Pindur Csoport tagjai

Pindur Csoport tagjai

www.pindurpalota.hu

www.gyerekjatekok.shop nagykereskedés

www.pindur.shop kis és nagykereskedés

Pindur Palota Játékbolt - bezárt a Korona vírus miatt

Pindurpalota Dunakeszi Tesco Játékbolt - bezárt

Pindur Palota Játszóház - bezárt a Korona vírus miatt

Pindur.Shop játék kis- és nagykereskedés, a Pindur Csoport legújabb tagja

A Pindur Palota Játékcentrum nevében szeretnénk bemutatni számotokra újonnan megnyílt webáruházunkat, amely kis- és nagykereskedelmi partnereket egyaránt kiszolgál: ismerd meg a Pindur.Shop gyerekjáték webáruházat!

Legújabb webáruházunkat bár korábban kereskedelmi partnereink részére hoztuk létre, ám az idők során az érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a szélesebb célközönség számára is elérhetővé tesszük. Az újdonságokat, extra kedvezményeket elérheted a www.pindur.shop weboldalon!

 

Miben más a Pindur.Shop webáruház, mint a Pindurpalota.hu?

Mit nyújt a Pindur.Shop Kereskedők számára:

A Pindur.Shop webáruház fejlesztésekor a vásárlók kiszolgálásán kívül számos más cél is lebegett a szemünk előtt. Az elsődleges különbség természetesen, hogy a Pindur.Shop kínálata elérhető nagykereskedelmi partnereink számára is – regisztráció útján. Ezen felül a kínálat, az akciók és a további funkciók gyakorlatilag mindenkit szeretettel várnak! Hogy mik ezek pontosan? Mutatjuk! 

Minden vásárlás után ajándékkal kedveskedünk!

A Pindur.Shop webáruházban azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden vásárlónk mosollyal az arcán távozzon virtuális kasszánkból. Éppen ezért MINDEN vásárlásod után ajándékkal kedveskedünk. Igen, már 1 Ft-tól :)

A kedvezményeket sávos rendszerben adtuk meg, a vásárlás során weboldalunk pedig gyakorlatilag vezeti a kezed, hogy semelyik kedvezményünkről se maradj le. Ide kattintva megismerheted az ajándékok körét: vásárlás utáni ajándékok a www.pindur.shop webáruházában

 

Az intézményekre is gondolunk – és segítünk, hogy segíthess!

Hisszük, hogy együtt többre megyünk! Nem csak a szülők számára okoz ugyanis néha nehézséget a megfelelő eszközök, játékok beszerzése – de az intézmények (óvodák, bölcsődék, iskolák) számára fokozottan problémás lehet. A meghatározott normatívákat gyakran átlépik, ami eszközhiányhoz vezet ezekben az intézményekben… Pedig gyermekünk napja nagy részét ott tölti!

 

Hogyan segíthetünk hát? Erre a kérdéskörre egy olyan intézményi rendszert hoztunk létre, ahol mind a három fél jól jár: a vásárló, az intézmény, és mi is. 20 000 Ft értékű vásárlásod után ugyanis saját kuponod és ajándékod mellé egy általad választott intézményt is megajándékozunk egy kuponnal! Neked nincs más dolgod, mint a vásárlás befejeztével megadni, hogy melyik intézményhez szeretnéd eljuttatni a kedvezményt – a többit mi intézzük, és az intézmény „virtuális számláján” jóvá írjuk azt – anélkül, hogy neked ez egy forintodba kerülne. Ráadásul nálunk az intézmények kedvezményesen vásárolhatnak!

 

Az intézményi rendszer bővebb leírását, működését ITT olvashatod el.

 

Változatos napi akciók

Ahogy azt már a PindurPalota oldalán is megszokhattátok, minden nap új akciós termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Ez a Pindur.Shop oldalon is így van – ám a kínált termékek köre más, így ha szeretnéd levadászni a legütősebb ajánlatokat, érdemes azon az oldalunkon is körülnézned!

 

Melyik weboldalt válasszam: a PindurPalota.hu-t, vagy a Pindur.Shop-ot?

Amennyiben kereskedelmi partnerként, vagy intézményként szeretnél regisztrálni, úgy mindenképp a Pindur.Shop oldalt javasoljuk számodra – itt érhetőek el a személyre szabott kedvezmények egy rövid ellenőrzési folyamatot követően.

Amennyiben magánszemélyként keresel játék webáruházat, úgy a döntést rád bízzuk: reméljük, hogy mindkét webáruházunkban jó vásárlási élményt és szuper játékokat találsz!