Clementoni Tudományos oktató játékok

Clementoni Tudományos oktató játékok raktárról

Clementoni tudományos és oktató játékok, termékek a pindurpalota.hu játék webáruházban, gyors és akár ingyenes szállítással raktárról. Heti hét napos ügyfélszolgálat, sorban állás nélküli garanciális ügyintézés.

Nézet:
Sorrend:

A Clementoni játék gyártóról

A Clementoni játék gyártó azzal a céllal kezdte el játékait a piacra dobni, hogy segítsen a gyermekeknek szórakozás közben tanulni, elősegítve növekedésüket. A gyerekek által legjobban ismert nyelvet használják a tudás átadásához, ez a nyelv pedig a játék nyelve.  

Pontos stratégiát követve az elmúlt években a Clementoni játék vállalat folyamatos termékinnovációt folytatott, amely életre keltette az oktató játékok széles, és változatos választékát. A Celemntoni fejlesztő játékait a Recanati központjában hozzalétre, fejlesztette és fejleszti ki, egy fiatal kutató csapat. Az elmúlt évek során több mint 50 kutató vett részt az innovációban, azzal a céllal, hogy a legkisebb korosztálytól a nagyobb gyerekekig, mindenkinek a saját korosztályához illő és megfelelő ismeretanyagot szolgáltató játékokat kínáljanak, ami a gyerekek fejlődését megfelelő mederbe tereli.

A Clementoni olasz játék gyártó cég fő gyára Recanatiban található, ahol a teljes termelés, kb. 60% -át előállítják. Ebben az üzemben állítják elő a játékokhoz a papír- és karton alkatrészeket, például a Clementoni Sapientino rejtvény játékokat, valamint a klasszikus építőelemeket a játékokhoz.

A Clementoni termékcsaládban már 0 hónapos kortól vannak játékok, és egészen a 12 éves korú gyerekekig mindenkinek lehet megfelelő terméket találni.

A Clementoni játékok családjai, albrendjei

Baby Clementoni Clemmy baba játékok

A korai gyermekkorban a Baby Clementoni, azaz a Clemmy baba játékokat ajánljuk. Játék webshopunkban elérhető a Clemmy család jó néhány darbja,  ami egyet jelent a puha, jó minőségű baba játékokkal. A Clemmy rágcsálható, puha, illatos, összeépíthető, szétrombolható. Vízben is használható.

Clementoni Sapientino játékok a pindurpalota.hu webáruházban

A baba játékok után jön az óvodásoknak szóló oktató játékok világa, amelyet a híres Sapientino márka ural. Természetesen a pindurpalota.hu játék shopban számtalan ovis fejlesztő játék elérhető alacsony áron, érdemes megnézni mindet.

Clementoni Science & Play tudományos oktató játékok a pindurpalota.hu webshopban

A Clementoni rendkívül széles játék kínálata minden korosztály számára elérhető, amelyen a gyermekek egész nemzedéke nőtt fel. A Science & Play játékok a tudományos gondolkodás kifejlesztésében segítik a gyerekeket. A Science & Playben ismeretterjesztők, kísérletező készletek, kreatív szettek is megtalálhatóak. A felfedezés világa izgalmazzal teli. Lehet vidám a kémia! 

A Clementoni fejlesztő, oktató, logikai, tudományos és készségfejlesztő játék rendelésedet hétköznapokon akár már másnapra kiszállítjuk. Budapesti játékboltunkban, a Pindur Palotában 5 percen belül személyesen is átveheted őket, de mivel külső raktárunk is van, a legjobb, ha előre leadod a megrendelésed, ha biztosra akarsz menni, és már kiválasztottad, mit is szeretnél. A Clementoni mindkét nemnek készített okos játékokat.