Pindurpalota Blog

0-3 hónapos korig
Baba felszerelés
Baba mozgás fejlesztés
Babajáték
Babázás
Barkácsolás
Berenguer
Betű játékok
Főzőcskézés
Játék
Játékok 0-6 hónapos korig
Logikai játékok
Matematikai játékok
Mindennapi élet játékai
Montessori
Montessori játék
Szerepjáték
Újszülött játékok
Zenélő bébi játékok
Szűrés törlése
Vasárnapi csendes doboz - foglalkoztató és fejlesztő ötletek gyerekeknek

Vasárnapi Csendes doboz

7 részes blog sorozatunk utolsó része is hasznos és kreatív ötleteket ad ahhoz, hogy a gyermekek részére önállóan végezhető, fejlesztő célú tevékenységeket nyújtsunk minden napra. Az elfoglaltságok a szülőknek egy kis énidőt, a gyerekeknek pedig - a kellemes időtöltés mellett - tanulási lehetőséget biztosítanak. Ne hagyd ki vasárnapi ajánlatunkat sem!

Szombati csendes doboz - foglalkoztató és fejlesztő ötletek gyerekeknek

Szombati Csendes doboz

Ha nem tudod, hogyan szabadíthatnál fel egy kis időt magadnak, itt a megoldás. Önállóságra szoktató kreatív ötletek egy dobozban. Úgy foglalhatod le vele a gyermeket, hogy közben te is szabad lehetsz. Mindenképp olvasd el ezt a blogbejegyzést, ha érdekel mit ajánlunk szombatra!

Pénteki csendes doboz - foglalkoztató és fejlesztő ötletek gyerekeknek

Pénteki Csendes doboz

Kíváncsi vagy, milyen szórakoztató, de ugyanakkor fejlesztő játékok kerültek a pénteki dobozba? Ha igen, akkor olvasd el az alábbi ötleteinket, tippjeinket és próbáljátok ki Ti is otthon, hogy a szabadidőtök hasznosan teljen!

Csütörtöki csendes doboz - foglalkoztató és fejlesztő ötletek gyerekeknek

Csütörtöki Csendes doboz

Egy újabb nap otthon a gyermekkel és nekünk megint ezer a dolgunk. Mivel lehetne lefoglalni egy kicsit? Erre adunk neked ötleteket a csütörtöki csendes dobozról szóló bejegyzésünkben. 

Szerdai Csendes doboz - foglalkoztató és fejlesztő ötletek gyerekeknek

Szerdára is sok-sok remek játékot készítettünk be Csendes dobozunkba. Színezővel, számolós- és kirakós játékokkal foglalhatjuk le gyermekünket, hogy hasznosan töltse el az időt, amíg mi elvégezzük otthoni feladatainkat.

Keddi Csendes doboz - foglalkoztató és fejlesztő ötletek gyerekeknek

Keddi csendes doboz

Nézd meg, hogy erre a napra milyen ötletekkel készültünk, mi került a keddi csendes dobozba. Ha kíváncsi vagy mi az a csendes doboz, és mire jó, akkor olvasd el a Pindurpalota cikksorozatát, melyben otthon megvalósítható ötleteket írtunk össze, hogy megkönnyítsük az otthon töltött mindennapokat!

Hétfői Csendes doboz - foglalkoztató és fejlesztő ötletek gyerekeknek

Hétfői Csendes doboz

Avagy foglalkoztató és fejlesztő ötletek gyerekeknek egy dobozba zárva. Hasznos tippek, játék ötletek arra, hogyan töltse hasznosan és vidáman a gyermek otthon az idejét. 7 részes blog cikk sorozatunkba összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót, tippet. Olvasd el, mit ajánlunk egy hétfői napra!

Pindurpalota
Pindurpalota
2022.03.11 15:08
Mi az a Csendes doboz?

Mi az a Csendes Doboz?

Tulajdonképpen egy egyszerű ötlet, ami sok egyszerű, ám mindennapos problémára megoldást kínál, nekünk szülőknek, mikor otthon vagyunk a gyermekünkkel. Mikor otthon vagyunk, egy folyamatos nyomás van a legtöbb édesanyán. Játszani hív a gyerek, de főzni kellene, el kéne rámolni a mosott ruhát, de mégsem hagyhatom magára. Figyelni kéne rá, hogy fejlődjön is, jó lenne megtanítani önállóan játszani, node mikor, és hogyan csináljam meg a saját dolgomat?

Olvasd el blog cikk sorozatunkban, "Miben segítenek a csendes dobozok?"!

Pindurpalota
Pindurpalota
2022.02.22 15:18
Ki az úr a tengeren? - Élménybeszámoló

Ki az úr a tengeren? - Társasjáték élménybeszámoló és vélemény

Kipróbáltuk a Ki az úr a tengeren? társasjátékot! Hatalmas élmény volt az egész családnak! Ha érdekelnek a tapasztalataink, olvasd el legújabb blogcikkünket erről a stratégiai társasjátékról!

Pindurpalota
Pindurpalota
2022.01.16 21:19
Otthoni fejlesztési ötlet - Képregény

Otthoni fejlesztési ötlet - Képregény készítés

A kreativitás, a fantázia, az ábrázolás, a vizualitás- és szókincsfejlesztés is szerepet kap a képregények elkészítése közben. Olvasd el, mire érdemes figyelni, ha ezzel a technikával szeretnéd fejleszteni a gyerekeket, és mikre lesz szükségetek otthon.

Milyen játék való a szenzoros feldolgozási zavarú gyerekeknek?

Milyen játékokkal fejleszthető egy szenzoros feldolgozási zavarral küzdő gyermek? Mire figyeljünk, és miben tudunk mi otthon segíteni egy ilyen problémában gyermekünknek? Olvasd el a Pindurpalota  blogbejegyzését, melyben ezekre a kérdésekre keressük a választ Gönczi-Peller Erika konduktor és Nébald Alexandra TSMT terapeuta, mozgásfejlesztő szakember segítségével. (https://www.instagram.com/nebaldalexandra_tornaneni/)   

Pindurpalota
Pindurpalota
2021.06.10 10:56
Ajándék ötletek Apák napjára

Ajándékötletek Apák napjára

Közeleg az Apák napja, ilyenkor gondolkodóba esünk, mit is készíthetnénk otthon a gyerekekkel. Számtalan ötlet eszünkbe jut, de nem mindent tudunk egyszerűen és könnyen megvalósítani. Elhoztunk most nektek 3 igazán egyszerű, gyors, otthon elkészíthető ajándékot. Olvasd el cikkünket, hogy megtudd mikre lesz szükséged!

Hogyan töltsük hasznosan a nyarat egy kisbabával

Hogyan töltsük hasznosan a nyarat egy kisbabával?

Megszületett a kisbabád és tanácstalan vagy, mivel tölthetnétek hasznosan az első nyarat vele? Milyen játékok valóak egy kisbabának, hogyan tanulhat játszva? A Pindurpalota blog cikkjében erre a kérdésre keressük a választ, és adunk egy pár jó tippet ehhez.

Szabadtéri játékok szerepe a kisgyermek fejlődésében

Szabadtéri játékok szerepe a kisgyermek fejlődésében

Milyen szerepe van a gyermek életében a  szabadtéri mozgásnak? Milyen hétköznapi eszközök segíthetik fejlődését, akár a karantén alatt is?

Pindurpalota
Pindurpalota
2021.05.04 12:19
Gyereknapi akciók

Gyereknapi akció a Pindurpalotában

Május utolsó vasárnapja a gyerekeké! Arra gondoltunk, hogy kedveskedünk mi is egy kis kedvezménnyel! :) 2021. május 26.-ig minden Berenguer élethű játékbabára, Walachia fa makettre és Gyermek tetkók, matricákra  15-20-25% kedvezményt adunk a Pindurpalota webáruházban! Fedezd fel a legjobb ajánlatokat! Használd a kuponkódokat! Olvasd el a részleteket:

-10% kedvezmény minden teljes árú termékünkre Február 16-ig!

Akció a Pindurpalotában

Arra gondoltunk, hogy feldobjuk a hangulatod ezen borús, esős napon egy kis kedvezménnyel! :) 2021. február 16.-ig minden teljes áras, nem akciós termékünkre 10% kedvezményt adunk a Pindurpalota webáruházban! Fedezd fel a legjobb ajánlatokat! Használd a kuponkódot!

Pindurpalota
Pindurpalota
2021.01.07 09:40
Jó anya - rossz anya

A 2019-es évben, anyák napján napvilágot látott telekommunikációs cég reklámja kapcsán arra az elhatározásra jutottam, hogy ideje papírt ragadnom, és leírni a “margóra” ahogy mondani szokás pár észrevételt. Megint nagyon eldurvultak a kommentek, és természetesen mindenki a saját szemszögéből értelmezi a dolgokat. Jön a ki a jó anya, bezzeg az én anyám, bezzeg az, stb.

Babaváró ajándékötletek: a legjobb ajándékok kisbabáknak és újdonsült anyukáknak

Barátnőd, rokonod éppen babát vár? Lepd meg őket a legszuperebb babaváró ajándékötleteink egyikével! Összegyűjtöttük a legjobb babaváró ajándékokat egy helyre, hogy biztosan megtaláld, amit keresel.