Santoro Gorjuss Játékbabák

Babázás
Játékbaba
Mindennapi élet játékai
Szerepjáték
Szűrés törlése

Santoro Gorjuss baba

Santoro Gorjuss baba vásárlás

A Santoro Gorjuss játékbabák szépségesek, egyediek, és csodaszépek. A finom elegancia, excluzivizás, báj, kellem tökéletes ötvözetei. Elsőre feltűnik, hogy mások, mint amit már megszokhattunk, hiányzik a száj, és az orr. 

Vajon miért nincs a Santoro Gorjuss babáknak szeme, és orra?

Rudolf Steiner Waldorf pedagógiája szerint azon babák, melynek nincs kifejezés az arcán, jól hatnak a gyermekre pszichológiailag, mivel valós érzelmeit mögé tudja képzelni játék közben. Ha egy baba folyton mosolyog, hogyan tudja a gyermek mögé azt képzelni, hogy a "baba most szomorú". Megdöbbentő, de a gyerekeknek egyáltalán nem hiányzik az a két szerv, odaképzelik az ő csodás gondolkodás, és látásmódjuknak köszönhetően! Emiatt a Waldorf módszertanba tökéletesen beleilleszthetőek az arc nélküli Santoro Gorjuss játékbabák. 

Gorjuss Pindúr Palota

Santoro Gorjuss babák és kiegészítők

A Santoro Gorjuss játékbabákra a Paola Reina cég egyedi licenc engedélyt kapott, hogy megalkothassa a Pindúr Palota kínálatában megtalálható fantasztikus figurákat, melyeknek megalkotásához a legfinomabb játékbaba alapanyagokat használták fel, hogy egy prémium minőségű, luxus játékbaba kollekciót alkothassanak meg. 

A Paola Reina gyár természetesen kihozta a maximumot a Gorjuss grafikákból. Az általuk megálmodott babák haja a legjobb minőségű neilonból készült, mely természtesen fésülhető, és hideg vízben mosható. Ha szükség van rá, akkor hajkondicionálóval együtt is mosható a Paola Reina Gorjuss babák haja. A ruhák prémium minőségű textíliákból vannak megvarrva, és megtervezve. Mindez egy igényes, ízléses betekintő ablakos dobozba zárva, hogy a megajándékozott ifjú hölgy a lehető legkülönlegesebbnek érezze azt a születésnapot, vagy karácsonyt, egyéb ünnepet, amikorra ezt a csodát megkapja ajándékként. 

A Paola Reina játékbabák mellett a pindurpalota.hu webshopban egyéb Santoro Gorjuss licenccel rendelkező termék is megtalálható. Többek között Santoro Gurjuss Comansi figurák, Santoro Gorjuss füzetek, és naplók, iskola felszerelések, tornazsákok, iskolatáskák, ceruzák, órarendek, stb. Nézd meg a teljes kínálatot, mivel ezt a szépséges vonal 3 éves kortól megdobogtatja minden lány szívét, főleg az iskolásokét.

Santoro Gorjuss babák a legnagyobb választékban

A hivatalos magyarországi képviselője a Paola Reina - Santoro Gorjuss babáinak a Pindurpalota. Itt találod meg a legszebb, és legújabb darabokat. Nézd meg az összes termékünket!

Tovább a teljes Santoro Gorjuss termékkínálatra

Santoro London Története:

Gorjuss, vagyis "gorgeous" - azaz ragyogó, bámulatos. A skót származású Suzanne Woolcott által megálmodott kollekció minden motívumán Gorjuss, a kedves kislány látható. Engedd, hogy magával vigyen csodálatos világába!

Egy kis stúdióban, amely egy londoni Carnaby Street-en fekszik, két embernek volt egy nagy ötlete ....

Meera és Lucio innovációja olyan utazást indított el, amely az apró stúdióból több mint 60 ország vett át a világon, és 50 nemzetközi design díjat és elismerést szerzett ezen az úton.

. . . . . . . . .

Az első gyűjtemény nem maradt észrevétlenül - nem sokkal azután, hogy elindult, Lucio és Meera néhány nagyon fontos látogatót fogadott. A 20th Century Fox a látogatás végére a Santoro engedélyt kapott a híres filmgyártóktól, hogy létrehozzák a hollywoodi ikonokat tartalmazó drámai nyomatok gyűjteményét.

Hosszú idő elteltével Lucio és Meera innovációs és új teret keltő vágya létrehozott egy forradalmi, interaktív, mozgó 3D-s üdvözlőlap-gyűjtemény. A híres Swing Cards® 1994-ben született, és számos díjat nyert, többek között az "Év kártya", a "Kreatívabb papír használata" és az "Art Director" díjat. Továbbra is örömet szereznek azoknak a címzetteknek, akik ma már több mint 15 millióra számítanak ezekből a levelekből. a Santoro az elmúlt évtizedben négyszer nyerte el "Az év ajándékát".

A rendkívül sikeres írószereknek és ajándéktárgyaknak, a díjnyertes alkotásoknak, a gyorsan fejlődő hírnevének köszönhetően sok más sikeres projektet követően, Santoro megalkotta a Gorjuss érzelmes gyűjteményét, melyben tulajdonképpen a báj, elegancia, és szépség egyesül. Minden egyes kislány melyet megrajzolnak melengeti a szívét ezen grafikák szerelmeseinek, bár sokakat meghökkent a száj, és az orr hiánya a figurákon. 

Santoro Gorjuss Játékbaba vásárlás