Orange Toys Plüss figurák

Orange toys - Plüssök új családja

Az Orange Company egy jól ismert plüssjáték-gyártó, ami kiváló minőségű, puha játékokat tervez és értékesít minden korosztály számára. 

Nem csak játékokat hoznak létre a gyártás folyamán, hanem kis barátokat mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Ezek a barátok egy életen át ott fekszenek majd velünk az ágyban, ülnek a kanapénkon, polcainkon, vagy járják a nagyvilágot gyermekeinkkel, ezért rendkívül fontos, hogy kiváló minőségűek legyenek. A gyártási folyamat minden apró momentuma szigorúan ellenőrzött.

Az Orange Toys játékai boldogságot hoznak életünkbe. Némelyünknek már csupán azzal is mosolyt csalnak az arcára, hogy a bolt polcain visszanéznek ránk.

 

Termékkínálat 

Orange toys plüssök

Négy fő vonalat ismerhettünk meg ezidáig. 

 

Plüss Családok 

  • Choco and Milk család
  • Orange Life
  • Kínai horoszkópok
  • Behippo, a Viziló

 

Csoki mackóChoco and Milk:

A két legkedveltebb, csokoládé színű medve kollekciója. A talpuk, fülük, orruk szaténból van. A fiú Choco és a lány Milk. Egy sötétbarna, szerelmes mackópár, különböző stílusú öltözékekben.

 

 

 

 

Orange Toys Doboz Házas kollekció süniOrange Life: 

Ez a kollekció néhány különböző állatfajból áll, amelyeket életstílusuk egyesít. Minden karakter megtalálható különböző méretekben, különböző ruhákban és kiegészítőkkel. Minden név mögött egy személyiség és egy egyedi élettörténet áll. A plüss játékokat egyedi, ökológiailag kedvelt, kézműves dobozból készült díszdobozban kínáljuk.

 

 

Orange Toys kínai horoszkóp kakas éveAz év szimbóluma: 

A nemzetközi világban számos különböző dolog fogadható el más kultúrákból. Spagetti, sushi, Coca-Cola, hamburgerek - mindez mára az egész világhoz tartozik, a legtöbb helyen ismert dologgá váltak. A legutóbbi trend, amely hírnevet szerzett, az év szimbóluma a keleti naptár szerint. Ez ihlette az Orange Toys alkotóit, hogy minden évben az adott kínai állítöv szerint készítsen egy egyedi, limitált szériás kollekciót. 2017 a kakas éve. 2018-ban a mindenki által szeretett kutya kap főszerepet.

 

Orange Toys Plüss VizilóBehippo, a Viziló:

 Ezek a vicces alakú, pufók vizilovak senkinek sem közömbösek. A főhős Po, a Hippo, azaz viziló. Különféle stílusú öltözékekben kerülnek a Pindúr Palota polcaira.

 

 

 

 

 

 

 

Orange Toys plüss vásárlás