Elfogadott kedvezmény kártyák a Pindurpalotában

Tippek szülőknek
Szűrés törlése

Kedvezmények és törzsvásárlói program a Pindur Palotában

A Pindur Palota online játékbolja, azaz játék webáruházunk különböző kedvezményeket biztosít nektek, vásárlóknak. A kampányok, akciók, az akciós termékek köre változó lehet, általában nem összevonhatóak, és a készlet ereéig tartanak. Az akciós játékok külön kategóriában is ki lettek gyűjtve, hogy megkönnyítsük azoknak a dolgát, akik olcsó játékot keresnek. Az olcsó játékok kategóriában pedig 1.500.- forint alatti termékeket listáztunk. Emellett azonban más kedvezmények is elérhetőek.

Hogy milyen általános kedvezményekre lehet számítani? Mutatjuk:

1., Vásárlás utáni Ajándékok a Pindurpalotában

A Pindurpalota Játékáruházban vásárlásod után ajándékot kaphatsz! A növekvő kosárértékekhez viszonyítva magasabb a választható ajándékok értéke is. Miután összeválogattad a kosaradat, vagyis azokat a termékeket, melyeket meg szeretnél vásárolni, lehetőséged lesz kiválasztani az ajándék termékeket a vásárlás végén. (Összeghatárhoz kötve.) Az alábbi képen mutatjuk, hol találod meg ezt a lehetőséget. Nem jár az ajándék automatikusan, ki kell választani! Ezt az oldalt akkor érheted el, ha nem a megrendelés, hanem a kosár megtekintése gombra kattintassz rendelés előtt! A kosár érték nem tartalmazza a szállítási díjat, és az utánvét költségét!

Ajándék választás tutorial Pindurpalota

 

2., Kuponok a Pindur Palota Játékwebáruházban

Hírlevélben, és Social Media felületeinken rendszeresen elérhetőek egyedi kedvezmények, kuponok, emiatt érdemes bennünket követni. Általában elmondható, hogy a különböző felületeken különböző kedvezmények, kampányok vannak, akár eltérő időszakokban is. 

https://www.facebook.com/pindurpalota

https://www.instagram.com/pindurpalota/

Hírleveleinkre a főoldal alján tudsz feliratkozni. 

3., Törzsvásárlói program a Pindurpalotában

A törzsvásárlói státuszt bárki megkaphatja aki regisztrált a weboldalunkra, és 3 hónapon belül minimum háromszor vásárolt, és az összérték meghaladja a 30.000.-forintos értéket, valamint ezt számlával igazolni tudja. A törzsvásárlói státusz kérelmet a rendelés leadásánál is lehet jelezni az ügyfélszolgálat felé. A Törzsválsárlói státusz beállítása után 10% kedvezménnyel online vásárolhatsz bármilyen nem akciós terméket. 

Pindur Palota Törzsvásárlói státusz

Más kedvezményekkel nem összevonható, csak teljes értékű termékekre vonatkozik!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kicsi Gesztenye Klub kártya elfogadás a Pindur Palotában

Kicsi Gesztenye Klub Kártya Geszti Kicsi Gesztenye Klub Kártya Liza Kicsi Gesztenye Klub Kártya Lufi Kicsi Gesztenye Klub Kártya Napsi Kicsi Gesztenye Klub Kártya Olly

10% kedvezményt biztosítunk a nem akciós termékek árából, ha beírod a Kicsi Gesztenye Klub kártyaszámodat a megjegyzésbe! Más kedvezményekkel nem összevonható! 

---------------------------------------------------------------------------------------

AJI kártyák a Pindurpalotában - egy okos ajándék!

              

Az AJI Alkalmi ajándékkártyák igényes, akár játékos kinézetű, alkalomhoz illő dizájnnal és üzenetekkel ellátott plasztikkártyák. Bármelyiket is választja 20 féle kártya közül, biztosan még különlegesebbé varázsolja az ajándékozás pillanatát. A kártyák szabadon feltölthetők 5 000-250 000 Ft közötti pénzösszeggel, ezért az ajándékra szánt pénzkeretét biztosan nem lépi túl. A hasonló ajándékkártyákkal ellentétben az Alkalmi kártyák nem csak egy, hanem számos üzletben beválthatók, melynek listáját megtalálja a www.ajikartyak.hu weboldalon.

A meglepett maga választhatja ki ajándékát, így garantált az örömszerzés, és az egyenleget egy vagy több részletben, akár több üzletben is beválthatja a vásárlástól számított 1 évig.

Online: Vásárláskor jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánja az AJI kártyáját. Amit tennie kell, hogy leírja a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, a fennmaradó összeget előre utalással tudja rendezni, emiatt kérjük az előre utalás legyen a választott fizetési mód, abban az esetben is, ha az egész összeg AJI kártyáról megy. Ennek megfelelően fogjuk a számlát kiállítani.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nagycsaládosok Országos Egyesülete kártya elfogadó hely: Pindur Palota

Noé - Nagycsaládosok országos szövetsége kedvezménykártya elfogadó hely - Pindurpalota

NOE tagok játékbolti termékekre internetes vásárlás esetén 8% kedvezményt kapnak. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MAKASZ Elfogadóhely: Pindúr Palota 

MAKASZ kártyával rendelkező vásárlók 10% kedvezményt kapnak, a Makasztól kapott kuponkód beírásával. 

A feltüntetett kedvezmények más kedvezménnyel nem összevonhatók.

A változás jogát fentartjuk.

4., Pontgyűjtés a PindurPalotában

A PindurPalota játék webáruházban vásárlásaid után pontokat gyűjthetsz, amelyeket következő vásárlásaid során használhatsz fel. A pontgyűjtés lehetősége csak regisztrált felhasználóink számára elérhető, és csak azon vásárlások alkalmával tudjuk érvényesíteni, amelyet felhasználói neveddel bejelentkezve érvényesítesz!

A vásárlás után járó pontokat az egyes termékek árai alatt láthatod. A pontokat minden esetben az aktuális végfelhasználói árhoz kötjük, így ha vásárlásod során más kedvezményt is érvényesítesz (pl. törzsvásárlói kedvezményt vagy kupon), az a pontokat is módosítja.

A pontok felhasználásának feltételei:

A pontokat a jóváírást követően 3 hónapon belül tudod felhasználni fizetéskor a webáruházunkban, a 3 hónap lejártát követően a pontok elvesznek. A beváltáskor vásárlásod végösszegének maximum 50%-át fedezheted a pontokból.

A pontok értéke beváltáskor: 1 pont = 1 Ft

5., Többet olcsóbban kedvezmények a PindurPalotában

A PindurPalota játék webáruházban néhány termék esetében mennyiségi kedvezményeket is biztosítunk. Ezeket a termékeket a Mennyiségi kedvezmények kategóriában is listázzuk, valamint a lista oldalakon külön felirattal is jelezzük "Többet olcsóbban". A termék részletekre kattintva megjelennek a részletek, mekkora mennyiségnél milyen egyedi kedvezmények tartoznak az adott termékhez. Ez a kedvezmény néhány esetben akciós termékekhez is hozzá lehet rendelve! A százalékos mennyiégi kedvezmény az akciós áron felül értendő! Elsősorban ovis és iskolai csoportok, vagy szülinapi zsúrok alkalmával érdemes figyelni az ilyen jelzéseket: Többet olcsóbban

5., Időszakos kedvezmények

Hírlevélben, reklámban, vagy akár social media felületeinken is találkozhatsz időszakos kuponokkal.