Pindurpalota Blog

Milyen játékkal tudod lekötni a gyereket? Korosztály alapján válogattuk össze a kedvenceket!

Minden anyuka vágyik néha 1-2 szabad percre, egy nyugodtan elfogyasztott kávéra – ebben semmi szégyellni való nincs. Ugyan így minden anyuka vágyik rá, hogy babájának, gyermekének olyan játékot szerezzen, aminek valóban örül, amivel valóban sokat játszik majd – de persze ez nem mindig egyszerű feladat. Összegyűjtöttük most a „tipikus játék-korszakokat” egy gyermek életében, reméljük, Nektek is segít picit beszerezni a legjobb elfoglaltságot nyújtó darabokat! :)

Gyerekzsúr tippek otthonra, a karantén idejére - ötletek és tippek egy felejthetetlen party-hoz

Születésnapi party a gyereknek otthon, családi körben? Hiszen a születésnap a legtöbbször éppen arról híres, hogy rendhagyó, hogy átjöhetnek a barátok, és aznap szinte mindent szabad! De hogy szervezzünk a gyereknek zsúrt a kijárási korlátozás ideje alatt? Mi is éppen születésnapra készülünk, ezért összegyűjtöttük a legjobb party ötleteket, amiket Ti is felhasználhattok otthon, ha most lesz a gyerek születésnapja!

Fertőtlenítés és sterilizálás egyszerűen és hatékonyan, UVC LED fénnyel

Szülőként mi is pontosan tudjuk, milyen nagy felelősség hárul ránk a gyermek környezetének tisztántartásával – de lássuk be, ez nem mindig könnyű feladat. A cumi folyton leesik, a kedvenc plüssmackót kimosni pedig igazi rémálom – vajon túléli-e?! Erre mutatunk most egy alternatív megoldást, amelyet akár otthonodban, vagy akár út közben is használhatsz.

Pindurpalota
Pindurpalota
2020.03.19 17:59

A világ egyik legnagyobb tragédiája természetesen a Pindurpalotára is hatással van. Blogcikkünkből megtudhatod, hogy mi változik emiatt 2020.03.20-tól

Pindurpalota
Pindurpalota
2020.03.12 12:50
Fertőtlenítés, betegség megelőzés

Fertőtlenítés, betegség megelőzés

Mint már korábban arról számot adtunk (Pindursztorik Live 2020.03.10.-ei élő facebook adás), a Pindurpalota a normál tisztítási folyamatába beiktatta az UV-C Ledes fertőtlenítést, sterilizálást is, és emellett új fokozott intézkedéseket is életbe léptettünk.

Ingyenes szállítás | 2020.02.24. - 02.27. között

Hahó, PindurFelügyelők! :) Közeleg a tavasz, és nemsoká a nyuszi is itt van, gondoltuk meglepünk Titeket egy kis kedvességgel, hogy elkezdhessétek a készülődést! Fedezzétek fel a legjobb újdonságokat és a legnagyobb akciókat, hiszen most mi álljuk a szállítási költséget!*

Valentin nap alkalmából 14% kedvezmény minden teljes árú termékünkre!

Ünnepeld velünk a Valentin napot! :) 

A szerelmesek ünnepén, 2020. február 14-én minden teljes áras, nem akciós termékünkre 14% kedvezményt adunk webáruházunkban és üzletünkben is! Fedezd fel a legjobb ajánlatokat!

Iskolára felkészülés okosan: írás- és olvasási készségfejlesztés játékokkal

Kinek a feladata az írás, az olvasás oktatása? Milyen felelőssége van a szülőnek az oktatásban, és hogyan segíthetjük a kicsiket az alapvető készségek elsajátításában? Biztos vagyok benne, hogy az iskola közeledtével, vagy az első néhány hónapban szinte minden szülő gondolataiban ott vannak ezek a kérdések. Ezt a témát járjuk most körbe néhány személyes tapasztalattal és játék ötlettel, amelyek hatékonyan segíthetnek a felkészítésben! 

Új gyerekjátékok 2020-ban: fedezd fel újdonságainkat és kedvenceinket!

Ahogy a világon minden, úgy a gyermekjátékok köre is folyamatosan változik. Persze az alapok ugyan azok, mégis, újdonsült anyukaként talán Te is álltál már elképedve a játékbolt polcai előtt, vagy a játék webáruházat böngészve a sok újdonság, a menő új funkciók láttán! A 2020-as év már dübörög, mi pedig most összegyűjtöttük Neked azt a 7 újdonságot játék webáruházunkból, amit mindenképp érdemes látnod, ha gyermeked van – hiszen imádni fogjátok őket!

Vedd át előrendelt csomagod februárban, és játszatok fél órát ingyen a PindurPalotában!

Gyerekkel vásárolni bizony sokszor nem könnyű feladat – még akkor sem, ha játékboltba indultok. Vagy főleg akkor nem. :) De mit szólnátok hozzá, ha míg anya nézelődik, addig a picúr játszhatna egy nagyot? A PindurPalotában februárban ezt a lehetőséget ajándékba adjuk vásárlásod mellé!

Pindurpalota
Pindurpalota
2020.01.27 17:00

A 2020-as év a megújulás, és a modernitás éve lesz. Blogbejegyzésünkben leírtuk a legfontosabb változásokat, mellyel januártól várunk benneteket. Tartsatok velünk, idén is rengeteg csodás játékkal várunk Titeket! :)

5 tipp a nyugodt alvásért, ha kisbabád van

Emlékszem mikor még csak terveztük az első babámat…Mivel viszonylag korán vállaltam az anyaságot, így a legtöbben a hír hallatára rögtön rengeteg „jótanáccsal” láttak el amellett, hogy megpróbáltak felkészíteni arra, ami vár rám.Pihend ki a karácsonyi időszak fáradalmait – most 15 000 Ft értékű utalvánnyal lepünk meg!

A karácsonyi időszak szülőként kimerítő lehet… az ajándékbeszerzések, a takarítás, a főzés, és persze a karácsonyi csoda megteremtése varázslatos feladat, ám sokszor az ünnepek végére fáradtan dőlünk hátra – és élvezzük a megérdemelt pihenést… Vagy csak élveznénk, hiszen alig maradt időnk!

 

Szeretnénk hát most meglepni Téged egy kis kedvességgel: utazzatok el a Relax Hotelbe, élvezzétek a wellness élményeket, amihez most 15 000 Ft értékben hozzásegítjük azon vásárlóinkat, akik január 15-ig minimum 30 000 Ft értékben vásárolnak a PindurPalota.hu webáruházban!

Utazás gyerekkel? Tippek és ötletek, hogy könnyebben menjen!

Az utazás a legtöbb ember számára sosem stresszmentes, de aki próbált már egy – vagy akár több – gyermekkel is útnak indulni, az pontosan tudja milyen embert próbáló feladat lehet ez. És nem csak nekünk, szülőknek – de bizony a kicsiknek is! Egy több órás autóút, a hosszú vonatutak vagy épp a végtelennek tűnő percek a repülő fedélzetén nem csak minket viselnek meg.


Szülőként éppen ezért a magunk, gyermekünk – és adott esetben a többi utas – érdekében is érdemes alaposan felkészülni a nagyobb utak előtt! Mit érdemes csomagolni? Hogy érdemes felkészíteni a gyereket az útra? Hogy kerülhetjük el a hosszú sírós perceket? Tökéletes „recept” nincs, azonban néhány jó ötlettel készültünk!

 

 

Karácsonyi készülődés gyerekekkel: 10 szuper kreatív ötlet, amit ők is élvezni fognak!

Varázslatos időszak ez, amikor mindannyian egy kicsit gyermeki lázban égünk. Készülődünk, díszítünk, és már az angyalkák is gyűjtik az ajándékot.

 

Szívünk mellett otthonunk is ünnepi díszbe öltözik – de a nagy ünnepi lázban ne feledkezzünk meg arról sem, hogy gyermekeink is szívesen részt vesznek ezekben a programokban, ha jól tálaljuk őket! Egy-egy kreatív, DIY dekoráció elkészítésében ők is részt vehetnek – az eredmény pedig igazán szeretettel teli, és persze gyönyörű lesz.

 

Ha Ti is tartanátok még néhány családi programot, kreatívkodnátok egy kicsit karácsony előtt, mutatunk néhány ötletet arra, hogy mi mindent készíthettek el a gyerekekkel!

 

Kreatív gyerekjátékok: alkossatok a hideg délutánokon csodás dolgokat!

A legtöbb gyerek figyelmét hosszú távon igen nehéz egy feladattal lekötni, ám a kreatív tevékenységek, az alkotás, a „kész” utáni vágy sokat segíthet ezen – ami az iskolai teljesítményét is segítheti. Minél hamarabb ráérez arra, hogy egy-egy dolgot jobb befejezni, annál kitartóbb lehet az iskolában is, ahol talán életében először kell majd 45 percen keresztül egy dologra figyelni… De mi mindent alkothattok Ti is otthon, akár vásárolt termékekből, akár csak abból ami már most is ott lapul a fiókok mélyén? Adunk néhány ötletet, hiszen hosszú még a tél! :)

5 benti játékötlet gyerekeknek télre, vagy esős időre

A rossz időre való tekintettel a játszótér ma elmarad?

A gyerek energiája azonban nem csökken úgy, ahogy a miénk a szürke, esős, vagy épp téli délutánokon… Érdemes hát felkészülni erre az időszakra is, és begyűjteni néhány olyan játékot, játék ötletet, amivel eltölthetitek ezt az időt!

Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket, hátha adhatunk egy-két új ötletet Nektek is :) A felsorolásban sok olyan ötletet is adunk, amihez nem is kell játékboltba rohannotok - hiszen biztosan otthon is megtalálható minden "hozzávaló". 

Ne feledjétek: szinte mindenből lehet játékot faragni, csak a fantáziátok szab határt! 

 

Pindurpalota
Pindurpalota
2019.11.03 01:30
Early Bird napok a Pindurpalotában

Early Bird napok - Szezon előtti kedvezményes vásárlás a Pindurpalotánál

Ajándék Battle Nox robot + Ingyenes szállítás + Választható ajándék + 900 Ft-os kupon a következő vásárláshoz