Pindúr Palota Játékbolt és Játszóház bemutatkozás

"Életem játék,
gyermek vagyok karodban,
boldog ajándék."

Bodnár László

Mi az a Pindurpalota?

Minden ami mi vagyunk, az játék, játékokat árulunk, játékokkal játszunk, a munkánk is egyfajta játék, amit viszont komolyan veszünk! 

Komolyan vesszük:

  • a vevőt, mert az ő kívánsága, és elégedettsége a küldetésünk.
  • a beszerzést, mert olyan játékokat választunk, hogy abban a gyermekek örömüket lelhessék.
  • a megrendeléseinket, mert azonnal reagálunk rájuk, és hétvégén is dolgozunk.
  • a csomagolást, mert gondoskodunk róla, hogy kibírja a szállítást.
  • a reklamációt, a vevő kívánságai szerint járunk el, a hibás termékeket önköltségen cseréljük.

Pindur Palota - A barátságos játszótárs

Pindurpalota játék webshop

2014. áprilisa óta folyamatosan dolgozunk értetek a vásárlókért, és gyermekeitekért. Küldetésünk, hogy barátságos segítőkész kiszolgálásunkkal, és szakértelmünkkel hozzájárulhassunk a családok elégedettségéhez, és igazi játszótársként tekintsetek ránk. Amennyiben valaki hozzánk fordul tanácsért, bizton számíthat rá, hogy csak olyan társasjátékot, játékbabát, autót, építőjátékot, baba játékot, terméket fogunk a figyelmükbe ajánlani, ami megfelel a gyermeked korának, nemének, igényeinek, és nem mellesleg elnyeri a tetszését is.

Webáruházunk minden egyes dolgozója arra törekszik, hogy maximális színvonalon szolgálhasson ki minden vásárlót, gyermekét, gyermekeit. A boldog gyermekmosoly nem csak a szülők szívét melengeti meg, hanem minket is azzá tesz, amik vagyunk, kedves emberekké, akiknek igazán számít a vevő. Leghőbb vágyunk, hogy valóban játszótársként, bizalommal tekintsetek ránk, barátságos játszótársként. Telefonon, messengeren a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk reagálni kéréseitekre, kérdéseitekre. 

Pindurpalota Elérhetőségek

Miért válasszam a Pindurpalotát?

Barátságos ügyfélszolgálat

A lehető legrövidebb időn belül kiszolgáljuk az igényeket, és megválaszoljuk a kérdéseket. "Sorbanállás nélküli garanciális ügyintézés" alatt azt várhatod tőlünk, hogy a többi teendőt félretéve, foglalkozunk a panaszoddal, és megkeressük a megoldást.

Csomagfeladás

Raktárról szolgáljuk ki a megrendeléseket, így 1 napon belül összekészítésre kerül a csomag, majd a szállítóktól függően, feladásra kerül Dunakeszin lévő raktárunkból. Többféle szállítási és fizetési mód közül tudod kiválasztani a számodra ideális megoldást. 

Milyen szállítási módot válasszak?

  • Ha neked, vagy hozzátartozódnak lehetősége van otthon tartózkodni, vagy munkahelyre kérni a csomagot, érdemes házhozszállítást kérni. Futárszolgálatunk e-mailben, vagy sms-ben értesít a csomag várható érkezési idejéről.  
  • Ha nem tudod otthonra, vagy a munkahelyedre kérni a csomagot, kérheted a hozzád legközelebb eső csomagautomatába, vagy csomagpontra is megrendelésedet. A rendelési folyamat végén rendszerünk felkínálja az összes elérhető lehetőséget.

Egyedi játékkínálat

Egyedi játékkínálattal rendelkezünk, köszönhetően saját importos termékeinknek. Emellett azonban a legtrendibb, a legolcsóbb és a legjobb játékokat is igyekszünk virtuális játékboltunk polcain tartani. A termékek folyamatosan cserélődnek, heti több alkalommal érkezik új áru. Állandó termékeinket, ha elfogynak pótoljuk, így kérjük, ha nem találod már meg a korábban kinézett játékot, keress bennünket, és tájékoztatuk a várható beérkezési időpontokról.

Online Játékboltunk felszerelt, szinte minden elérhető polcról is, így ha az utolsó pillanatban érkezik egy zsúrmeghívó, akkor is tudunk segíteni.

Gyermekünk elégedettsége nyugalmunk záloga, boldogsága, a mi boldogságunk!

Szülői közösség

Mikor gyermek érkezik a családba, a szülő keresi a többi szülő társaságát. Örülünk annak, ha a facebook oldalunkon a szülők segíteni szeretnének egymásnak, beszélgetésbe elegyednek. Bíztatunk mindenkit, tegye meg bátran az első lépést.:-)

Olcsó játékok

Érdemes követni facebook, insta, youtube, pinterest és tiktok oldalunkat, feliratkozni hírlevelünkre, mivel rendszeres egyedi kedvezményekkel kedveskedünk vásárlóinknak. Igyekszünk termékeinket a lehető legjobb árakon kínálni, sok akciós játékunk van szenzációs áron. Visszatérő vásárlóinknak lehetősége van törzsvásárlói jogosultságot is igényelni. 

Tudj meg még többet a Pindurpalotában elérhető kedvezményekről!

Irány a Kedvezmények menüpont!