Santoro Gorjuss Játékok

Santoro Gorjuss baba

A Gorjuss babák szépségesek, egyediek, és csodaszépek. Elsőre feltűnik, hogy másik, mint amit már megszokhattunk, hiányzik a száj, és az orr. Vajon miért nincs a Gorjuss babáknak szeme, és orra? Rudolf Steiner Waldorf pedagógiája szerint azon babák, melynek nincs kifejezés az arcán, jól hatnak a gyermekre pszichológiailag, mivel valós érzelmeit mögé tudja képzelni játék közben. Ha egy baba folyton mosolyog, hogyan tudja a gyermek mögé azt képzelni, hogy a "baba most szomorú". Megdöbbentő, de a gyerekeknek egyáltalán nem hiányzik az a két szerv, odaképzelik az ő csodás gondolkodás, és látásmódjuknak köszönhetően!

Gorjuss Pindúr Palota

Gorjuss babák és kiegészítők

A Gorjuss játékbabákra a Paola Reina cég egyedi licenc engedélyt kapott, hogy megalkothassa a Pindúr Palota kínálatában megtalálható fantasztikus figurákat, melyeknek megalkotásához a legfinomabb játékbaba alapanyagokat használták fel, hogy egy prémium minőségű, luxus játékbaba kollekciót alkothassanak meg. 

Santoro London Története:

Egy kis stúdióban, amely egy londoni Carnaby Street-en fekszik, két embernek volt egy nagy ötlete ....

Meera és Lucio innovációja olyan utazást indított el, amely az apró stúdióból több mint 60 ország vett át a világon, és 50 nemzetközi design díjat és elismerést szerzett ezen az úton.

. . . . . . . . .

Az első gyűjtemény nem maradt észrevétlenül - nem sokkal azután, hogy elindult, Lucio és Meera néhány nagyon fontos látogatót fogadott. A 20th Century Fox a látogatás végére a Santoro engedélyt kapott a híres filmgyártóktól, hogy létrehozzák a hollywoodi ikonokat tartalmazó drámai nyomatok gyűjteményét.

Hosszú idő elteltével Lucio és Meera innovációs és új teret keltő vágya létrehozott egy forradalmi, interaktív, mozgó 3D-s üdvözlőlap-gyűjtemény. A híres Swing Cards® 1994-ben született, és számos díjat nyert, többek között az "Év kártya", a "Kreatívabb papír használata" és az "Art Director" díjat. Továbbra is örömet szereznek azoknak a címzetteknek, akik ma már több mint 15 millióra számítanak ezekből a levelekből. a Santoro az elmúlt évtizedben négyszer nyerte el "Az év ajándékát".

A rendkívül sikeres írószereknek és ajándéktárgyaknak, a díjnyertes alkotásoknak, a gyorsan fejlődő hírnevének köszönhetően sok más sikeres projektet követően, Santoro megalkotta a Gorjuss érzelmes gyűjteményét, melyben tulajdonképpen a báj, elegancia, és szépség egyesül. Minden egyes kislány melyet megrajzolnak melengeti a szívét ezen grafikák szerelmeseinek, bár sokakat meghökkent a száj, és az orr hiánya a figurákon.