Festékek, kréták

Nézet:
Sorrend:

Festékek, kréták gyerekeknek

Ha a gyermekek alkotni kezdenek, hamar elveheti a kedvüket egy rossz minőségű festék, ami nem fog, vagy egy haloványan író kréta. Válasszunk számukra olyan termékeket, mellyel az alkotás öröme megmarad! A Herlitz, a Pelikán és az ICO a kiváló termékeiről vált ismertté az írószer piacon.

Festékek, kréták gyerekeknek

Festék

Elsősorban az iskolában lesz szükség megfelelő minőségű vízfestékekre. Ha túl halovány a szín, akkor a gyermek hiába dolgozik nagy odaadással, a képe nem tudja visszaadni azt a sok energiát, ami az alkotásában benne van.

A gyerekek először az ujjukkal kezdenek el festeni, mikor még nem megy a megfelelő ecsetfogás, ceruzafogás. Többféle színű, és kiszerelésű készlettel várjuk a webáruházunkban kereső szülőket azzal a céllal, hogy a számukra a legmegfelelőbb kínálattal szolgálhassunk.

Tempera

A temperák nem csak papíron használhatóak, hanem kreatív hobby tevékenységek folyamán is.

Zsírkréta

A zsírkrétával való rajzolás, egy egészen más technikát jelent, mint a ceruzával történő rajzolás. Akár szándékosan is maszatolhatunk. Az óvodások élénk színek iránti igénye, és lassabb, szögletesebb mozgásvilágához kifejezetten jól alkalmazható írószerszám a zsírkréta.

Aszfaltkréták

Táblakrétának is szokták hívni ezt a száraz krétát, amival a gyerekek az aszfaltot, vagy betont díszítik. Hatalmas tereket is be lehet teríteni ezekkel az íróeszközökkel.