Orange Toys Plüss figurák

Babajáték
Fejlesztő játék
Kreatív játékok
Szerepjáték
Szűrés törlése

Orange Toys Plüss

Orange toys - Plüssök új családja

Az Orange Company egy jól ismert plüssjáték-gyártó, ami kiváló minőségű, puha játékokat tervez és értékesít minden korosztály számára. Nem csak játékokat hoznak létre a gyártás folyamán, hanem kis barátokat mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Ezek a plüss barátok egy életen át ott fekszenek majd velünk az ágyban, ülnek a kanapénkon, polcainkon, vagy járják a nagyvilágot gyermekeinkkel, ezért rendkívül fontos, hogy kiváló minőségűek legyenek. A gyártási folyamat minden apró momentuma szigorúan ellenőrzött. Az Orange Toys plüss figurái boldogságot hoznak életünkbe. Némelyünknek már csupán azzal is mosolyt csalnak az arcára, hogy a bolt polcain visszanéznek ránk. :-) Tovább a teljes Orange Toys Plüss kínálatra

Orange toys plüssök

Az Orange Toys plüssöknek mostanra 5 albrendje érhető el Magyarországon, melyeknek a Pindurpalota az importőre. A közös bennük, hogy a felhasznált plüss szőrme anyagok tapintása rendkívül kellemes érzetet biztosít, a szemek beszédesek, és a legkiválóbb kidolgozottság jellemzi őket, a megengedett szőrhullatási érték alsó szintjén vannak, moshatóak. Az 5 brend közül 3 díszdobozzal rendelkezik, emiatt különleges, és egyedi ajándék lehet bármilyen alkalomra. A Pindurpalota játék webáruházban természetesen ha plüssöket vásárolsz, őket is olyan gondosan csomagoljuk, hogy ne sérülhessenek meg a kiszállítás során.

Orange Toys Plüss állat családok 

 • Orange Toys Mini Twini Plüssök
 • Orange Toys Choco and Milk Plüss Macik
 • Orange Life Házikós Plüss figurák
 • Kínai csillagjegyek alaján az év plüss állatai
 • Orange Toys Behippo Plüss vizilovak

Orange Toys Mini Twini Plüssök

A Mini Twini plüss állat család az Orange Toys 2019-es új brendje. A Mini Twinik tulajdonképpen baba plüssök, bébi plüssből. Természetesen, mivel kisbabáknak készültek, az anyaguk 100%-ban megfelel a minőségi előírásoknak, követelményeknek. Rághatóak, nyúzhatóak, moshatóak, és természetesen tündériek. A tesztekben feltűnően nagyobb szimpátiát, és érdeklődést mutattak a babák, és a tipegők a hozzájuk hasonlatos bébi állatok iránt, mint a sima plüss állatok iránt. Ebből az indíttatásból készült el a Mini Twini kollekció. Ezek a plüss állatkák a magyarországra való importálás után, az egyik legmagasabb megosztási és hozzászólási hajlandóságot produkáló facebook posztot tudhatják magukénak. 

A Mini Twini kollekció darabjai:

 • Mini Twini - Plüss cica - Orange Toys
 • Mini Twini - Plüss kutya - Orange Toys
 • Mini Twini - Plüss maci - Orange Toys
 • Mini Twini - Plüss nyuszi - Orange Toys
 • Mini Twini - Plüss róka - Orange Toys
 • Mini Twini - Plüss mókus - Orange Toys
 • Mini Twini - Plüss mosómaci - Orange Toys

->Tovább a teljes Orange Toys Plüss kollekcióhoz

Life plüss állat kollekció - Orange Toys

A Life plüss állat kollekció néhány különböző állatfajból áll, amelyeket életstílusuk egyesít. Minden karakter megtalálható különböző méretekben, különböző ruhákban és kiegészítőkkel. Minden név mögött egy személyiség és egy egyedi élettörténet áll. A plüss játékokat egyedi, ökológiailag kedvelt, kézműves dobozból készült díszdobozban kínáljuk, amik egyúttal a plüss állatok ottonául is szolgálnak. A lakóházak kifesthetőek, hátulról az ablakuk nyitható. 

A Life kollekcióhoz tartozó plüss állat fajok

 • Daisy - Plüss mosómaci lány
 • Danny - Plüss mosómedve fiú
 • Candy - Plüss kutya lány
 • Cookie -Plüss kutya fiú
 • Prickle - Plüss Süni Fiú
 • Fluffy - Plüss Süni lány
 • Sonya - Plüss bagoly
 • Plüss majmok: Irma, Scherlock, Jossy, Gerry, Nicolas, Lizzie, Valerie
 • Plüss maci: Honey

Choco and Milk:

A Choco és Milk plüss maci  szerelmes pár az Orange Toys esküvői albrendje. A szerelmesek sokszor fejezik ki érzelmeiket, érzéseiket mackókkal. Sokszor így is becézik egymást, macikám, mackóm, medvém. A Choco and Milk kollekció a két legkedveltebb, csokoládé színű medve kollekciója. A talpuk, fülük, orruk szaténból van. Choco plüss maci fiú csokornyakkendős, elegáns öltözetes és esküvői ruhás változatban is kapható, ahogyan Milk, a plüss maci lány is különféle outfitekben érkezik a rendelés után. Gyöngysorral, eskövői ruhában, koszorús lány ruhában, vagy masnival varázsolja el szívünket. Édesek, akár a csokoládé. Egy sötétbarna, szerelmes mackópár, különböző stílusú öltözékekben, akár esküvői pénztartóként, emlék ajándékként!

"Mibe tegyeb a menyasszonynak, és a vőlegénynek szánt nászajándékot? Mibe tegyem a pénzt a házaspárnak?" Itt a megoldás. Choco és Milk plüss macik csak az esküvőn vigyáznak majd a pénzre,, később azonban egy szép nap emlékét őrzik, és ha minden jól megy a szerelmet is! A plüss mackók gyönyörű díszcsomagolásban érkeznek!

Orange Toys - Az év szimbóluma kollekció a Kínai állatövi jegyek alapján

A nemzetközi világban számos különböző dolog fogadható el más kultúrákból. Spagetti, sushi, Coca-Cola, hamburgerek - mindez mára az egész világhoz tartozik, a legtöbb helyen ismert dologgá váltak. A legutóbbi trend, amely hírnevet szerzett, az év szimbóluma a keleti naptár szerint. Ez ihlette az Orange Toys alkotóit, hogy minden évben az adott kínai állítöv szerint készítsen egy egyedi, limitált szériás kollekciót. 2017 a kakas éve. 2018-ban a mindenki által szeretett kutya kap főszerepet. 2019 a malac éve. 2020 pedig a patkányé.

Természetesen plüss kutyát nem csak a kínai újévkor kell venni, hiszen ezek a plüss állatok egyediek, és aranyosak, bármikor, bármilyen alkalomra örömet lehet velük okozni!

->Tovább a teljes plüss állat választékra

Behippo, a plüss Viziló

Ezek a vicces alakú, pufók plüss vizilovak senkinek sem közömbösek. A főhős Po, a Hippo, azaz a plüss viziló. Különféle stílusú öltözékekben kerülnek a Pindúr Palota polcaira. Különlegességük, hogy az orrukba, és a köldökükbe a gyerekek beledughatják az ujjukat, így különösen lefekvés előtt, míg elalszanak, békésen elbíbelődhetnek a kis kedvenc plüss vizilovacskájukkal.

Orange Toys Plüss Viziló

Orange Toys plüss vásárlás