Angry Birds Játékok

Angry Birds játékok a Pindurpalota webáruházban

Angry Birds - Mérges madarak játék figurák, társasjátékok, Angry Birds plüss figurák, ugráló figurák, kilövő játékok várnak a Pindurpalota webáruházban, és játékboltban! Az Angry Birds mese olyan játék gyártók, és forgalmazók fantáziáját is megmozgatta, mint a Trefl, Smart Games, vagy az Orbico. Nézd meg akciós kínálatunkat, rendkívül kedvező árak várnak! Rendeld meg ma, játsz vele akár már holnap! 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Az Angry Birds története

A történet egy olyan szigeten játszódik, amelyet boldog röpképtelen madarak laknak. Az egész környezet idilli, a grafika bájos, a történet sok humorral van átszőve. 

Az Angry Birds főszereplői:

  • Piros, a problémás madár
  • Chuck, a villámgyors sárga madár
  • Bomba, a robbanékony természetű fekete madár

Ők hárman mind kívülállónak számítottak. Most azonban a szigetet ellepik a titokzatos zöld malackák, valami gonosz dolgot akarnak, de Piros, Chuck, és Bomba észreveszik, hogy valami nem stimmel!

Az Angry Birds – a film (vagy egyszerűen Angry Birds) egy 3D-s számítógépes animációs akciófilm, amely az azonos nevű videójáték-sorozaton alapul. Mivel a játékkal sok felnőtt is játszik, sokuk számára túl "gyerekesnek" tűnt a film története. Pont ez a korosztályi "alullövés" teszi lehetővé, hogy megengedjük a gyerekeknek a film megtekintését, és az Angry Birds-ös játékokkal való játékot.

Angry Birds mellékszereplői:

Piros
Chuck
Bomba
Matilda
Terence
Leonárd / Dagonya király
Büszke Sas
Csőrbíró
Sztella
Eva
Ross
Cyrus
Pantomimes
Edward
Tiny
Bubi
Hal
Monica
Korán Kelő Kanári
Shirley
Johnny
Brad
Dane

Angry Birds játékok akciósan

A Pindurpalotában mindig igyekszünk remek akciókat nyújtani, és gondolni arra, hogy egy évben hány szülinapi zsúrra hivatalosak a lurkók! Emiatt mindig vannak olcsó kis ár kategóris termékeink, ahogyan az Anrgy Birds játékok közözz is találsz remek ár/érték arányú termékeket.