Itt is találkozhatsz velünk Pindurpalota csoportok, blogok, vlogok

Tippek szülőknek
Szűrés törlése

Hol találkozhatsz még a Pindurpalotával?

A Pindúr Palotában minden a játékok körül forog. Igyekszünk minden információt megadni a szülőknek, mellyel segítségükre lehetünk, emiatt játékteszteket végzünk, blogokat írunk, összegyűjtjük számukra a fontos infókat. 

Pindurpalota a TikTokon

A TikTok oldalunk népes közönsége napról napra növekszik, hiszen napi szinten teszünk fel ide játékokról bemutató videókat, vicces tartalmakat, ajánlókat. Válaszolunk a vásárlói kérdésekre sokszor videós formában. 

Megnézem a Pindurpalotát a Tiktokon

Pindurpalota a Facebookon

Kövess bennünket a facebookon, ha az aktuális akciók, nyereményjátékok, érdekességek, újdonságok érdekelnek. 

Több kategorizált csoportot is létrehoztunk a facebookon:

Dobozom van facebook csoport

A Dobozom van csoportnak az a célja, hogy a megmaradt dobozok ne a szemétben landoljanak, hanem olyanoknál, akik még fel tudják őket használni. Háztartási, és egyéb kartondobozok ingyenes csereberéjéről van szó. Költözéshez, csomagoláshoz. A Pindurpalotának fontos környezetünk megóvása, ezért a dobozokat újrahasznosítja. A megrendelések térkitöltéseihez nem gyártat plusz tömítő anyaokat, hanem lehetőség szerint meglévő papírokat  hasznosít újra. A webshopunk számára használhatatlan nagy méretű dobozokat, melyben az áru beérkezik, ingyenesen felajánljuk költöző családok számára. A kis méretű dobozokat, melyek háztartásokban, más cégeknél megmaradnak szívesen fogadjuk. Célunk, hogy a lehető legkevesebbre csökkentsük a dobozok egyszeri felhasználását. #környezetvédelem #ingyenes #doboz #dobozomvan

Csatlakozz te is csoportunkhoz: Dobozom van

Quilling rajongói klub Facebook csoport

Quilling rajongói klub - Azoknak a vásárlóknak hoztuk létre a csoportot, akik érdeklődnek, vagy aktívan készítenek quilling papírcsík technológiával díszeket, tárgyakat. Gyere, csatlakozz hozzánk! A csoportban rendszeresen vannak egyedi kedvezmények quilling eszközök vásárláshoz.

Játékbaba rajongói klub Facebook csoport

A legszélesebb, legváltozatosabb, és legszebb élethű játékbabák, illatos hajasbabák, reborn babák a Pindurpalotában találhatóak meg. Rendkívül sok gyűjtő, babarajongó jár hozzánk, ezért döntöttünk úgy, hogy a hasonló érdeklődési körrel rendelkező hölgyek, anyukák számára létrehozzuk ezt a csoportot. A csoportban rendszeresen vannak egyedi kedvezmények játék baba vásárláshoz.

Itt csatlakozhatsz a csoporthoz: Játékbaba rajongói klub - Érdekességek, újdonságok, magán csereberék, eladások, és mindenféle tudnivaló a babákról. 

Pindurpalota a YouTube-on 

A YouTubon számtalan játék teszttel, érdekes videós tartalommal, és játékbemutatókkal találkozhatsz a Pindurpalota csatornáján

2017-ben elindítottuk saját Blogos, és Vlogos oldalainkat Pindur Sztorik néven.

Ha szórakozni szeretnél, kíváncsi vagy az új játékokra, és azok tesztjeire, kövesd Pindursztorik blogunkat érdekes cikkekért, és a Pindur Sztorik youtube csatornánkat!

 

Pindurpalota az instagrammon

Insta oldalunk leginkább a szórakoztatásra, ismeretterjesztésre, újdonságok bemutatására törekszik. Örülünk neki, ha együtt szerkeszthetjük a tartalmat, küldtök be vicces gyerekszáj történeteket.

Csatlakozz Insta közösségünkhöz

Pindurpalota a Pinteresten

Pinterest oldalunkon kreatív ötleteket, gyerekekkel közös foglalkozásokhoz ötleteket, ajándékötleteket gyűjtünk össze. Itt is örülünk, ha valamelyik közös foglalkozásnál olyan játékot tudunk kitalálni a gyerekeknek, mely kapcsolódik a környezetvédelemhez, újrahasznosításhoz. 

Több táblát is létrehoztunk, gyűjtjük a játékbabákról készült fotókat, quilling inspirációkat, és még sok minden más is. 

Megnézem a Pindurpalotát a Pinteresten