Kényelmi szolgáltatások a Pindurpalotában

Expressz feldolgozás a Pindurpalotában

Elfelejtetted a gyermek közelgő szülinapi zsúrját? Sürgősen szükséged van a megrendelésre? A termék részletek oldalon az ár felett megjelenő négyzet bepipálásával csupán 490.- forintért kérheted a megrendelésed összekészítésének előresorolását. A megrendelések feldolgozása egyéb esetben beérkezési sorrend alapján történik, ennek a szolgáltatásanak a megrendelésével azonban vállaljuk, hogy a többi megrendelés elé soroljuk a te rendelésedet. 

FIGYELEM!

Ha nem személyes átvételről van szó, hanem kiszállítást kérsz, a csomag csak akkor lesz ott a lehető leggyorsabban, ha a szállító partnerek közül is a leggyorsabbat, azaz a GLS-t választod! 

A futárok munkanapokon 12.00-kor veszik fel a csomagokat, így ha ezután érkezik a megrendelés, várhatóan csak a másnapi átadásban lesz benne a csomag, az expressz összekészítés ellenére is.

Több termék megrendelése esetén, elegendő 1 terméknél beállítani a plusz szolgáltatást!

Időzített kiszállítás későbbi időpontra (kizárólag előre fizetés esetén)

Ha szeretnéd minél hamarabb leadni a megrendelésed, hogy ne csússz le egy-egy termékről, de elutazol, és nem fogod tudni átvenni, vagy épp 3 nap múlva pont otthon vagy, kérhetsz időzített kézbesítést. A szolgáltatás kizárólag előre kifizetett csomagok esetében vehető igénybe. 

A normál kézbesítési ütem, 1-2 munkanap a megrendelés visszaigazolását követően, így ez esetben elég a futárcégnek jelezned, hogyha aznap éppen nem felel meg a kiszállítás, és másnapra kéred. 

Előre időzítést maximum 10 napra lehet igényelni.