Ajándékötletek kisfiúknak

Ajándékötletek kisfiúknak: a legjobb fiús játékok

Fiús ajándék ötletet keresel? Meríts ötleteket népszerű termékeink közül, melyeket azért gyűjtöttünk össze egy kupacba, hogy megkönnyítsük az eligazodást számtalan fiús játékunk között.

Összeszedtünk neked néhány remek ajándékötletet kisfiúknak csoportosítva, és néhány érvet, hogy miért érdemes a Pindurpalota játék webáruháztól rendelned! Fedezd fel a legnépszerűbb és legjobb fiús játékokat egy helyen - akár a saját kisfiadnak keresel ajándékot, akár ismerősöd kisfiának, vagy gyermeked kisbarátjának kellene egy jó fiús ajándékötlet!

Természetesen, ha már túl vagy az ötletelésen, és pontosan tudod mivel szeretnéd megajándékozni kisfiadat, barátodat, akkor kategóriákra bontva bővebb termék kínálatból válogathatsz! Ne feledd a kategóriák mellett összegre, és korosztályra is tudsz szűrni, többek között!    >>>Tovább a teljes kínálatra

Ajándékötletek kisfiúknak: tűzoltós játékok fiúknak

Tűzoltók és "hétköznapi hősök": a tökéletes ajándékötlet kisfiúknak

Örök sláger, és nagyon hálás téma a fiús játékok között a tűzoltós játék. A Pindurpalota webáruházban minden fiú számára, legyen akár újszülött, bölcsödés, óvodás, tinédzser, vagy felnőtt remek ajándékötletekkel készültünk, de a hétköznapi hősök, így a tűzoltók is, leginkább az óvodás korosztályt kötik le, így ezeket a játékokat, Sam a tűzoltós játékokat, játék tűzoltó helikoptereket, tűzoltós jelmezeket, társasjátékokat első sorban ennek a korosztálynak kínáljuk. Az óvodás korcsoport keresi a példaképeket, és ezeknél a hétköznapi hősöknél vajon kire lehetne inkább felnézni? 

Ha tehát a tökéletes ajándékötletet keresed kisfiúk számára, jöhet minden, ami tűzoltó! 

 

>>> Tovább a teljes tűzoltós játék kínálatra

Ajándékötletek kisfiúknak: mentős játékok fiúknak

Mentős játékok: tökéletes ajándékötlet kisfiúknak

A fiús játékok közül bár sokkal kevesebb gyermeket mozgat meg, mégis nagyszerű téma a mentős játék, akár szerepjáték, akár autós játék formájában. A fiús játékok vásárlása folyamán bármikor kérhetsz segítséget ügyfélszolgálatunktól, ha elakadnál, hiszen napi 10 órában, a hét minden napján készséggel állunk a rendelkezésedre, mivel a mi küldetésünk, hogy a megajándékozott őszíntén örülhessen a te ajándékodnak! Jó vásárlási éleményt szeretnénk nyújtani, és hogy mielőbb megtaláld a számodra megfelelő játékokat! Ha még több játék mentőautót, vagy mentős játékot szeretnél látni, használd a kereső funkciónkat, vagy nézd meg vonatkozó gyűjteményünket.

Ha pedig a tökéletes ajándékötletet keresed kisfiúknak, a fentiekben összegyűjtöttük a legnépszerűbb mentős, fiús játékokat. 

>>>Tovább a mentős játékokra

Ajándékötletek kisfiúknak: rendőrös játékok fiúknak 

Rendőrös játékok: tökéletes ajándékötlet kisfiúknak

A rendőrösdi azért jó játék a kisfiúk számára, mert erről a világról a hétköznapi élet folyamán sokkal több tapasztalatot szerezhetnek, mint a mentők munkájáról. Rendőrökkel találkozhatunk az út szélén, miközben forgalmat irányítanak, elkapják a bűnözőt, nyomoznak. Sok kisfiú szeret a rendfenntartó bőrébe bújni, betartani a szabályokat, és bizony, ha muszáj, akkor büntetéseket is kiszabhatnak. A rendőrös játékok között nem csak játék rendőrautók, és autós játékok vannak, hanem forgalomirányító villogók, rendőrös felszerelések, de akár ide tartozhatnak a Közlekedj okosan játékok is.     

A rendőrös játékok ráadásul azért is kiváló ajándékötletek kisfiúknak, mert a hőskeresés során azonosulni tudnak vele a kisfiúk - és szülői segítséggel akár nagyszerű fejlesztő, oktató játékokká is válhatnak a rendőrös játékok! 

>>>Tovább az összes rendőrös játékra

Ajándékötletek kisfiúknak: barkácsolós játékok fiúknak

Barkácsolós játékok: tuti ajándékötlet kisfiúknak

Ha fiús játékot keresel egy gyermeknek, mindig szóba kerülnek a barkácsolós játékok. A kisfiúk motorikus készségeinek a fejlődéséhez, a szem-kéz koordinációjuk kialakulásához ugyanúgy szükség van kreatív játékokra, mint a lányok esetében, csak a lányok számára sokkal nagyobb választék  áll rendelkezésre álltalában. A barkácsolós játékok azért jó ajándékötletek kisfiúknak, mert egyfelől elég menők, másfelől olyan alapvetően fiús tevékenységekre is megtanítanak, mint a csavarozás, kalapálás, szerszámhaszálat. A barkácsolós játékok megmutatják a fiúknak, hogy a ház körül milyen férfias teendők várnak majd rájuk, és mire felnőnek, rutinosan fognak majd hozzá ezekhet a fiús házimunkákhoz. A barkácsolós ajánbdékötletek között vannak szerelős játékok, fémépítő játékok, játék barkácsasztalok, barkács padok, és játék szerszámok is.  

>>>Tovább az összes barkácsolós játékra

Ajándékötletek kisfiúknak: dínós játékok fiúknak

Dínós játékok: a legmenőbb ajándékötletek kisfiúknak

A fiús játékok, ajándékötletek között mindig kiemelkedő helye lesz a dínós játékoknak, mivel szinte minden fiú életében eljön az az időszak, amikor többet tud ezekről az élőlényekről, mint egy paleontológus. A dínókkal lehet szerepjátékozni, eljátszani a jégkorszak mesét, de nem csak dinoszaurusz figurákat kínálunk megvásárlásra a Pindurpalota Játék webshopban, hanem más fiúknak szánt dínós játékokat is, például Dínós játék kártyákat, dínós kirakókat, 3D fa puzzle-ket, fiús foglalkoztatókat, és készségfejlesztő játékokat is. Egyszóval mindegy, csak dínós legyen! Ez a siker titka, ha ajándékötletet keresel kisfiúknak

>>>Tovább az összes dínós játékra

Ajándékötletek kisfiúknak: szuperhősös játékok fiúknak

Szuperhősös játékok: fantasztikus ajándékötletek kisfiúknak

A fiúk a játékaik folyamán természetesen kiélik vágyaikat. A példakép kereső korszakban, egy igazi hőst keresnek, akire felnézhetnek. Ilyenkor lépnek be a képbe a szuperhősök. Általában az első Pókember, aki kicsit félelmetes, de fiatal, és igazságos. A szerepébe bújva a gyermek maga is átéli a segítő szerepét. Kisebb gyermekes szülők sokszor aggódnak, hogy aggresszív lesz a gyermek, ha ilyen jellegű meséket néz, emiatt inkább azt javasoljuk, ha az oviban már mindenki pókember, és a mi csemeténk sem szeretne kimaradni, akkor inkább meséljük el neki, miről szól a film, mivel az, hogy szuperhősöset játszik kisfiúnk nem egyenlő azzal, hogy megmutatunk neki egy filmet, amit úgy gondolunk, hogy számára még félelmetes lehet. A nagyobbaknál azonban már teljesen természetes mára, hogy ismerik a szuperhősük nevét, képességeit, sőt, sokszor a történetüket is!

Nem csak ismerik, de egyenesen rajonganak is érte, így ha ajándékötletet keresel kisfiúknak, a szuperhősös figurák mindig jó választásnak bizonyulnak.

 

>>>Még több szuperhősös termék

Ajándékötletek kisfiúknak: TM TOYS fiús játékok

TM Toys fiús játékok: kiváló ajándékötletek kisfiúknak

A TM Toys Sp. 1997 óta tevékenykedik játék forgalmazóként a lengyel játékpiacon, de hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a játékai. Sokat a tévéből, youtuberól már ismerhetnek a vásárlók.  A TM Toys elsősorban licenszes játékokra összpontosít, amelyek a legnépszerűbb gyermekfilmek, tévésorozatok és képregények karaktereit képviselik. A fiús játékok forgalmazásában rendkívül erősek, remek játékokat találnak ki számukra, ezért úgy gondoltuk, mindenképpen kiemelten kell kezelnünk őket, ha már a fiús játékokról írunk.   

 

Ha pedig a garantált sikerre hajtasz amikor ajándékötletet keresel a kisfiúnak, a licenszes termékek ezt biztosítják: ha ugyanis már tudod a kisfiú kedvenc meséjét, szereplőjét, akkor az ajándékötlet okozta öröm tuti biztos lesz!

>>>Legnépszerűbb TM Toys játékok

Ajándékötletek kisfiúknak: fiús társasjátékok

Fiús társasjátékok: ajándékötletek kisfiúknak, és a baráti körnek

A fiús játékok között, amit a Pindurpalotában találsz, természetesen kiemelt helye van a társasjátékoknak, amiből oktatót, ügyességit, családit, stratégiait is találsz a társasjáték kategóriában. Nézd meg az összes társasjátékunkat! 

Bár a legtöbb társasjáték uniszexnek mondható, ha ajándékötletet keresel kisfiú ismerősödnek érdemes alaposan körülnézni: a liszenszes termékek között biztosan találsz olyat, ami kifejezetten fiús játéknak számít - de természetesen azzal sincs probléma, ha nem csak fiúknak ajánlják a terméket.

 >>>Tovább a társasjátékokhoz

Ajándékötletek kisfiúknak: kukás autók - autós játékok fiúknak