Új jelszó kérése
0 Ft

Vásárló belépés

Kategóriák

Fizetési megoldás

SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁS

LEGO


LEGO

A világhírű Dán játékgyártó fantasztikus figurái és teljes készletei között keresgélhet a kategóriában - Star Wars, Harry Potter, Indiana Jones, Toy Story vagy éppen Perzsia hercege, és megannyi hajó, robot, autó, 3-99 éves korig. Legózni jó és mindenki szereti, kreatív készségfejlesztő játékok kicsiknek és nagyoknak.
A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a MINDSTORMS valamint a Minifigure a LEGO Csoport védjegyei. ©2014 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.
A GYERMEK FEJLŐDÉSE
Társas és érzelmi készségek
Az építőelemekkel való közös játék (barátokkal vagy szülővel) segítheti a gyermeke társas és érzelmi készségeinek fejlődését. Az építőelemek szétosztásától kezdve, annak elhatározásán keresztül, hogy mit építsenek és milyen legyen a konstrukció, az építőelemekkel való játékig minden fontos képességet tanít és fejleszt - például a tárgyaló- és kompromisszum készséget, mások tiszteletét, segítőkészséget és szabálykövetést.

Fizikai készségek
A LEGO® termékek fejlesztő hatással vannak a gyermek finommotorikus készségére, illetve szem és kéz mozgásának koordinációjára is. Az építőelemek megfelelő pozícióba mozgatása pontos kézmozdulatokat és térbeli gondolkodást igényel - nem beszélve a koncentrációról.
Ezek a készségek egész életünk során fontos szerepet töltenek be és elsajátításukkal megnyílik az út a gyermekek előtt az olyan összetett feladatok irányába, mint a cipőfűzés, vagy az írás.

Értelmi képességek
Építő játékként magától értetődő, hogy a LEGO fejleszti a gyermekek logikáját. Ezen kívül megkönnyíti számukra számos elvont fizikai és matematikai fogalom megértését. Úgy, mint forma, terület, méret, hossz, minták és számok. A játék a LEGO® elemekkel lehet egyik módja annak is, hogy gyermeke megértse élményeit és kifejezze érzéseit - mint egy festő, festés közben. Az építés a LEGO® elemekkel segít gyermekének megérezni olyan dolgokat, amelyek számára még túl elvontak ahhoz, hogy gondolkodjon, vagy beszéljen róluk.

Nyelvi készségek
A kicsiket örömmel tölti el, ha beszélhetnek arról, amit építettek - még akkor is, ha bele sem fogtak az építésbe. Képesek végtelenül hosszan beszélni arról mit építenek és milyennek szeretnék azt látni, amikor elkészül. Ezekből a leírásokból gyakran szőnek hosszú történeteket, amelyeket sokszor az építés lépései közben adnak elő szüleiknek vagy barátaiknak. Ez utat nyit verbális képességeik fejlődésének irányába.

Webáruház készítés