Pindurpalota Blog

Pihend ki a karácsonyi időszak fáradalmait – most 15 000 Ft értékű utalvánnyal lepünk meg!

2019.12.20 15:55
Pihend ki a karácsonyi időszak fáradalmait – most 15 000 Ft értékű utalvánnyal lepünk meg!

A karácsonyi időszak szülőként kimerítő lehet… az ajándékbeszerzések, a takarítás, a főzés, és persze a karácsonyi csoda megteremtése varázslatos feladat, ám sokszor az ünnepek végére fáradtan dőlünk hátra – és élvezzük a megérdemelt pihenést… Vagy csak élveznénk, hiszen alig maradt időnk!

 

Szeretnénk hát most meglepni Téged egy kis kedvességgel: utazzatok el a Relax Hotelbe, élvezzétek a wellness élményeket, amihez most 15 000 Ft értékben hozzásegítjük azon vásárlóinkat, akik január 15-ig minimum 30 000 Ft értékben vásárolnak a PindurPalota.hu webáruházban!

 

 

Az akció részletei:

- Vásárolj 2020.01.15-ig minimum 30 000 Ft értékben a www.pindurpalota.hu webáruházban
- A vásárlás során add meg a „RELAX” kódot a megjegyzés rovatban! (kérlek figyelj, ezt nem a kupon részhez, hanem a megjegyzéshez várjuk :) )
- Rendelésed teljesítése után e-mailben küldjük számodra a kedvezmény érvényesítéséhez szükséges kódot!
- Az ajándékutalványt az első 50 jelentkező számára tudjuk garantálni.

 

Az ajándék:

- A fenti feltételeket teljesítő vásárlóink számára a vásárláskor megadott e-mail címre küldünk egy kuponkódot, amely a szállás árából 15 000 Ft kedvezményre jogosít.
- a kuponkód beváltható a https://relaxhotelheviznel.hu/ oldalon. A kuponkódot a foglalás során kérjük az „üzenet” mezőben feltűntetni a kedvezmény érvényesítéséhez!

 

Relax Hotel Hévíznél, ahol az idilli nyugalom és a tökéletes feltöltődés kéz a kézben jár

Különleges, romantikus hotel Hévíznél, a mesebeli Cserszegtomajon wellness élményekkel. A Relax Hotel felnőttbarát szálloda révén maximálisan képes biztosítani vendégei számára a teljeskörű kikapcsolódást.


A hotel csupán 2500 méterre fekszik a méltán híres Hévízi-tótól, tehát éppen olyan közel, hogy vendégeik problémamentesen élvezhetik annak minden pozitívumát, ugyanakkor éppen olyan távol, hogy a náluk eltöltött napok valóban zavartalanok lehetnek.


Fűtött beltéri medence, szauna, pezsgőfürdő és kényeztető masszázsok várják a vendégeket. Az exkluzív élményekről Float Spa szolgáltatásuk gondoskodik. A kezelés során a zárt rendszerű kabinnak, a hang- és fényhatások kizárásának, valamint a sós víznek köszönhetően átélheted a test és a lélek páratlan harmóniáját, a súlytalan lebegés érzését.


Szobáik visszafogott eleganciát tükröznek, felszereltségükkel a tökéletes privát kikapcsolódás minden összetevőjét biztosítják. Éttermükben, a Papi Restaurant & Pizzeria-ban a vidék ízei, valamint a hagyományos finomságok mellett pizzák széles kínálatából választhatsz, a hotel vendégeit bőséges svédasztalos reggeli és vacsora várja.


Élvezd a tökéletes kikapcsolódást ajándékutalványodnak köszönhetően kedvezményes áron!

 

Az ajándékutalvány felhasználható:

Az ajándékutalvány a weboldalon történő, minimum 2 éjszakára vonatkozó foglalás esetén váltható be a szabad helyek függvényében 2020.01.01.-03.31. között.

 


Kattints az alábbi linkre az ajándékutalvány beváltásáért: https://relaxhotelheviznel.hu/szobafoglalas.html 

 
Kérjük, hogy ajándékutalvány sorszámát az „Üzenet” mezőbe írd be!