Itt is találkozhatsz velünk Pindurpalota csoportok, blogok, vlogok

Hol találkozhatsz még a Pindurpalotával?

A Pindúr Palotában minden a játékok körül forog. Igyekszünk minden információt megadni a szülőknek, mellyel segítségükre lehetünk, emiatt játékteszteket végzünk, blogokat írunk,  programokat szervezünk, összegyűjtjük számukra a fontos infókat. 

Pindurpalota a Facbookon

Kövess bennünket a facebookon, ha az aktuális akciók, nyereményjátékok, érdekességek, újdonságok érdekelnek. 

Több kategorizált csoportot is létrehoztunk a facebookon:

Dobozom van facebook csoport

A Dobozom van csoportnak az a célja, hogy a megmaradt dobozok ne a szemétben landoljanak, hanem olyanoknál, akik még fel tudják őket használni. Háztartási, és egyéb kartondobozok ingyenes csereberéjéről van szó. Költözéshez, csomagoláshoz. A Pindurpalotának fontos környezetünk megóvása, ezért a dobozokat újrahasznosítja. A megrendelések térkitöltéseihez nem gyártat plusz tömítő anyaokat, hanem lehetőség szerint meglévő papírokat  hasznosít újra. A webshopunk számára használhatatlan nagy méretű dobozokat, melyben az áru beérkezik, ingyenesen felajánljuk költöző családok számára. A kis méretű dobozokat, melyek háztartásokban, más cégeknél megmaradnak szívesen fogadjuk. Célunk, hogy a lehető legkevesebbre csökkentsük a dobozok egyszeri felhasználását. #környezetvédelem #ingyenes #doboz #dobozomvan

Csatlakozz te is csoportunkhoz: Dobozom van

Quilling rajongói klub Facebook csoport

Quilling rajongói klub - Azoknak a vásárlóknak hoztuk létre a csoportot, akik érdeklődnek, vagy aktívan készítenek quilling papírcsík technológiával díszeket, tárgyakat. Gyere, csatlakozz hozzánk! A csoportban rendszeresen vannak egyedi kedvezmények quilling eszközök vásárláshoz.

Játékbaba rajongói klub Facebook csoport

A legszélesebb, legváltozatosabb, és legszebb élethű játékbabák, illatos hajasbabák, reborn babák a Pindurpalotában találhatóak meg. Rendkívül sok gyűjtő, babarajongó jár hozzánk, ezért döntöttünk úgy, hogy a hasonló érdeklődési körrel rendelkező hölgyek, anyukák számára létrehozzuk ezt a csoportot. A csoportban rendszeresen vannak egyedi kedvezmények játék baba vásárláshoz.

Itt csatlakozhatsz a csoporthoz: Játékbaba rajongói klub - Érdekességek, újdonságok, magán csereberék, eladások, és mindenféle tudnivaló a babákról. 

PindurSztorik Live

Facebook oldalunkon minden kedden 13.30-kor élő játék bemutatókat, érdekes témákat dolgozunk fel. Kövess bennünket, ha élőben szeretnél értesülni a legújabb játékokról, szeretnél nyereményjátékokon részt venni, vagy pusztán te is játék rajongó vagy!

PindurSztorik

2017-ben elindítottuk saját Blogos, és Vlogos oldalainkat Pindur Sztorik néven.

Ha szórakozni szeretnél, kíváncsi vagy az új játékokra, és azok tesztjeire, kövesd Pindursztorik blogunkat érdekes cikkekért, és a Pindur Sztorik youtube csatornánkat!

Ismertető és reklám videók játékokról, ajándékokról

Ha csak simán arra vagy kíváncsi mik az új trendek, akkor pedig kövesd youtube csatornánkat!

Pindurpalota az instagrammon

Insta oldalunk leginkább a szórakoztatásra törekszik. Örülünk neki, ha együtt szerkeszthetjük a tartalmat, küldtök be vicces gyerekszáj történeteket.

Csatlakozz közösségünkhöz

Pindurpalota a Pinteresten

Pinterest oldalunkon kreatív ötleteket, gyerekekkel közös foglalkozásokhoz ötleteket, ajándékötleteket gyűjtünk össze. Itt is örülünk, ha valamelyik közös foglalkozásnál olyan játékot tudunk kitalálni a gyerekeknek, mely kapcsolódik a környezetvédelemhez, újrahasznosításhoz. 

Több táblát is létrehoztunk, gyűjtjük a játékbabákról készült fotókat, quilling inspirációkat, és még sok minden más is. 

Szeretném követni a Pindurpalotát a Pinteresten