Elfogadott kedvezmény kártyák a Pindurpalotában

Kedvezmények a Pindur Palotában

A Pindur Palota játékboltja Újpesten, és webáruházunk is biztosít különböző kedvezményeket nektek, vásárlóknak. A kampányok, akciók, az akciós termékek köre változó lehet, általában nem összevonhatóak, és a készlet ereéig tartanak. Az akciós játékok külön kategóriában is ki lettek gyűjtve, hogy megkönnyítsük azoknak a dolgát, akik olcsó játékot keresnek.

Hogy milyen általános kedvezményekre lehet számítani? Mutatjuk:

Vásárlás utáni Ajándékok a Pindurpalotában

A Pindurpalota Játékboltban vásárlásod után ajándékot kaphatsz. A növekvő kosárértékekhez viszonyítva magasabb a választható ajándékok értéke is. Miután összeválogattad a kosaradat, vagyis azokat a termékeket, melyeket meg szeretnél vásárolni, lehetőséged lesz kiválasztani az ajándék termékeket a vásárlás végén.

 

Kuponok a Pindur Palota Játékwebáruházban

Hírlevélben, és Social Media felületeinken rendszeresen elérhetőek egyedi kedvezmények, kuponok, emiatt érdemes bennünket követni. Általában elmondható, hogy a különböző felületeken különböző kedvezmények, kampányok vannak, akár eltérő időszakokban is. 

https://www.facebook.com/pindurpalota

https://www.instagram.com/pindurpalota/

Hírleveleinkre a főoldal alján tudsz feliratkozni. 

Kedvezmény kártya elfogadás a Pindurpalotában

A fenti kedvezmények mellett több kedvezménykártyát is elfogadunk, többek között a saját törzsvásárlói kártyánkat is természetesen. 

Pindur Palota Törzsvásárlói kártya

Pindurpalota Törzsvásárlói kártya

Névre szóló 10%-os kedvezmény kártya minden termékünkre, mely a Pindur Palotában igényelhető. Internetes vásárláshoz is használható, de ebben az esetben ezt az igényt is jelezni kell. Ilyenkor a kártyát hozzárendeljük a vásárló által regisztrált profilhoz, és a megadott e-mail címhez. 

A kártyát bárki megkaphatja, aki 3 hónapon belül minimum háromszor vásárolt, és az összérték meghaladja a 30.000.-forintos értéket, és ezt blokkal, vagy számlával igazolni tudja, valamint igényli a kollégáktól a törzsvásárlói rendszerbe történő regisztrációt. 

Más kedvezményekkel nem összevonható, csak teljes értékű termékekre vonatkozik!

2020. január 1-től a törzsvásárlói kártya felmutatásával a játszóházi belépőjegyekre 20% kedvezményt biztosítunk.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kicsi Gesztenye Klub kártya elfogadás a Pindur Palotában

Kicsi Gesztenye Klub Kártya Geszti Kicsi Gesztenye Klub Kártya Liza Kicsi Gesztenye Klub Kártya Lufi Kicsi Gesztenye Klub Kártya Napsi Kicsi Gesztenye Klub Kártya Olly

10% kedvezményt biztosítunk a játékbolti termékekre Online, és offline termékek vásárlása esetén is. 10 % kedvezmény játszóházi óra alapú belépőjegyekre, napi jegyekre a Pindurpalota Játszóházban, ha felmutatod a Kicsi Gesztenye Klub kártyádat! Más kedvezményekkel nem összevonható! Ha interneten szeretnél rendelni, akkor a megrendelés megjegyzésébe be kell írni a Kicsi Gesztenye Klub kártyaszámot!

---------------------------------------------------------------------------------------

AJI kártyák a Pindurpalotában - egy okos ajándék!

              

Az AJI Alkalmi ajándékkártyák igényes, akár játékos kinézetű, alkalomhoz illő dizájnnal és üzenetekkel ellátott plasztikkártyák. Bármelyiket is választja 20 féle kártya közül, biztosan még különlegesebbé varázsolja az ajándékozás pillanatát. A kártyák szabadon feltölthetők 5 000-250 000 Ft közötti pénzösszeggel, ezért az ajándékra szánt pénzkeretét biztosan nem lépi túl. A hasonló ajándékkártyákkal ellentétben az Alkalmi kártyák nem csak egy, hanem számos üzletben beválthatók, melynek listáját megtalálja a www.ajikartyak.hu weboldalon.

A meglepett maga választhatja ki ajándékát, így garantált az örömszerzés, és az egyenleget egy vagy több részletben, akár több üzletben is beválthatja a vásárlástól számított 1 évig.

Online: Vásárláskor jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánja az AJI kártyáját. Amit tennie kell, hogy leírja a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, a fennmaradó összeget előre utalással tudja rendezni, emiatt kérjük az előre utalás legyen a választott fizetési mód, abban az esetben is, ha az egész összeg AJI kártyáról megy. Ennek megfelelően fogjuk a számlát kiállítani.

---------------------------------------------------------------------------------------

Babakassza kártya elfogadás a Pindur Palotában

Babakassza elfogadó hely

8% kedvezmény a játékbolti termékekre. Más kedvezményekkel nem összevonható! A megrendelés megjegyzésébe be kell írni a kártyaszámot!

---------------------------------------------------------------------------------------

Újpest kártya elfogadó hely: Pindurpalota

Újpest kártya kedvezmény

2020. január 1-től 5% kedvezmény a játékbolti teljes árú termékekre, 10% kedvezmény a játszóházi belépőjegyekre.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

DMC Elfogadó hely: Pindur Palota

DMC Partner

15% játszóházi belépőjegyekből (bérletre nem vonatkozik), 10% kávéházi termékekre, 8% játékbolti termékekre.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magyar Autóklub kártya elfogadó hely: Pindurpalota


Magyar Autóklub kártya elfogadó hely

8% játékbolti termékekre a Magyar Autóklub kártya tulajdonosai számára.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nagycsaládosok Országos Egyesülete kártya elfogadó hely: Pindur Palota

NOE tagok játékbolti termékekre internetes és offline vásárlás esetén is 8% kedvezményt kapnak. Testvérkedvezmény a játszóházi jegyeknél: 20%.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MAKASZ Elfogadóhely: Pindúr Palota 

MAKASZ kártyával rendelkező vásárlók a játékbolti termékekre internetes és offline vásárlás esetén is 8% kedvezményt kapnak. A játszóházi napi jegyeknél: 50%.

Játszóházi kedvezmények (2020. január 1-től érvényes):

Testvérkedvezmény

Gyere hozzánk a tesóddal együtt játszani, és 20% kedvezményt kaptok a játszóházi belépő árából.

Amennyiben hárman jöttök tesók, 25% kedvezményt biztosítunk a játszóházi belépőjegy árából.

Barátnő kedvezmény

Gyere el a barátnőiddel és legalább 3 gyerkőccel a játszóházba, és 25% kedvezményt adunk a jegyetek árából!

Csoportkedvezmény

Minimum 10 fős létszámú gyerekcsoport esetén a belépőjegyet kedvezményes áron - 700 Ft/belépőjegy/óra/fő - kapjátok meg.

Törzsvásárlói kártya felmutatásával 20% kedvezményt, Újpest Kártya felmutatásával pedig 10% kedvezményt adunk.

A feltüntetett kedvezmények más kedvezménnyel nem összevonhatók.

A változás jogát fentartjuk.

Pontgyűjtés a PindurPalotában

A PindurPalota játék webáruházban vásárlásaid után pontokat gyűjthetsz, amelyeket következő vásárlásaid során használhatsz fel. A pontgyűjtés lehetősége csak regisztrált felhasználóink számára elérhető, és csak azon vásárlások alkalmával tudjuk érvényesíteni, amelyet felhasználói neveddel bejelentkezve érvényesítesz!

 

A vásárlás után járó pontokat az egyes termékek árai alatt láthatod. A pontokat minden esetben az aktuális végfelhasználói árhoz kötjük, így ha vásárlásod során más kedvezményt is érvényesítesz (pl. törzsvásárlói kedvezményt vagy kupon), az a pontokat is módosítja.

 

A pontok felhasználásának feltételei:

A pontokat a jóváírást követően 3 hónapon belül tudod felhasználni fizetéskor a webáruházunkban, a 3 hónap lejártát követően a pontok elvesznek. A beváltáskor vásárlásod végösszegének maximum 50%-át fedezheted a pontokból.


A pontok értéke beváltáskor: 1 pont = 1 Ft