Ajándékötletek kislányoknak

10 éves lánynak ajándék
Babázás
Berenguer
Fodrászos játék
Főzőcskézés
Játékbaba
Kreatív játékok
Matematikai játékok
Mindennapi élet játékai
Montessori játék
Szerepjáték
Szűrés törlése

Ajándékötletek kislányoknak: minden, ami lányos játék!

Kislányodnak, vagy ismerősöd kislányának keresel valamilyen szuper ajándékötletet? Mindegy, hogy mi az alkalom – akár születésnapi ajándékötletet keresel, akár csak úgy meglepnéd valami széppel a kislányt, ezek a lányos játékok tuti tippet adnak Neked arról, hogy minek is örül egy kislány! Webáruházunkban a lányos játékok tárháza kimeríthetetlen, egyedül és társaságban játszható játékokat is találsz. Ha szeretnél egy kislánynak ajándékot venni, vagy szeretnéd kislányodat meglepni, esetleg régóta rágja a füled a csajos játékok miatt, nézz körül és találd meg a legjobb ajándékötletet kislányoknak! Az alábbiakban kategóriákba gyűjtve szedtünk össze neked néhány remek ajándékötletet kislányoknak – amihez ráadásul kis leírásokat is csatolunk, hogy miért érdemes a kiválasztott lányos játékot a PindurPalotából megrendelned!

Természetesen, ha már túl vagy az ötletelésen, és pontosan tudod mivel szeretnéd megajándékozni kislányodat, barátnődet, akkor kategóriákra bontva bővebb termék kínálatból válogathatsz! Ne feledd a kategóriák mellett összegre, és korosztályra is tudsz szűrni, többek között!

A PindurPalota játék webáruházában minden kislány számára találsz tökéletes ajándékötletet: legyen akár újszülött, bölcsődés vagy óvodáskorú, sőt, tinédzserek és felnőttek számára is tartogatunk néhány szuper meglepetést! A lányos játékok vásárlása folyamán bármikor kérhetsz segítséget ügyfélszolgálatunktól, ha elakadnál, hiszen készséggel állunk a rendelkezésedre, mivel a mi küldetésünk, hogy a megajándékozott őszíntén örülhessen a te ajándékodnak!

Ajándékötlet kislányoknak: játékbabák, játékbaba kiegészítők

Ajándékötletek kislányoknak: játékbabák, játékbaba kiegészítők és minden, ami babázás!

A babázás szinte minden kislány vérében, ösztöneiben benne van – így az egyik legjobb ajándékötlet kislányoknak minden olyan dolog, ami a babázáshoz köthető. A játékbabák, játékbaba kiegészítők tökéletesen kiszolgálják a gondoskodás utáni vágyat, az anyai ösztönöket, így a babázós játékokkal biztosan nem lősz mellé, ha ajándékötletet keresel kislányoknak! Mindezek mellett a babázás hatással van a kislányok érzelmi fejlődésére, így későbbi életükre is mivel fejlődik szociális készségük. A babázás közben megteremtik saját, képzeletbeli világukat, más emberekről és a velük való kapcsolatokról gondolkoznak. A játék bizonyítottan segíti a társas- és érzelmi készségek fejlesztését és ezáltal a jobb konfliktuskezelési képességet.


A PindurPalotában mi magunk is imádjuk a játékbabákat – éppen ezért rendkívül nagy választékkal, és egyedi kínálattal várunk. Fedezd fel a legjobb ajándékötleteket kislányoknak: a Berenguer élethű játékbabáit, a Paola Reina csodálatos, nyugtató illatú hajasbabáit vagy éppen a rengeteg szuper minőségű és gyönyörű játékbaba kiegészítőnket!

Ajándékötletek kislányoknak: játékbabák és kiegészítők fajtái


Az összes babázós játékot itt érheted el, ahol még több szuper ajándékötlettel várunk: https://pindurpalota.hu/jatekok/jatekbabak 

 

 

Ajándékötletek kislányoknak: főzős játékok, konyhai játékok kislányoknak

Ajándékötletek kislányoknak: főzős játékok, konyhai játékok kislányoknak

Főzőcskézni, a konyhában sürögni-forogni minden kislány szeret, így a kislányoknak szóló ajándékötletek közül nem hagyhattuk ki a játékkonyhákat, főzős játékokat sem. 

Bár a főzős játékok leginkább a lányos játékok közé tartoznak, de teljesen normális, hogy a 2-3 éves kisfiúk is játszanak főzőcskézőset, hiszen a legtöbb híres séf is a férfiak közül kerül ki. Minden kislány és kisfiú életében eljön az az időszak, amikor elkezdi utánozni a környezetét, köztük a szülőket, ahogy a konyhában főzőcskéznek. Szeretnének ők is segíteni a konyhában, ezért nagyon boldogok tudnak lenni, ha kapnak egy saját játékkonyhát sok-sok kiegészítővel!

A rózsaszín játékkonyhákon kívül unisex, és fiús játékkonyhákat is kínálunk fából vagy műanyagból különböző funkciókkal. A Pindurpalota játék webáruház termékei között, megtalálsz mindent ami főzőcskézéshez kellhet. Szülinapra, jelesebb ünnepekre, névnapra, húsvétra, karácsonyra is remek ajándék minden lánynak (és fiúnak) is a főzős játék.

Főzös játékok, mint ajándékötletek kislányoknak:

 • Játék edények, teás készletek, evőeszközök
 • Játék élelmiszerek
 • Játék konyhák
 • Játék konyhai mérlegek
 • Játék evőeszközök
 • Játék konyhai kisgépek, kávéfőző, robotgép
 • Játék turmixok
 • Játék szeletelhető zöldségek, játék gyümölcsök

Még több lányos játék a konyhában:https://pindurpalota.hu/jatekok/szerepjatekok/konyha

Ajándékötletek kislányoknak: boltos játékok kislányoknak

Ajándékötletek kislányoknak: boltos játékok lányoknak

A bevásárlás általában Anya feladata, így nem csoda, hogy a kislányok is szeretnének mielőbb beletanulni ebbe a tevékenységbe. Mivel a gyermek természetes tanuló tevékenysége a játék, így a boltos játékoknak, vagy más néven bevásárlós játékoknak ott van a helyük a lányok szobájában is.

Mint általában minden játék, így a boltos játék is segíti a gyerekek fejlődését és az önálló életre való felkészítést. Kisebb gyermekek megismerkedhetnek a különböző élelmiszerek nevével, színével, de nagyobb gyerekeknek akár a pénzkezelést is megtaníthatjuk a bevásárlós játékok segítségével. Ha a játékhoz csak adott vásárlási keretet biztosítunk számukra, akkor könnyen rájönnek, hogy a meglévő pénzük nem biztos, hogy mindenre elég, amit szeretnének megvásárolni, így megtanulhatják beosztani a pénzt. Ráadásul közben még a számolást is gyakorolják, így a matek is jobban fog menni nekik a suliban.

Boltos játékokkal nem csak tanulási lehetőséget biztosíthatunk a gyerekeknek, de remek szórakozást is, mivel a bevásárlós játék az egyik kedvenc játék gyermekkorban.

Ajándékötletek: boltos, bevásárlós játékok lányoknak

 • Játék pénztárgépek
 • Játék bevásárló kocsik
 • Játék élelmiszerek
 • Játék zöldségek
 • Játék gyümölcsök
 • Játék eladópult
 • Játék mérleg
 • Játék pénz

 

Válogass bevásárlós játékaink között: https://pindurpalota.hu/shop_search.php?search=bev%C3%A1s%C3%A1rl%C3%B3

Ajándékötletek kislányoknak: fodrászos játékok lányoknak

Ajándékötletek kislányoknak: fodrászos játékok lányoknak

Szépítkezni, megcsinálni a hajunkat, fodrászkodni igazi csajos elfoglaltság! A fodrászos játékok kiváló ajándékötletek kislányoknak, amelyet egészen sok korosztály élvezni fog! 

A lányok köztudottan imádják nézni, amikor a fodrászok vagy édesanyjuk különböző frizurát készítenek egy hosszú hajból, és ilyenkor ők is ihletet kapnak a hajfésüléshez, csavargatáshoz, fonáshoz és a csatokkal, hajgumikkal való különböző díszítésekhez. Erre valók a fodrászos játékok, melyekben általában játék hajszárító, hajcsavaró, fésű, és számos kiegészítő található. Ha a kislányok szívesen változtatnának a hajszínűkön, akkor még színes hajkrétát is beszerezhetnek a PindurPalota kínálatából. A haj fonása, a különböző frizurák elkészítésének a begyakorlása nem csak hasznos és szép, hanem még a finommotorikus készségeket is fejleszti - ezért akkor is jó ajándékötlet kislányoknak, ha a fejlesztésre is odafigyelnél.

Ajándékötletek: fodrászos játékok fajtái

 • Fodrászkészlet 
 • Fodrász és smink készlet
 • Fodrász és kozmetikai szett
 • Fodrász készlet táskában
 • Babafejek fodászkodáshoz

Még több fodrászos játékot szeretnél látni? Nézz körbe itt: https://pindurpalota.hu/jatekok/szerepjatekok/lanyoknak

 

 

Ajándékötletek kislányoknak: sminkelős játékok lányoknak

Ajándékötletek kislányoknak: sminkelős játékok lányoknak

Ahogy Anya cipőjét felpróbálni, úgy sminkelni is izgalmas és érdekes dolog a kislányok számára, ezért a sminkelős játékok tökéletes ajándékötletek kislányoknak. A sminkelős lányos játékok folyamán a lányok anyukájukat utánozzák, mivel olyanná szeretnének válni, mint Anya, aki az ő szemükben mindig csodaszép. Ez is egy természetes tanulási folyamat, hogy kislányokból nagylányokká majd nővé alakuljanak a későbbiekben. Ennek első lépese ez a fajta szerepjáték, ahol felnőttnek képzelik magukat és szeretnének úgy is kinézni. Kifestik arcukat, megpróbálnak csodás frizurát varázsolni maguknak és belebújnak Anya ruhájába. Ezzel kifejezik édesanyjukhoz való pozitív érzelmi kötödésüket, azonosulási vágyukat is. Az érzelmi vonal mellett a sminkelés és a festékek használata fejleszti a gyerekek kézügyességet és a szépérzéket, igazi lányos játék.

Ajándékötletek: sminkelős játékok lányoknak

 • Smink készletek
 • Arcfestékek
 • Tetoválások
 • Csillámtetoválások
 • Játék fésülködő, szépítkezős asztalok
 • Smink és fodrász készlet egyben
 • Sminkelős babafejek
 • Smink tükrök

Sminkelős játékok webáruházunkban: https://pindurpalota.hu/shop_search.php?search=smink

Ajándékötletek kislányoknak: lányos mesefigurák, játékok

Ajándékötletek kislányoknak: lányos mesefigurák, játékok

Minden kislánynak megvannak a saját kedvencei. A kedvenc lányos mesehősök, figurák pedig a legnépszerűbb ajándékötletek kislányoknak, hiszen ezekkel aligha lehet mellé lőni! Ha tudod, hogy a megajándékozni kívánt kislány éppen melyik mesefiguráért, melyik meséért van oda, akkor már meg is van a tuti ajándékötlet alapja, amivel hatalmas örömet tudsz okozni neki. Már csak azt kell kitalálnod, hogy milyen jellegű ajándékot válassz neki. Játékboltunk kínálatában számtalan licenszes mesefigura és játék elérhető melyen a közkedvelt mesefigurák megtalálhatók. Vannak köztük például oktató-fejlesztő jellegű játékok, kreatív játékok, társasjátékok, puzzle, kirakós, party kellék vagy figura műanyagból, plüssből, vinilből. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy nagyszerű ajándékodnak örülni fog a megajándékozott kislány.

 Legnépszerűbb lányos mesefigurák és játékok:

 • Disney hercegnők
 • Shimmer és Shine
 • Enchantimals
 • Barbie
 • Minnie egér
 • Csingiling
 • Dóra a felfedező
 • Jégvarázs Elsa és Anna
 • Szófia Hercegnő
 • Vaiana

 

 

Ajándékötletek kislányoknak: készségfejlesztő lányos játékok