Quilling papírcsík technológia

Quilling papírcsík technológia

A Quilling egy olyan kreatív hobby technika, melyben vékonyra vágott  papírcsíkok feltekerésével és leragasztásával térhatású képeket, ékszereket, díszeket lehet készíteni. Gyerekeknek, és felnőtteknek is lehetőséget biztosít kreativitásuk kiélésére.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Quilling eszközök vásárlása

A Quilling eszközök vásárlása a Pindurpalota webáruházban a lehető legegyszerűbben és gyorsabban megy. Cégünk az Imagimake Quilling gyár hivatalos magyarországi importőre és forgalmazója, így minden Quill-On termék tőlünk származik. A Quill-On termékcsalád a legszélesebb quilling eszköz palettával rendelkezdik.  A Quill-On Quilling eszközök javarészt kompatibilisek egymással. A Quill-On quilling család már egészen 3 éves kortól kínál kreatív alkotó termékeket, egészen felnőtt korig. Természetesen korosztályonként más-más papírtekercselő eszközöket, gépeket ajánlunk. 

Quilling Papírcsík tekercselés

A Papírcsíkok tekercselése sokkal egyszerűbb, ha a Quill-On papírcsíkokat választod! A Pindurpalotában kapható Quill-On quilling papírcsíkok vége ragasztózott, ami nagyban megkönnyíti a papírok összeillesztését. Webáruházunkban, és játékboltunkban kapható papírcsíkok közül sok egyedi, különleges darab is kapható. Egyedi színek, színárnyalatok, ezüstözött, aranyozott, és bronzzal bevonz papírcsíkokat, szélesebb, és keskenyebb darabokat is kínálunk megvételre.

Quilling tollak

A quilling tollak legmodernebbike a Super quiller multifunkcionális quilling gép! Cserélhető fejjel, különböző szettekben és kiegészítőkkel forgalmazzuk. Kreppelő, papírékszerkészítő, és papírtekercselő fejjel is kapható. Emellett a 2018-as év újdonsága a Spyrosity állomás, ami egy asztali quilling gép. Ennek a papírtekercselő gépnek a segítségével nagy méretű tekercseket készíthetünk többek között, egyszerűen. Nézd meg a teljes választékot, hogy megtaláld a neked megfelelő quilling eszközöket.