Új jelszó kérése
0 Ft

Vásárló belépés

Kategóriák

Fizetési megoldás

SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁS

Termék kategóriák

Fő kategóriaIV. kerületi Játék Webshop

 

Ezen a weboldalon a Pindúr Palota Játékbolt termékeit tekintheti meg széles kínálatban. Vásárolhat nálunk személyesen üzletünkben mindennap reggel 9 és este 7 óra között vagy webáruházunkban éjjel-nappal. Termékeinket a IV. kerületben veheti át illetve kiszállítással is kérheti az ország bármely területére. Játékainkat csokrokba gyűjtve kategóriákba soroltuk, hogy könnyebben eltudjanak igazodni a gyermek korát és érdeklődési körét tekintve keresgélés közben. Nagy figyelmet fordítunk játékaink minőségére és vevőink igényeire. Folyamatosan bővülő illetve megújuló felületünket érdemes nyomon követni, hogy első kézből értesüljenek a legújabb akciókról és beérkezett termékekről.

Elérhetőségeink:

  • Címünk: 1048 Budapest Lóverseny tér 4
  • E-mail: pindurpalota@pindurpalota.hu
  • Telefon: +36-30/826-7928
  • Nyitvatartás: Hétfőtől - Vasárnapig : 09:00 - 19:00

 

Dunakeszi Interaktív Játékbolt és Webshop

 

A Pindúr Palota Játékbolt második, 2017. áprilisában nyílt üzlete a Dunakeszi-Fóti Tesco üzletsorán található. Az itteni üzletben is lehetőség van a webáruházban rendelt termékeket díjmentesen, személyesen átvenni. A boltba látogatókat hatalmas választék várja, és amíg a kedves szülők a termékeket böngészik, a gyermekek is jól el tudják foglalni magukat. Interaktív játékbolt lévén két játékkal is készültünk az ifjú vásárlóknak: egy teljesen felszerelt kis faház játékaival és bútoraival játszhatnak, lehetőségük van rajzolásra is. A vadócabb gyerekeket pedig a tűzpiros versenyautó várja, aminek belsejébe több, a Pindúr Palota termékkínálatában lévő fejlesztő játék is fel van szerelve. Igazi vagány műszerfal, amit minden korosztály ámulattal néz meg és próbál ki.
Szeretettel várunk ide is kicsiket és nagyokat, kollégáink pedig segítenek eligazodni nem csak a termékek közt, de állandó és időszakos akcióink, ajánlataink mezején is készséggel igazítják el a vásárlókat.

Elérhetőségeink:

  • Címünk: 2120 Dunakeszi, Fóti út 120. TESCO üzletsor
  • E-mail: pindurpalota@pindurpalota.hu
  • Telefon: +36-30/341-5926
  • Nyitvatartás: Hétfőtől - Szombatig : 09:00 - 20:00, Vasárnap: 09:00 - 19:00

 

További információt a következő linken talál:

https://pindurpalota.hu/shop_contact.php

Webáruház készítés