Olcsó ajándék ötletek

Olcsó ajándék ötletek

Olcsó ajándék ötletek szülinapi zsúrra, mikulás csomagba, köszönő ajándéknak, jutalom falatnak. Pár százas ajánlatok a Pindurpalota webáruháztól. Egyszerűen csak mert szeretlek, csak mert gondoltam rád, csak mert ügyes voltál ajándékok is várják, hogy rájuk találj!

Olcsó ajándék ötletek Szülinapi zsúrokra

Évente hány szülinapi zsúr meghívót kap a gyerkőc? Vagy több gyermek is van? Akkor biztosan nem kell mondani, hogy anyagilag ez mennyire megterhelő tud lenni. Neked sem mindegy mit viszel, mit veszel. A Pindurpalota webáruház kínálatából összegyűjtöttünk jó néhány olcsó ajándék ötletet, amivel érdemes felkészülni a szülinapi zsúrokra. Ha előre vásárolsz, elérheted az ingyenes szállítási küszöböt is.

Olcsó ajándék ötletek Mikulás csomagba

Ahogy közeledik a mikulás, a szülői munkaközösségi tagoknak nagy fejtörést okoz, hogy pár száz forintból a bölcsödés csoport, óvodás csoport, vagy éppen az osztály számára valami értelmes és olcsó ajándékot tudjanak összeválogatni. Nem könnyű feladat, de igyekeztünk megkönnyíteni, és összegyűjteni az összes mikulás csomagba illő, 1500.- forint alatti terméket!

Olcsó ajándék ötletek Húsvétra

A nyuszi húsvéti csomagjába sem szeretünk igazán drága dolgokat válogatni, főként ha sok kisgyereket kell meglepnünk, mert nagy a család, vagy sok a barát. Nézz körbe szűkített kínálatunkban, válogass játék kártyák, játék figurák, impulzív ajándékaink között, meríts ihletet, keress ajándék ötleteket a Pindurpalotában húsvétra! Természetesen nyuszis, tojglis, kacsás, és barikás játékokat Húsvét előtt külön kategóriába is összeszedjük. 

Olcsó ajándék ötletek Karácsonyi csomagba

Az iskolai húzásra valamilyen jó kis ajádnék ötletre lenne szükséged? A Pindurpalotában remek ajánlatokkal készültünk, folyamatosan frissítjük a kínálatot, és folyamatosan megújítjuk az akciós kínálatot. Nézz szét, ha a tökéletes karácsonyi ajándék csomagot szeretnéd összeállítani egy gyerek csoportnak olcsón.

Olcsó ajándék ötletek a Fogtündértől

Nálatok a fogtündér, ha elviszi a fogacskát mit fog hozni? Nincs ötleted? Ebben a kategóriában összeszedtünk párna alá helyezhető apró ajádnékokat is, aminek egy kisgyermek örülni fog. Bármikor meglephet bennünket a fogtündér, így érdemes ezekből az apróságokból mindig tartani otthon. Akár lehet ez egy gyűjthető sorozat is, mint például a meglepetés figurák. 

Olcsó köszönő ajándék ötletek 

Egyre népszerűbbek a szülinapi zsúrokon az úgynevezett köszönő csomagok, vagy köszönő ajándékok. Az ilyen köszönő ajándékokba 200-500 forintos ajándékokat szokás tenni. Buborékfújók, matricák, pattogós labdák, emoji figurák, lufik, party kellékek, ceruzák is szoktak belekerülni az apró köszönő zacskókba, attól függően, hogy mennyi idős gyerekekről van szó. Ha olcsó köszönő ajándék ötletre vadászol, szintén ezt a kategóriát ajánljuk!

Olcsó ajándék ötletek névnapra

"A névnap nem olyan nagy ünnep." A legtöbb családban legalábbis nem tartják számon kiemelt ünnepként, ebből kifolyólag általában valamilyen csekélyebb értékű ajándékot szoktak vásárolni a névnaposnak. Természetesen erre az alkalomra is érdemes szétnézni. A tudatos vásárlók, akik előre végig gondolják az adott 1-2 hónap közelgő eseményeit (névnapok, szülinapok, zsúrok, fogtündér látogatásai, gyermeknap, stb) egyszerre, előre megvéve az ajánékokat, jelentős összegeket tudnak spórolni a szállítási költségeken. Törzsvásárlóként, hírlevelünkre feliratkozva, social media felületeinken követve bennünket újabb remek ajánlatokat vehetünk igénybe.