Vélemények a Pindur Palotáról

Mondd el te is a véleményed:

Véleményed fontos számunkra, hiszen ebből tudjuk leszűrni, hogy mennyire voltál elégedett a vásárlással a Pindur Palotában. Kérjük, a terméket külön a termék adatlapján értékeld, amit vásároltál!

Bennünket pedig tetszőleges fórumon tudsz értékelni, hogy véleményeddel segítsd a többi vevőt a döntésében. 

Árukereső   4,9/5  - Több mint 5100 vásárló véleménye alapján

Google        4,5/5  - 246 látogató véleménye alapján

Facebook     4,6/5 -  Több mint 156 válaszadó véleménye alapján (Több mint 51000 követő)

Néhány idézet a Pindurpalotáról született tapasztalatok közül az árukeresőről:

"Könnyen, egyszerűen ment a megrendelés, gyors volt a visszaigazolás, segítőkész, megértő volt a hölgy, akivel telefonon beszéltem."

"Az ügyfélszolgálaton nagyon segítőkész volt a munkatárs, a termék minősége kifogástalan , a kiszállítás gyors és a csomagolás sérülés mentes .

Amiért tőlük vásároltam:Sok féle jó minőségű termék van , könnyű az otthonról való vásárlás.

Amiben fejlődhetne ez a bolt: Nem tapasztaltam ."
"Könnyen kezelhető az online felület. Korrekt szállítási idő. Megfelelő termék."

"Először rendeltem a weboldalukról egy másfél méteres plüssmacit. Minden a legnagyobb rendben ment. A rendelésem másnapján (szerda) megkaptam a levelet, hogy félretették a terméket, és még azon a héten szombaton sikerült is a személyes átvétel. A medve hibátlan, puha tapintású, hatalmas és gyönyörű. Gyerekkori álmom vált valóra, így a 33. szülinapomhoz közeledve vele. Köszönöm szépen.

Amiért tőlük vásároltam: Szuper gyorsak, vásárló központúak, facebookon az érdeklődésemre nagyon hamar reagáltak, kedvesek, segítőkészek voltak, kommunikációból jeles! !! !! !! !!
Amiben fejlődhetne ez a bolt: Ilyen nincs!"

Vélemények a Pindur Palotáról:

 

pindurpalotáról véleménySzabina Rónaszéki 4 éves kislányom kedvence a "mászóka", a színes labdás csúszda. a trambulin és a zöld autóLívia Szabó Sziasztok mi 5és 7 éves gyermekeinkel voltink ott az imént.Nekik a trambulin és a vár tetszik a legjobbanLugosi Andrásné Kolozsi Judit Majdnem3, konyhasziget, trambulin, de az egész nagyon tutiZita Zombori 6éves lánnyal. Sok sok labdaZita Hella Varga 1 és 5 éves az ugráló és a kisjárművel