Pindurpalota Blog

Barkácsolás
Betű játékok
Főzőcskézés
Játék
Logikai játékok
Matematikai játékok
Mindennapi élet játékai
Montessori
Montessori játék
Szerepjáték
Szűrés törlése
Pindurpalota
Pindurpalota
2020.10.06 10:21
Montessori játékok

Montessori elven működő játékok

Összefoglaló cikk Maria Montessori játékiparra gyakorolt hatásáról. Ismerd meg életét, és hogy mit adott nekünk ez a csodálatos Olasz pedagógus asszony. Milyenek a mai játékok, amikre hatást gyakorolnak a Montessori alapelvek.

Pindurpalota
Pindurpalota
2020.06.17 14:38
Apák napjára ajándék ötlet gyerekekkel

Levendula Szörp Apák napjára a gyerekektől

Minden évben nagy fejtörést okoz, hogy mi lenne az a jópofa ötlet, amivel Apák napján meglephetjük Apát, a gyerekek is el tudják készíteni - legalábbis hathatós közreműködésük szükséges - de mégis hasznos. Nem egy újabb olyan ötletre van szükségeünk, amivel Apa - valljuk be őszíntén - nem tud mit kezdeni. Hosszas gondolkozás után, megtaláltuk a kiváló megoldást a gyerekekekkel: Egyedi feliratos Levendula Szörp Olvasd el, mire lesz szükséged cikkünkben!

Ingyenes szállítás | 2020.06.20. - 06.21. között

Hahó, PindurFelügyelők! :) Itt a nyár, a gyerekek sokat lesznek veletek. Készüljetek fel uti játékokkal, strand játékokkal, és társasjátékokkal erre az időszakra! Fedezzétek fel a legjobb újdonságokat és a legnagyobb akciókat, hiszen most mi álljuk a szállítási költséget!*

Tanulás nyáron? Mutatjuk, mit tehetsz szülőként, hogy a következő iskolaév eredményesen teljen!

Szülőként számos fontos feladatunk van, de a készségfejlesztés és a gyerkőc tanítása, nevelése a legfontosabbak között szerepel. De mi a teendő nyáron? Mennyire kell – vagy épp érdemes – a tanulással foglalkozni, és milyen szerepet töltünk be szülőként az iskolai felkészítésben, a tanulásban? Hogy tudjuk hatékonyan, de nem túlzóan segíteni gyermekünket a fejlődésben anélkül, hogy pedagógiai végzettséget szereznénk? Ezekre a kérdésekre adunk most néhány ötletet!

Milyen játékkal tudod lekötni a gyereket? Korosztály alapján válogattuk össze a kedvenceket!

Minden anyuka vágyik néha 1-2 szabad percre, egy nyugodtan elfogyasztott kávéra – ebben semmi szégyellni való nincs. Ugyan így minden anyuka vágyik rá, hogy babájának, gyermekének olyan játékot szerezzen, aminek valóban örül, amivel valóban sokat játszik majd – de persze ez nem mindig egyszerű feladat. Összegyűjtöttük most a „tipikus játék-korszakokat” egy gyermek életében, reméljük, Nektek is segít picit beszerezni a legjobb elfoglaltságot nyújtó darabokat! :)

Gyerekzsúr tippek otthonra, a karantén idejére - ötletek és tippek egy felejthetetlen party-hoz

Születésnapi party a gyereknek otthon, családi körben? Hiszen a születésnap a legtöbbször éppen arról híres, hogy rendhagyó, hogy átjöhetnek a barátok, és aznap szinte mindent szabad! De hogy szervezzünk a gyereknek zsúrt a kijárási korlátozás ideje alatt? Mi is éppen születésnapra készülünk, ezért összegyűjtöttük a legjobb party ötleteket, amiket Ti is felhasználhattok otthon, ha most lesz a gyerek születésnapja!

Fertőtlenítés és sterilizálás egyszerűen és hatékonyan, UVC LED fénnyel

Szülőként mi is pontosan tudjuk, milyen nagy felelősség hárul ránk a gyermek környezetének tisztántartásával – de lássuk be, ez nem mindig könnyű feladat. A cumi folyton leesik, a kedvenc plüssmackót kimosni pedig igazi rémálom – vajon túléli-e?! Erre mutatunk most egy alternatív megoldást, amelyet akár otthonodban, vagy akár út közben is használhatsz.

Pindurpalota
Pindurpalota
2020.03.19 17:59

A világ egyik legnagyobb tragédiája természetesen a Pindurpalotára is hatással van. Blogcikkünkből megtudhatod, hogy mi változik emiatt 2020.03.20-tól

Pindurpalota
Pindurpalota
2020.03.12 12:50
Fertőtlenítés, betegség megelőzés

Fertőtlenítés, betegség megelőzés

Mint már korábban arról számot adtunk (Pindursztorik Live 2020.03.10.-ei élő facebook adás), a Pindurpalota a normál tisztítási folyamatába beiktatta az UV-C Ledes fertőtlenítést, sterilizálást is, és emellett új fokozott intézkedéseket is életbe léptettünk.

Ingyenes szállítás | 2020.02.24. - 02.27. között

Hahó, PindurFelügyelők! :) Közeleg a tavasz, és nemsoká a nyuszi is itt van, gondoltuk meglepünk Titeket egy kis kedvességgel, hogy elkezdhessétek a készülődést! Fedezzétek fel a legjobb újdonságokat és a legnagyobb akciókat, hiszen most mi álljuk a szállítási költséget!*

Valentin nap alkalmából 14% kedvezmény minden teljes árú termékünkre!

Ünnepeld velünk a Valentin napot! :) 

A szerelmesek ünnepén, 2020. február 14-én minden teljes áras, nem akciós termékünkre 14% kedvezményt adunk webáruházunkban és üzletünkben is! Fedezd fel a legjobb ajánlatokat!

Iskolára felkészülés okosan: írás- és olvasási készségfejlesztés játékokkal

Kinek a feladata az írás, az olvasás oktatása? Milyen felelőssége van a szülőnek az oktatásban, és hogyan segíthetjük a kicsiket az alapvető készségek elsajátításában? Biztos vagyok benne, hogy az iskola közeledtével, vagy az első néhány hónapban szinte minden szülő gondolataiban ott vannak ezek a kérdések. Ezt a témát járjuk most körbe néhány személyes tapasztalattal és játék ötlettel, amelyek hatékonyan segíthetnek a felkészítésben! 

Új gyerekjátékok 2020-ban: fedezd fel újdonságainkat és kedvenceinket!

Ahogy a világon minden, úgy a gyermekjátékok köre is folyamatosan változik. Persze az alapok ugyan azok, mégis, újdonsült anyukaként talán Te is álltál már elképedve a játékbolt polcai előtt, vagy a játék webáruházat böngészve a sok újdonság, a menő új funkciók láttán! A 2020-as év már dübörög, mi pedig most összegyűjtöttük Neked azt a 7 újdonságot játék webáruházunkból, amit mindenképp érdemes látnod, ha gyermeked van – hiszen imádni fogjátok őket!

Vedd át előrendelt csomagod februárban, és játszatok fél órát ingyen a PindurPalotában!

Gyerekkel vásárolni bizony sokszor nem könnyű feladat – még akkor sem, ha játékboltba indultok. Vagy főleg akkor nem. :) De mit szólnátok hozzá, ha míg anya nézelődik, addig a picúr játszhatna egy nagyot? A PindurPalotában februárban ezt a lehetőséget ajándékba adjuk vásárlásod mellé!

Pindurpalota
Pindurpalota
2020.01.27 17:00

A 2020-as év a megújulás, és a modernitás éve lesz. Blogbejegyzésünkben leírtuk a legfontosabb változásokat, mellyel januártól várunk benneteket. Tartsatok velünk, idén is rengeteg csodás játékkal várunk Titeket! :)

5 tipp a nyugodt alvásért, ha kisbabád van

Emlékszem mikor még csak terveztük az első babámat…Mivel viszonylag korán vállaltam az anyaságot, így a legtöbben a hír hallatára rögtön rengeteg „jótanáccsal” láttak el amellett, hogy megpróbáltak felkészíteni arra, ami vár rám.Pihend ki a karácsonyi időszak fáradalmait – most 15 000 Ft értékű utalvánnyal lepünk meg!

A karácsonyi időszak szülőként kimerítő lehet… az ajándékbeszerzések, a takarítás, a főzés, és persze a karácsonyi csoda megteremtése varázslatos feladat, ám sokszor az ünnepek végére fáradtan dőlünk hátra – és élvezzük a megérdemelt pihenést… Vagy csak élveznénk, hiszen alig maradt időnk!

 

Szeretnénk hát most meglepni Téged egy kis kedvességgel: utazzatok el a Relax Hotelbe, élvezzétek a wellness élményeket, amihez most 15 000 Ft értékben hozzásegítjük azon vásárlóinkat, akik január 15-ig minimum 30 000 Ft értékben vásárolnak a PindurPalota.hu webáruházban!

Utazás gyerekkel? Tippek és ötletek, hogy könnyebben menjen!

Az utazás a legtöbb ember számára sosem stresszmentes, de aki próbált már egy – vagy akár több – gyermekkel is útnak indulni, az pontosan tudja milyen embert próbáló feladat lehet ez. És nem csak nekünk, szülőknek – de bizony a kicsiknek is! Egy több órás autóút, a hosszú vonatutak vagy épp a végtelennek tűnő percek a repülő fedélzetén nem csak minket viselnek meg.


Szülőként éppen ezért a magunk, gyermekünk – és adott esetben a többi utas – érdekében is érdemes alaposan felkészülni a nagyobb utak előtt! Mit érdemes csomagolni? Hogy érdemes felkészíteni a gyereket az útra? Hogy kerülhetjük el a hosszú sírós perceket? Tökéletes „recept” nincs, azonban néhány jó ötlettel készültünk!