Angry Birds Játékok

Angry Birds játékok a Pindurpalota webáruházban

Angry Birds - Mérges madarak játék figurák, társasjátékok, Angry Birds plüss figurák, ugráló figurák, kilövő játékok várnak a Pindurpalota webáruházban, és játékboltban! Az Angry Birds mese olyan játék gyártók, és forgalmazók fantáziáját is megmozgatta, mint a Trefl, Smart Games, vagy az Orbico. Nézd meg akciós kínálatunkat, rendkívül kedvező árak várnak! Rendeld meg ma, játsz vele akár már holnap! 

Nézet:
Sorrend:

Az Angry Birds története

A történet egy olyan szigeten játszódik, amelyet boldog röpképtelen madarak laknak. Az egész környezet idilli, a grafika bájos, a történet sok humorral van átszőve. 

Az Angry Birds főszereplői:

  • Piros, a problémás madár
  • Chuck, a villámgyors sárga madár
  • Bomba, a robbanékony természetű fekete madár

Ők hárman mind kívülállónak számítottak. Most azonban a szigetet ellepik a titokzatos zöld malackák, valami gonosz dolgot akarnak, de Piros, Chuck, és Bomba észreveszik, hogy valami nem stimmel!

Az Angry Birds – a film (vagy egyszerűen Angry Birds) egy 3D-s számítógépes animációs akciófilm, amely az azonos nevű videójáték-sorozaton alapul. Mivel a játékkal sok felnőtt is játszik, sokuk számára túl "gyerekesnek" tűnt a film története. Pont ez a korosztályi "alullövés" teszi lehetővé, hogy megengedjük a gyerekeknek a film megtekintését, és az Angry Birds-ös játékokkal való játékot.

Angry Birds mellékszereplői:

Piros
Chuck
Bomba
Matilda
Terence
Leonárd / Dagonya király
Büszke Sas
Csőrbíró
Sztella
Eva
Ross
Cyrus
Pantomimes
Edward
Tiny
Bubi
Hal
Monica
Korán Kelő Kanári
Shirley
Johnny
Brad
Dane

Angry Birds játékok akciósan

A Pindurpalotában mindig igyekszünk remek akciókat nyújtani, és gondolni arra, hogy egy évben hány szülinapi zsúrra hivatalosak a lurkók! Emiatt mindig vannak olcsó kis ár kategóris termékeink, ahogyan az Anrgy Birds játékok közözz is találsz remek ár/érték arányú termékeket.