • aki elkísérheti őket, ha elmennek otthonról,
  • aki ott lehet, ha délutáni tea party készül,
  • akinek a haja annyira jó minőségű, hogyha valami új frizura ötlete támadna egy kishercegnőnek, akkor bátran beültethesse a fodrászszékbe

A Paola Reina csapata az illúzióval dolgozik

A tervezői, és a kivitelezői csapat arra törekszik, hogy érzelmeket, érzéseket és mágikus pillanatokat idézzen elő a babákon. Ennek fényében alakít ki minden részletet, minden ruhát, szemszínt, szájfényt, lányan omló hullámos hajkoronát, hogy a valóság egy-egy momentumát, egy kedves mosolyt, egy bájos tekintetet, együttérző baráti arckifejezést megörökíthessen, és a gyerekeknek adhassa. Egy játékbaba társ, barát, gyermek, példakép is lehet. Ebbéli minőségében pedig szépséget, megértést, kedvességet kell hogy nyújtson a tulajdonosának.

 

A termelési folyamat

Paola Reina Minősítés

 

A Paola Reina-nál minden gyártási folyamatra figyelmet fordítanak, hogy kiváló minőségű és design-os babákat készítsenek. Minden Paola Reina baba mögött egy nagy szakértői csoport dolgozik a fejlesztésén. A technológia, a minőség és a formatervezés nagyon fontos szerepet játszik a gyártási folyamatban, kombinálva a fejlett technikákat más teljesen kézművesekkel, mint pl. faragás, arckidolgozás, frizura vagy öltözék.


Minden babát, ruhát és tartozékot 100% -ban Spanyolországban gyártanak, az Onil (Alicante) gyárban, 1870-es évek óta. Ez a "Made in 100% Spain" tanúsítvány biztosítja az európai minőségi előírások legszigorúbb ellenőrzését.


Az anyagok

A babákhoz használt anyagok jó minőségűek. A nyersanyagtól a szövetekig, a hajtól, a szemektől, a vanília puha illatán át a babák minden tartozékáig.


Vinyl


A baba készítéséhez használt anyag lágy PVC, ftalátmentes. Biztosítani szeretnénk, hogy gyermeke biztonságban legyen, ezért eltávolítottuk a ftalátokat tartalmazó vegyi anyagok 100% -át.


Lágy testek


Néhány baba teste poplin szövetből (pamut és poliészter) készült, színezékektől mentes és tűzálló akrilszállal töltött. A puha testű babák nagyon puha textúrájúak lehetetlen elkerülni az ölelgetésüket. A Paola Reina termékek szívből készült játékok, minőségi és formatervezettek. Büszkék vagyunk arra, hogy hogy mi forgalmazhatjuk ezeket a termékeket Magyarországon.

Fejlesztési funkciók

A babákkal való játék csodálatos dolog, segít a gyerekeknek megismerni a körülöttük lévő világot, és beleélni magát a játék által egy varázslatos gyönyörű világba.

Minden gyereknek szüksége van egy babára, hogy játsszon vele, hogy hidat képezhessen egy objektív és lehetséges élet között. A baba segít benne, hogy kifejezze szükségleteit, megoldásait.

A babákkal való játék segít a gyermeknek mozgásban, érzelmi, társadalmi és kognitív fejlődésükben.

A babázás segít megismerni a környezetüket fejleszti a gondolkodásukat, kommunikációs és a nyelvi készségeiket. A gyerekek folyamatosan verbalizálódnak, miközben játszanak, függetlenül attól, hogy hangosan beszél-e vagy magában.

A mindennapi szokásokat a felnőtt világ utánzásával sajátítják el. A babázás segíti a környező világ megértését és asszimilációját. Elősegíti a képzelet szárnyalását és formálja a kreativitást, miközben feltalálta ezeket a kitalált világokat.


Segít felismerni, elindítani és kifejezni az érzelmeket a babákon keresztül, lehetőséget adva a helyzet kezelésére és az érzelmek ellenőrzésére.

Mindemellett gyakorolhatják a szakmákat is, amik felkeltik az érdeklődésüket, eljátszhatják egy tanát, egy orvos, vagy egy autószerelő mindennapjait.


Szimbolikus játék


A szimbolikus játék akkor kezdődik, amikor a gyerekek körülbelül 18 hónaposak. Ebben a fajta játékban a játékbabák fontosak, és lehetőséget adnak a gyermeknek arra, hogy más életeket hozzanak létre, más világokban. Eljátszhatják, hogy ők mások, beleélhetik magukat rajtuk kívül álló személyek életébe, gondolataiba, helyzetébe, ezáltal fejlődnek a szociális készségeik. Segít nekik beazonosítai saját, és embertársaik érzéseit. Fejlődik az empátiás készségük.


Felelősségre nevelés


Létrehozva a babáknak egy személyiséget, általában a gyermekek a karakter gondviselői vagy oktatói lesznek, öltöztetik, táplálják őket.

Tökéletes választás minden kislány számára!
 

 


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.