OOTB Ajándékok

Gyerekzsúr
Játékötletek
Kreatív játékok
Kültéri játékok
Tippek szülőknek
Szűrés törlése

OOTB Ajándékok

OOTB Ajándékok

Ajándék a haveromnak

Ismered azt, amikor egyszercsak belédcsap az az érzés, hogy megajándékoznád őt valamivel? Eszedbe jut, hogy kedveled őt, szereted, vagy csak simán bírod a búráját? A pindurpalota pont ezekre az alkalmakra kezdte el összegyűjteni azokat a játékokat, és ajándéktárgyakat, amivel "csak úgy, mert akarom" meg lehet ajándékozni egy jó barátot, egy havert, a legjobb barátnődet, a lelkitársunkat, a feleségünket, férjünket, vagy bárkit, akit érdemesnek érzünk rá.

Amikor legénybúcsú van, vagy szülinap, esetleg egy buliba mész hozzá, válassz valami igazán emlékezetes és brahis ajándékot a számára! Lehet ez egy találó bögre, egy jópofa kulcstartó, egy smlie, vagy valamilyen trendi cucc, mint a Láma, vagy az év állata a Panda. Lehet akár egy klasszikus is, mint a megunhatatlan unikornis.

Vannak napok, amikor tényleg nincs semmilyen különleges alkalom, csak eszedbe jut, hogy nélküle hol lennél?! Mit csinálnál? Ha ő nem lenne, ki hallgatna meg, vagy adna tanácsot szívügyekben? A barát veled van. A barát meghallgat. A barát őszínte, és te is az lehetsz hozzá. Egy barát ezerszer is képes átrágcsálni veled, hogy vajon az aktuális kieszemelted miért nem hív fel 5. napja. Egy barátnak elmondhatod, ha nincs kedved kisautót tologatni a gyerkőccel 3. napja. Nem fog érte megvetni. Mond, neked van ilyen jó barát az életedben? Van kedved meglepni valamivel? Nézz körbe, és találd ki, mi az, amin egy jót tudnátok együtt nevetni!

Megnézem az összes jópofa ajándékötletet!

Ajándékötletek apának a gyerekek nevében

Kezdjük is egy alapérvényű igazsággal, amit a gyermekeink jobb esetben előbb, kicsit rosszabb esetben utóbb, de megértenek, "Jobb adni, mint kapni". Nagyságrendileg 5 éves korra a gyermek megérti, megéli az ajándékozás örömét, és innentől elkezdődik az adni akarás. Amikor már nem csak csoda köveket akar adni, meg rajzokat, hanem olyan ajándékot is, amit ő választ, esetleg vesz meg a saját pénzén.

Az ajándékozást is tanulni kell!

Vannak olyan emberek, akiknek különösen jó érzékük van a megfelelő ajándék kiválasztásához, és vannak, akiknek nagyon nehezen megy. Akit jól ismerünk általában könnyebb ajándékot választani, mert tudjuk milye van már, és láthattuk közös ünnepeken, mivel tudtunk belőle egy őszínte mosolyt kicsikarni.:-) Mindennek az az alapja, hogy figyeljük meg az illetőt, és figyeljük miket mond. Melyik kirakat előtt áll meg? Mire vágyik? Min nevet? Miknek örült korábban? Mit gyűjt? Miket szokott csinálni? Mi a hobbija? Milyen filmet szeret? Ezeket átbeszélhetjük a gyermekkel, és rávezethetjük a megoldásra, tudunk neki tippeket is adni. Az első helyes kérdés: Minek örülne apa?

Íme néhány ötlet, amivel bármikor meg lehet örvendeztetni egy apukát:

Ajándék anyáknak

Néha van olyan, hogy egy nőnek nem női minőségében szeretnénk ajándékot adni, hanem anyaként gondoljuk úgy, hogy megérdemel egy csekélységet, vagy egy komolyabb ajándékot. Ilyen komoly alkalom lehet például az anyáknapja. Vagy néhány családban a gyermek születésnapja. Az is előfordul, hogy a szülés után szeretnénk a párunkat meglepni valami cukisággal. Természetesen a Pindurpalotában ilyen alkalmakra is találsz megfelelő termékeket. 

Íme néhány ajándékötlet anyáknak:

Ajándékötletek barátnőknek

Fiatal csajoknak trendi cuccot találni, amitől "dob egy hátast" nem könnyű igaz? Na sebaj, majd mi mutatunk pár fancy ajándékötletet. Nagyobb lesz a közös öröm, ha sikerül beletrafálni, eltalálni az ízlését, és együtt tudtok egy jót röhögni. Ahogy a mondás is mondja, "Kis ajándékok teszik a nagy barátságokat". 

Szülinapi zsúrt, névnapi partyt, vagy valami egyéb jeles eseményt ünnepeltek?

Lássuk csak mik vannak itt nektek:

Party cuccok

Buli time Buli time, színes fények külföldi számok, buli time buli time, csak ez kell nekem! Ha eljött a party ideje, jól teszitek, ha felkészültök, és a legtrendibb cuccokkal dobjátok fel a hangulatot. Felkészültetek? Jöhetnek a vicces napszemüvegek, az ivós játékok, a selfizős kiegészítők, és a mókázós ügyességi játékok? Na lássuk!