Paola Reina játékbabák

Babázás
Fodrászos játék
Játékbaba
Mindennapi élet játékai
Szerepjáték
Szűrés törlése

Paola Reina játékbabák - A nyugtató illatú játékbabák az importőrtől

Paola Reina nyugtató illatú játékbabák az importőrtől

Gyere kedves kis vendégem, lépj be hozzám rózsaszín falú pasztel szobámba, foglalj helyet, és helyezd magad kényelembe! Ma te leszel Carolinával. Carolina szereti, ha megfésülik a haját, mégha valaki annyira nem jó fodrász, akkor is nyugodtan félsülgetheti neki, mert nem sír, ha meghúzzák  a haját. Ha nagyon elrontanád, akkor meg is lehet mosni. Micsoda? Hogy hullik-e? Nevetnem kell! Hihihi. Nem! Ez egy Paola Reina baba! Gyere, öltöztessük át, mert sétálni szeretne, és kint hűvösre fordult az idő! Látod? Ha kinézel az ablakon az ég is beborult. Én ilyenkor félek. Carolina is fél, de mégis megnyugszunk mind a ketten, ha összebújunk, mert olyan finom az illata! Mindig megnyugszom tőle. Neked van már Paola Reina babád? Ha nincs most mindent elmesélek róla, amit tudnod érdemes!

Paola Reina - a Játékbaba specialista

A Paola Reina baba gyártó cég évtizedek óta dolgozik azon, hogy reményt adjon a gyermekeknek a világ minden részében. A tervezők beleképzelik magukat a gyerekek világába, megértik, és átérzik vágyaikat, a gyerekekkel együtt álmodoznak. Ennek az útnak a végén ott van maga az innováció, és a csoda megszületése. Egy baba, amelyik önmaában a megtestesült szülinapi kívánság. A játék, ami ott van a Jázuskának írt levél tetején, és benne a gyermek álmaiban, gondolataiban. A Paola Reina játékbaba egy tökéletes játék minden kislány számára!

Magyarországra a Pindurpalota azért hozta el a Paola Reina babákat, hogy az itt élő gyerekeknek is lehessen egy olyan babájuk,

  • akinek a haja annyira jó minőségű, hogyha valami új frizuraötlete támadna egy kis hercegnőnek, akkor bátran beültethesse a fodrászszékbe
  • akinek kellemes nyugtató illata van
  • akivel a gyerekek minden bánatukat megoszthatják,
  • aki elkísérheti őket, ha elmennek otthonról,
  • aki ott lehet, ha délutáni tea party készül,
  • akinek a ruhája meseszép
  • az arca pedig olyan bájos, amilyen csak egy Paola Reina baba lehet.

Paola Reina játékbabák

A Paola Reina csapata az illúzióval dolgozik

A tervezői és a kivitelezői csapat arra törekszik, hogy érzelmeket, érzéseket és mágikus pillanatokat idézzen elő a babákon. Ennek fényében alakít ki minden részletet, minden ruhát, szemszínt, szájfényt, lányan omló hullámos hajkoronát, hogy a valóság egy-egy momentumát, egy kedves mosolyt, egy bájos tekintetet, együttérző baráti arckifejezést megörökíthessen, és a gyerekeknek adhassa. Egy játékbaba társ, barát, gyermek, példakép is lehet. Ebbéli minőségében pedig szépséget, megértést, kedvességet kell hogy nyújtson a tulajdonosának minden Paola Reina baba.

Fejlesztési funkciók

A babákkal való játék csodálatos dolog, segít a gyerekeknek megismerni a körülöttük lévő világot és beleélni magukat a játék által egy varázslatos gyönyörű világba. Minden gyereknek szüksége van egy babára, hogy játsszon vele, hogy hidat képezhessen egy objektív és lehetséges élet között. A Paola Reina játékbaba segít benne, hogy kifejezze szükségleteit, megoldásait.

A babákkal való játék segít a gyermekeknek a mozgásban, érzelmi, társadalmi és kognitív fejlődésükben. A babázás segít megismerni a környezetüket, fejleszti a gondolkodásukat, kommunikációs- és nyelvi készségeiket. A gyerekek folyamatosan verbalizálódnak miközben játszanak, függetlenül attól, hogy hangosan beszélnek-e vagy magukban.

A mindennapi szokásokat a felnőtt világ utánzásával sajátítják el. A babázás segíti a környező világ megértését és asszimilációját. Elősegíti a képzelet szárnyalását és formálja a kreativitást, miközben feltalálta ezeket a kitalált világokat. Segít felismerni, elindítani és kifejezni az érzelmeket a babákon keresztül, lehetőséget adva a helyzet kezelésére és az érzelmek ellenőrzésére. Mindemellett gyakorolhatják a szakmákat is, amik felkeltik az érdeklődésüket - eljátszhatják egy tanár, egy orvos vagy egy autószerelő mindennapjait.


Szimbolikus játék


A szimbolikus játék akkor kezdődik, amikor a gyerekek körülbelül 18 hónaposak. Ebben a fajta játékban a játékbabák fontosak, és lehetőséget adnak a gyermeknek arra, hogy más életeket hozzanak létre, más világokban. Eljátszhatják, hogy ők mások, beleélhetik magukat rajtuk kívül álló személyek életébe, gondolataiba, helyzetébe, ezáltal fejlődnek a szociális készségeik. Segít nekik beazonosítai saját és embertársaik érzéseit. Fejlődik az empátiás készségük. Egy Paola Reina baba társ lehet ebben a játékban.


Felelősségre nevelés


Létrehozva a babáknak egy személyiséget, általában a gyermekek a karakter gondviselői vagy oktatói lesznek, öltöztetik, táplálják őket. Figyelj arra, hogy ne küld a gyereket el úgy, hogy "Menj játszani!" Sokkal ösztönzőbb ha így szólsz hozzá: "Menj, Claudia baba hívott, nagyon éhes, és szeretne étterembe menni." "Menj, öltözted át Emily babádat, lehűlt az idő, és nagyon fázik!" Természetesen ez egy örökérvényű igazság, ha a gyermekünket játszani szeretnénk küldeni. 

A játékbaba arra is tökéletes, hogy a gyermek megtanulja, hogy felelősséggel tartozik a saját dolgai iránt. A babára neki kell figyelnie, ha magával akarja vinni, neki kell elcsomagolnia. A haját a babának neki kell kifésülnie, de megtaníthatjuk a fonást, és a gumizást is egy Paola Reina babán. Ha piszkos lesz, hagyjuk, hogy ő tisztítsa meg. A játékbabákat egyébként krémes vattakoronggal lehet a legkönnyebben megtisztítani a szennyeződésektől. Figyeljünk rá, hogy melegvízbe ne tegye a babát, mert a hajhullámok kijönnek a nejlon anyagú hajkoronából hő hatására. 

Kisebb gyerekeknél ismeretanyagokat is könnyedén átadhatunk a játékbabák segítségével. Pl: Testrészek. Mutasd meg hol a baba könyöke, mellkasa! Télen milyen ruhát hord a baba, és nyáron mit adsz rá? Milyen évszakok vannak? Reggel mit szokott csinálni a baba? Fogat mos veled reggeli után. Most játszuk azt, hogy Emily fogorvos! Mit csinál egy fogorvos? stbstb. 

A babával való játék számtalan lehetőséget rejt magában. Mesismerhetjük a gyermek gondolatvilágát, félelmeit, gondjait, érdeklődését. Beszélgetést kezdeményezhetünk, ő felteheti a kérdéseit, amik foglalkoztatják.

A Paola Reina játékbaba tökéletes választás minden kislány számára! Nézd meg ezt a tündéri történetet!Paola Reina Játékbaba vásárlás

 

A termelési folyamat a Paola Reina gyárban

Paola Reina Minősítés

 

A Paola Reinánál minden gyártási folyamatra figyelmet fordítanak, hogy kiváló minőségű és design-os babákat készítsenek. Minden Paola Reina baba mögött egy nagy szakértői csoport dolgozik a fejlesztésen. A technológia, a minőség és a formatervezés nagyon fontos szerepet játszik a gyártási folyamatban, kombinálva a fejlett technikákat más, teljesen kézművesekkel, mint pl. faragás, arckidolgozás, frizura vagy az öltözék.

Minden babát, ruhát és tartozékot 100%-ban Spanyolországban gyártanak az 1870-es évek óta, az Alicante tartományban lévő Onil község gyárában. Ez a "Made in 100% Spain" tanúsítvány biztosítja az európai minőségi előírások legszigorúbb ellenőrzését.


A Paola Reina játékbabák anyaga

A babákhoz használt anyagok jó minőségűek. A nyersanyagtól a szövetekig, a hajtól, a szemektől, a vanília puha illatán át a babák minden tartozékáig.


Vinyl

A baba készítéséhez használt anyag lágy PVC, ftalátmentes. Biztosítani szeretnénk, hogy gyermeked biztonságban legyen, ezért eltávolítottuk a ftalátokat tartalmazó vegyi anyagok 100% -át.


Lágy testek


Néhány baba teste poplin szövetből (pamut és poliészter) készült, színezékektől mentes és tűzálló akrilszállal töltött. A puha testű babák nagyon puha textúrájúak, lehetetlen elkerülni az ölelgetésüket. A Paola Reina termékek szívből készült játékok, minőségiek és formatervezettek. Büszkék vagyunk arra, hogy mi forgalmazhatjuk ezeket a termékeket Magyarországon.

Nézd meg, hogyan készülnek a Paola Reina babák - a tervezéstől egészen a dobozba kerülésig!

A Paola Reina játékbabák haja

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a Paola Reina gyárban készült babák haja a felhasznált különleges neijlon anyagának köszönhetően, hosszú ideig tartja a formáját. Tapintása kellemes, és lágy. A felvarrás nem csak körbe van a hajvonalnál, hanem a teljes hajas fejbőrön elosztva, nagy mennyiségben. Fésülésre kiválóan alkalmas. Hidegvízben mosható, használhatunk hozzá hajkondicionálót, ha nagyon összekócolódna, a haj végétől kis tincsekben haladva fésülgessük!

Paola Reina Hajasbabák