Quilling papírcsík gép

Kreatív játékok
Szűrés törlése

Super quiller Quilling technikához gép

Quilling papírcsík technológia

Engedd meg, hogy megmutassuk, miért varázsolt el bennünket a quilling azaz magyarul papírcsík tekercselési technika. Az eredetileg Indiából származó kreatív hobbytevékenység náluk mára az oktatási tanterv részévé vált. Van, hogy egyedi alkotásokat csinálnak a gyerekek, és van, hogy az osztály év elején kitalál egy projektet, amit év végére közös erővel megcsinálnak. A quillingből kihozható lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen. Ráadásul egészen 3 éves kortól elkezdhetjük a gyerekeket megismertetni vele, de a fejlődés amit a quillingezés nyújt nem áll meg, még felnőtt korban sem, mert egyre szebb, és szebb dolgokat alkothatunk vele. Nem csoda hát, hogy a felnőttek között is jelentős rajongótáborral rendelkezik a papírcsík művészet. 

Quilling kezdőknek

A quilling art, vagyis papírcsík művészet alapjait, ha csak ki akarjuk próbálni megtejetjük úgy is, hogy simán egy ollóval csíkokra vágunk egy darab A4-es papírt, majd egy hurkapálcika segítségével feltekerjük, és papírragasztóval egy másik A4-re ragasztjuk. Azonban, ha valami szépet szeretnénk cisnálni, érdemes beszerezni egy-két alapkelléket, attól függően, hogy felnőtt fejjel állunk-e neki az alkotásnak, vagy a gyermekünknek keresünk akár egy életre szóló kreatív hobbyt. Az Imagimake Quillon quilling rendszere korosztályokra bontva kínál komplett megoldásokat, ami segíti a pontos, percíz, és szemetgyönyörködtető alkotások elkészülését. 

Quill On - innovatív kreatív játékrendszer

A Pindur Palota egy olyan egyedi kreatív játékrendszert hozott el neked, amely a papírtekercselés technikáján alapul, és segíteni fog a gyermekeidnek abban, hogy bármit is létrehozhassanak a képzelőerejükből. A Quilling művészet rendkívül érdekes és kreatív hobby. A Quill On segítségével pedig ezt az alkotási tevékenységet sokkal szórakoztatóbbá és könnyebbé tehetjük. A játékrendszer az automatizált Quilling szerszámokból áll, amely a Quilling projekt ötleteinek széles választékát kínálja.

Nézd meg quilling kezdőknek videónkat:

Mi az a quilling technika?

Quilling art - papírcsík művészet. Az alap ötlet rendkívül egyszerű, fogj néhány vékonyra vágott papírcsíkot, tekercseld fel, és ragaszd össze. Úgy tűnik még egy gyerek is könnyedén megbírkózik a feladattal. Ez így is van, már egy óvodás gyerek is elkezdheti, saját projekteket találhat ki, később azonban, valódi művészetté válhat ez a tevékenység. A hogyanban segítünk mi! A Pindur Palota elhozta magyarországra a Super Quiller-t! 

Mi az a Super Quiller?

A Super quiller az első multifunkciós papírcsík feltekercselő gép, amit gyerekek, és felnőttek is egyaránt használhatnak, és még ennél is több! Több, mivel nem csak feltekercselésre, hanem mintázat készítésre is alkalmas, például kreppelésre. 

Miért vegyek Super QILLER quilling gépet?

Aki dolgozott már quilling projekten, tudja, hogy a művészi rész inkább a ragasztás, összeállítás, és nem a tekercselés. A tekercselés rendkívül időigényes, fárasztó, és egy idő után elunja az ember. Főleg a gyerekek. Így ha gyerekkel dolgozunk, bizton számíthatunk rá, hogy a kulimunka nekünk marad, míg a gyerkőc kiéli művészi hajlamait. A Super Quiller megoldja ezt a problémát!

3 ok, hogy miért jobbak a Quill On termékek, mint a hagyományos módszer:

  • A Super Quillerrel 1/3 időt vesz igénybe a tekercselés
  • A papírcsíkok vége előre ragasztózott, így a munka könnyebb, tisztább, gyorsabb és szebb lesz
  • Újragondolt tervezés, modernebb, játékosabb kivitelezés
  • Új szalag típusok

Quilling papírcsík technikához gépek - kiegészítők

Az Imagimake gyár minden létező problémára, ami az alkotás során felmerülhet előre gondolt, köszönhetően több éves alkotói tapasztalatának. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a tervezőknek minden gondolata a papírtekercselés körül forog, mindent tudnak, és mielőtt feltennénk a kérdést, már a kész válasz vár a termékeik által.

Quilling papírcsík alapanyagok, és gépek vásárlása

Milyen korosztálynak melyik quilling eszköz való?

Quilling a legkisebbeknek

Jelenleg 2 komplett készletet kínálunk a 3 éves és afölötti kezdő korosztály számára. Az ő készleteikben még nem a papírtekercselés a lényeg, hanem a csippentő fogás, és a szemkéz koordiáció fejlődése, fejlesztése. Így az előre, kicsivel keményebb papírból készült tekercseket kell felragasztani színes kartonfigurákra, melyekből bábokat csinálhatnak. A dobozok pedig komplett bábszínházzá alakíthatóak. Az ötlet, a kivitelezés zseniális. A termék ár/érték arányban pedig tökéletes!

 

Quilling készletek 5 éves kortól

Az 5 éves korosztály keze már általában elég fejlett ahhoz, hogy a feltekercselt papírokat fel tudja ragasztani bárhova, viszont a türelmük, és a kitartásuk még nem annyira hosszantartó. Ellenben imádják a nyomkodható, manipulálható játékokat, az alkotást, és a készítést. Az ő számukra a Quilling Spyrosity játékkészlet és a hozzá kapható kiegészítők a tökéletes megoldást kínáló termékek. Az előre bekészített kártyák ragasztózva vannak, amire a gyerekek ügyesen rá tudják ragasztani a megformázott papírtekercseket. Az ezzel készült alkotások már nagyon közel állnak azokhoz a művészi alkotásokhoz, amiket felnőtt quilling művészek készítenek.

A Spyrosity Station asztali quilling papírtekercselő gépnek 2 sbesség funkciója van. Mivel a quillon papírcsíkok vége előre be van ragasztózva, így a kicsiknek sem okoz gondot az összeragasztásuk, és nem pattan ki a feltekercselt papírcsík, míg a ragasztóról próbálják a kupakot lecsavarni. A szett természetesen tartalmaz quillon papírcsíkokat, mozgatható szemeket is, és kész színes ajándékkártyákat is, amire ragasztani lehet. A méretezésben, és formázásban a gépen elhelyezett sablonok segítenek nekünk. A legkönnyebben használható, és tökéletesen megalkotott quilling gép, ami valaha készült. 

Felnőttek ezt a Quilling tekercselő gépet óriás tekercsek elkészítéséhez használják, mivel a beépített tartónak köszönhetően egyenletes nagy tekercseket lehet vele készíteni.

Quilling Spyrosity gép működése

Vedd meg most!

Multifunkciós Quilling toll - Super Quiller 7 éves kortól

A Super quiller az első multifunkciós quilling toll, vagy quilling gép a piacon. A feje cserélhető, így sima papírcsík tekercselőből átalakítható papírcsík kreppelővé, vagy gyöngykészítővé. Minden Super quiller mellé ajándék papírtekercsek járnak, melyeknek a vége mint egy post-it előre, be van ragasztózva, így a munka még könnyebb vele. A nagyobb fej segít benne, hogy a papírcsík a sodrásnál egyenletesen tekeredjen. Kiegészítő tartóval is rendelhető, hogy a kezdőknek ne gyűljön meg a baja azzal, hogy lesodródik amit feltekercselt. 

Felnőtteknek is tökéletes választás!

Quilling eszközök, és használatuk

Amennyiben a quilling eszközeidet már beszerezted, csak nem sikerül egyről a kettőre jutnod velük, akkor csatlakozz facebook csoportunkhoz, ahol a többi csoporttag segítését is kérheted. Megmutathatod az elkészült quilling alkotásaidat, ha látsz valahol inspiráló képet, annak is örül mindenki! Itt tudsz csatlakozni a Quilling rajongói klubhoz: 

https://www.facebook.com/groups/469748146771054/

Filozófiánk

Mindannyian szeretünk létrehozni! Egy ijesztő szörnyetegtől a legszebb babáig, egy szuper naprendszer projekten át egy személyre szabott képkeretig anya számára. Élénk képzeletünk végtelen áramlatot ad a félelmetes ötleteknek.

A vágy, hogy valami izgalmasat hozzunk létre, a kreatív alkotási folyamat mind a bal és a jobb agyféltekét megdolgoztatja, és egy életre szóló utazáson veszi át. Az önkifejezés megvalósítása élénkítő.

Az egyik legfontosabb összetevő a megfelelő eszközkészlet. De még fontosabb ösztönözni másokat, gyermekeinket például, és utána gyönyörködni az elkészült művekben. 

>> Quilling termékek