Pindurpalota Blog

5 tipp a nyugodt alvásért, ha kisbabád van

Emlékszem mikor még csak terveztük az első babámat…Mivel viszonylag korán vállaltam az anyaságot, így a legtöbben a hír hallatára rögtön rengeteg „jótanáccsal” láttak el amellett, hogy megpróbáltak felkészíteni arra, ami vár rám.Pihend ki a karácsonyi időszak fáradalmait – most 15 000 Ft értékű utalvánnyal lepünk meg!

A karácsonyi időszak szülőként kimerítő lehet… az ajándékbeszerzések, a takarítás, a főzés, és persze a karácsonyi csoda megteremtése varázslatos feladat, ám sokszor az ünnepek végére fáradtan dőlünk hátra – és élvezzük a megérdemelt pihenést… Vagy csak élveznénk, hiszen alig maradt időnk!

 

Szeretnénk hát most meglepni Téged egy kis kedvességgel: utazzatok el a Relax Hotelbe, élvezzétek a wellness élményeket, amihez most 15 000 Ft értékben hozzásegítjük azon vásárlóinkat, akik január 15-ig minimum 30 000 Ft értékben vásárolnak a PindurPalota.hu webáruházban!

Utazás gyerekkel? Tippek és ötletek, hogy könnyebben menjen!

Az utazás a legtöbb ember számára sosem stresszmentes, de aki próbált már egy – vagy akár több – gyermekkel is útnak indulni, az pontosan tudja milyen embert próbáló feladat lehet ez. És nem csak nekünk, szülőknek – de bizony a kicsiknek is! Egy több órás autóút, a hosszú vonatutak vagy épp a végtelennek tűnő percek a repülő fedélzetén nem csak minket viselnek meg.


Szülőként éppen ezért a magunk, gyermekünk – és adott esetben a többi utas – érdekében is érdemes alaposan felkészülni a nagyobb utak előtt! Mit érdemes csomagolni? Hogy érdemes felkészíteni a gyereket az útra? Hogy kerülhetjük el a hosszú sírós perceket? Tökéletes „recept” nincs, azonban néhány jó ötlettel készültünk!

 

 

Karácsonyi készülődés gyerekekkel: 10 szuper kreatív ötlet, amit ők is élvezni fognak!

Varázslatos időszak ez, amikor mindannyian egy kicsit gyermeki lázban égünk. Készülődünk, díszítünk, és már az angyalkák is gyűjtik az ajándékot.

 

Szívünk mellett otthonunk is ünnepi díszbe öltözik – de a nagy ünnepi lázban ne feledkezzünk meg arról sem, hogy gyermekeink is szívesen részt vesznek ezekben a programokban, ha jól tálaljuk őket! Egy-egy kreatív, DIY dekoráció elkészítésében ők is részt vehetnek – az eredmény pedig igazán szeretettel teli, és persze gyönyörű lesz.

 

Ha Ti is tartanátok még néhány családi programot, kreatívkodnátok egy kicsit karácsony előtt, mutatunk néhány ötletet arra, hogy mi mindent készíthettek el a gyerekekkel!

 

Kreatív gyerekjátékok: alkossatok a hideg délutánokon csodás dolgokat!

A legtöbb gyerek figyelmét hosszú távon igen nehéz egy feladattal lekötni, ám a kreatív tevékenységek, az alkotás, a „kész” utáni vágy sokat segíthet ezen – ami az iskolai teljesítményét is segítheti. Minél hamarabb ráérez arra, hogy egy-egy dolgot jobb befejezni, annál kitartóbb lehet az iskolában is, ahol talán életében először kell majd 45 percen keresztül egy dologra figyelni… De mi mindent alkothattok Ti is otthon, akár vásárolt termékekből, akár csak abból ami már most is ott lapul a fiókok mélyén? Adunk néhány ötletet, hiszen hosszú még a tél! :)

5 benti játékötlet gyerekeknek télre, vagy esős időre

A rossz időre való tekintettel a játszótér ma elmarad?

A gyerek energiája azonban nem csökken úgy, ahogy a miénk a szürke, esős, vagy épp téli délutánokon… Érdemes hát felkészülni erre az időszakra is, és begyűjteni néhány olyan játékot, játék ötletet, amivel eltölthetitek ezt az időt!

Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket, hátha adhatunk egy-két új ötletet Nektek is :) A felsorolásban sok olyan ötletet is adunk, amihez nem is kell játékboltba rohannotok - hiszen biztosan otthon is megtalálható minden "hozzávaló". 

Ne feledjétek: szinte mindenből lehet játékot faragni, csak a fantáziátok szab határt! 

 

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.11.03 01:30
Early Bird napok a Pindurpalotában

Early Bird napok - Szezon előtti kedvezményes vásárlás a Pindurpalotánál

Ajándék Battle Nox robot + Ingyenes szállítás + Választható ajándék + 900 Ft-os kupon a következő vásárláshoz

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.10.12 00:40

Masszázs labda, és Szenzoros labda a gyakorlatban

Tippek a Pindurpalotában kapható masszázs labdák felhasználási lehetőségeire

 

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.10.05 22:28

Ingyenes szállítás Foxposttal

2019.10.08-2019.10.22-ig 5.000.- forint felett a Pindurpalotában

 

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.09.24 21:10

Újpesti Wish Pick Up Pont - Pindurpalota Játékbolt és Játszóház

Vedd át Wish megrendelésed a Pindurpalotában Újpesten gyorsan, és egyszerűen! 

 

 

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.09.01 13:25

Zöld hétfő a Pindurpalotában

Ingyens szállítás 2019.09.02-án

Kupon a blogban

Pindur Percek Rádió műsor 5. rész

Beszoktatás tippek

Pindúr Percek 5.epizódjában tippeket adunk a beszoktatással kapcsolatos problémákra a Mex Rádióban, a Pindurpalota közreműködésével. Ha szeretnétek a gyerekneveléssel kapcsolatos témákról, készségfejlesztésről, és természetesen a játékokról hallani, a 5 részt itt meghallgathatjátok!

Pindur Percek Rádió műsor 4. rész

Tippek Testvér féltékenység ellen

Pindúr Percek 4.epizódjában tippeket adunk a testvér féltékenység ellen. A kis tesó érkezésének témakörét jártuk körül a Mex Rádióban, a Pindurpalota közreműködésével. Ha szeretnétek a gyerekneveléssel kapcsolatos témákról, készségfejlesztésről, és természetesen a játékokról hallani, a 4 részt itt meghallgathatjátok!

Pindur Percek Rádió műsor 3. rész

Logikai gondolkodás kialakulása - Logikai játékok

Pindúr Percek 3.epizódjában az Logikai gondolkodás kialakulásának témakörét jártuk körül a Mex Rádióban, a Pindurpalota közreműködésével. Ha szeretnétek a gyerekneveléssel kapcsolatos témákról, készségfejlesztésről, és természetesen a játékokról hallani, a 3 részt itt meghallgathatjátok!

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.08.06 14:56

Pindur Percek Rádió műsor 2. rész

Iskolakezdés

Pindúr Percek 2.epizódjában az iskolakezdés témakörét jártuk körül a Mex Rádióban, a Pindurpalota közreműködésével. Ha szeretnétek a gyerekneveléssel kapcsolatos témákról, készségfejlesztésről, és természetesen a játékokról hallani, az 2 részt itt meghallgathatjátok!

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.07.31 13:06

Francia kártya játékok szabályai

Utazni készülsz? Vagy otthonra kerestek egy remek kikapcsolódási lehetőséget? Blogunkban összegyűjtöttük a legjobb Francia kártya játékok szabályait.

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.07.23 15:06

Pindur Percek Rádió műsor 1. rész

Pindúr Percek címmel új rádió műsor sorozat indul a Mex Rádióban, a Pindurpalota közreműködésével. Ha szeretnétek a gyerekneveléssel kapcsolatos témákról, készségfejlesztésről, és természetesen a játékokról hallani, az 1 részt itt meghallgathatjátok!

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.07.16 13:44

Santoro baba akciósan

Használd ki hihetetlen ajánlatunkat Santoro Gorjuss Játékbabáinkra!