Saját termékek

Pindur Palota gyártás és saját import 

2014 óta foglalkozunk importálással. Először az élethű Berenguer babákat kezdtük behozni az országba. 2017-től már viszonteladó partnereket is kiszolgálunk, immár több másik kiváló termékcsaláddal is kiegészítve kínálatunkat. Kreatív készletek, lehúható körömlakkok, játékbabák, felnőtteknek való szülinapi és egyéb meglepetlések, plüssök, foglalkoztató füzetek, fajátékok is megtalálhatóak a Pindurpalota kínálatában.

Márkaoldalainkon igyekszünk megmutatni a teljesség igénye nélkül, miért is szerettünk mi bele ezekbe a remek termékcsaládokba, és hogyan váltak mostanra állandó kínálatunk részévé. Természetesen itt nincs lehetőség a több ezer saját importos termékünk bemutatására, azt a termék oldalainkon lehet megtekinteni.

A Pindurpalota által importált márkák:

 

Orange Toys Logo DLand logo Kiddo logo Quill On Logo Paola Reina Logo OOTB Logo Walachia logo Malinos logo Berenguer logo

A Pindurpalota saját gyártású terméke:

A Pindur Palota 2016-ban dobta piacra saját tervezésű és magyarországi gyártásból származó varrókészleteit. Kezdetben 4 féle, később már 6 féle terméket kínáltunk a varrást és hímzést gyakorolni vágyók számára.

Váljon Ön is kereskedelmi partnerünkké, regisztráljon a https://gyerekjatekok.shop/ oldalon!  Irány a Nagykereskedői felület