Quilling papírcsík gép

Quilling papírcsík technikához gépek - kiegészítők

Quill On - innovatív kreatív játékrendszer

A Pindur Palota egy olyan egyedi kreatív játékrendszert hozott el Önnek, amely a csillogás technikáján alapul, amely segíteni fog a gyermekeinek abban, hogy bármit is létrehozhassanak a képzelőerejükből. A Quilling művészet rendkívül érdekes és kreatív hobby. A Quill On segítségével pedig ezt az alkotási tevékenységet sokkal szórakoztatóbbá és könnyebbé tehetjük. A játékrendszer az automatizált Quilling szerszámokból áll, amely a Quilling projekt ötleteinek széles választékát kínálja.

 

Mi az a quilling technika?

Quilling art - papírcsík művészet. Az alap ötlet rendkívül egyszerű, fogj néhány vékonyra vágott papírcsíkot, tekercseld fel, és ragaszd össze. Úgy tűnik még egy gyerek is könnyedén megbírkózik a feladattal. Ez így is van, már egy óvodás gyerek is elkezdheti, saját projekteket találhat ki, később azonban, valódi művészetté válhat ez a tevékenység. A hogyanban segítünk mi! A Pindur Palota elhozta magyarországra a Super Quiller-t! 

Mi az a Super Quiller?

A Super quiller az első papírcsík feltekercselő gép, amit gyerekek, és felnőttek is egyaránt használhatnak, és még ennél is több! Több, minvel nem csak feltekercselésre, hanem mintázat készítésre is alkalmas, például kreppelésre.

Miért vegyek Super QILLER-t?

Aki dolgozott már quilling projekten, tudja, hogy a művészi rész inkább a ragasztás, összeállítás, és nem a tekercselés. A tekercselés rendkívül időigényes, fárasztó, és egy idő után elunja az ember. Főleg a gyerekek. Így ha gyerekkel dolgozunk, bizton számíthatunk rá, hogy a kulimunka nekünk marad, míg a gyerkőc kiéli művészi hajlamait. A Super Quiller megoldja ezt a problémát!

3 ok, hogy miért jobbak a Quill On termékek, mint a hagyományos módszer:

  • A Super Quillerrel 1/3 időt vesz igénybe a tekercselés
  • A papírcsíkok vége előre ragasztózott, így a munka könnyebb, tisztább, gyorsabb és szebb lesz
  • Újragondolt tervezés, modernebb, játékosabb kivitelezés
  • Új szalag típusok

Filozófiánk

Mindannyian szeretünk létrehozni! Egy ijesztő szörnyetegtől a legszebb babáig, egy szuper naprendszer projekten át egy személyre szabott képkeretig anya számára. Élénk képzeletünk végtelen áramlatot ad a félelmetes ötleteknek.

A vágy, hogy valami izgalmasat hozzunk létre , a kreatív alkotási folyamat mind a bal és a jobb agyféltekét megdolgoztatja, és egy életre szóló utazáson veszi át. Az önkifejezés megvalósítása élénkítő.

Az egyik legfontosabb összetevő a megfelelő eszközkészlet. De még fontosabb - ösztönözni és értékelni - ez az, ahol szükségünk van az Ön vezetésére. Tehát, készítsünk - mert nincs semmi nagyon tetszik - minden alkotás egyedülálló, és a teremtés büszke és öröksége páratlan! 

>> Quilling termékek

 

Super quiller Quilling technikához gép