Élethű Berenguer babák

Élethű babák - Berenguer baba kategória

Élethű babák, részletgazdag kidolgozással egy kupacban. Csecsemő, tipegő, és kisded babafigurák melyek mosolyognak, szomorúak, vagy éppen ásítanak. Igazi csajos játékok, melyek remek ajándékok lesznek bármilyen alkalomra.

Prémium minőségű élethű játék babák, és kisdedek. Válaszd a Berenguer babákat a Götz babák helyett, hiszen ezek egyediek, szebbek, és kedvezőbb árúak. Leírás

Nézet:
Sorrend:

Élethű Berenguer babák

Az egyik legelterjedtebb, legnépszerűbb játékszer a játékbaba.  A babázásnak nagyon fontos szerepe van a gyerekek szociális, érzelmi és nyelvi fejlődése szempontjából.  A csak a Pindúr Palotában kapható különleges, élethű Berenguer játékbabák, emellett nagyszerű játékélményt is nyújtanak, már 2 éves kortól.

Kinek ajánljuk az élethű Berenguer babákat?

A babázás igazi csajos játék, ami azért nem jelenti azt, hogy egy kisfiú ne játszhatna babával, de inkább a lányokra jellemző. 2 éves kortól ajánljuk, mert ekkor kezdik el a gyerekek utánozni a felnőtteket, elkezdődik a szerepjátékok ideje.

Kistesó érkezésekor is hasznos lehet egy valósághű csecsemő baba, akiről ugyanúgy gondoskodhat a nagytesó, ahogy az anyuka teszi a babával. Segíthet a testvérféltékenység kezelésében, hiszen a gyermek átélheti, hogy mit is jelent gondoskodni egy kisbabáról, így jobban megértheti, hogy miért jut rá kevesebb idő, mint eddig.

Mit kell tudni az élethű Berenguer babákról?

A játékbabák minősége

A Spanyolországból származó Berenguer játékbabák magas minőségben készülnek, részletes kidolgozással, kiváló vinyl alapanyagból. Több fajtája is díjnyertes játékbaba, a szépségének, preciz összeillesztésének, kidolgozott arcvonásainak köszönhetően.

A Berenguer babák sokszínűsége

Szinte egyedülállóan sokféle fajtában kaphatók Berenguer játékbabák a Pindúr Palota webáruházban: anatómiailag hiteles csecsemő, tipegő, és kisded babák is találhatók a kínálatban, amiket kidolgozott arcvonások, különféle arckifejezések jellemeznek. A lány és fiú babák többféle bőrszínben kaphatók, ami szintén ritkaságnak számít a játékbabák között.

A Berenguer babák mérete

Vásárláskor érdemes figyelembe venni, hogy mekkora gyermeknek vesszük a babát. Pici gyereknek nem érdemes túl nagy babát venni, mert nem fogja elbírni, nem tudja öltöztetni, fürdetni.  Nagyobbacskáknak érdemes élethű csecsemő vagy hajasbabát venni, amikkel már játszhat szerepjátékokat. A Pindúr Palotában 24-46 cm-ig találtok Berenguer játékbabákat.

A Berenguer játékbabák tisztítása

A vinylből készült babák fürdethetők, picit szappanos, langyos vízzel, makacsabb foltok esetén arclemosóval lemoshatók. A textil részeket kevés, kézmeleg vízzel tisztítsuk.

Kiegészítők Berenguer játékbabákhoz

A Berenguer játékbabák öltöztethetőek, méretüknek megfelelő babaruhába. A ruhákon kívül természetesen egyéb kiegészítők is kaphatók, amik egy baba gondozásához szükségesek: etetőszék, cumisüveg, babakád, cumi, takaró, bébikomp, bili, amik ugyanolyan magas minőségű termékek, mint a babák.