Pindurpalota Blog

10 napos minőségi időtöltés kihívás az ovisommal

Daniella
2023.06.13 10:17
10 napos minőségi időtöltés kihívás az ovisommal

10 napos minőségi időtöltés az ovisommal - Mit csináljunk délután vagy a szünetben?

Hányszor hallottad már, hogy a minőségi időtöltés fontosabb mint az együtt töltött idő? Node milyen a minőségi idő? Nyilván más-más elképzeléseink vannak, de az én olvasatomban az a minőségi idő, amikor átadhatok magamból valamit a gyermekemnek. A megszerzett tapasztalataimból, tudásomból, szeretetemből, humoromból. Gyere, tarts velem a következő 10 napban, és játszunk a meglévő játékainkkal a gyermekeinkkel közösen!

Igyekszem videóban is mutatni ötleteket, és olyan készségfejlesztő játékokat, amik segíteni fognak okosítani, ügyesíteni a pindurkáinkat.

Ki vagyok én, és miért csinálom?

Az én nevem Daniella, 2 gyermek anyukája vagyok, dolgoztam pesztraként, vezettem saját játszóházat, szerveztem tematikus zsúrokat, kreatív délutánokat, és 10 éve vezetem a Pindurpalota webáruházat. Ez idő alatt sok kiváló szakemberrel, pedagógussal volt szerencsém együttműködni, dolgozni akik tanácsaikkal, szakértelmükkel hozzájárultak ahhoz, hogy értékes információkat adhassunk át a neked, és a kínálatunk lefedje a családok igényeit. 
Az elmúlt években elképesztő mennyiségű gyártó játékait teszteltem, melyeknek az alapötlete végtelenül egyszerű, és otthon megtalálható játékokkal, alapanyagokkal is helyettesíthető, hiszen nem csak Mancs őrjáratos labdával lehet pattogtatni. Hiszen nem csak profi bólyák körül lehet pattogtatni, sima kövekkel is helyettesíthetjük a bólyákat, és a klasszikus pöttyös labdánk is gurulhat a flaszteren.

Mire számíthatsz a 10 napos minőségi időtöltés kihívásban?

A 10 nap alatt kitérünk majd a legtöbb részképesség fejlesztésére játékos módon, és mindeközben felejthetetlen közös pillanatokat, emlékeket szerzünk majd a gyerekekkel. Természetesen mutatok majd olyan játékokat is, amiknek a külseje, kivitelezése jópofa, és a célja, funkciója hasonló az általam mutatott ötlethez.
Gyere tarts velünk ezalatt a 10 nap alatt!
Minőségi időtöltés az ovisommal kihívás
@pindurpalota Minőségi idötöltés az ovisommal 10 napos kihívás a nyári szünetre. (Bár igazából bármikor csinálhatjátok!) A lényeg, hogy nem kell venni semmit, mert az otthoni játékokat is lehet használni szórakozásra, tanulásra, fejlesztésre! #minőségiidőtöltés #óvodás #10naposkihívás ♬ eredeti hang - Pindur Palota játék webáruház