Baba kellékek

Nézet:
Sorrend:

Játékbaba kiegészítők, kellékek babázáshoz

A Pindurpalotánál, a játékbabák specialistájánál természetesen nem csak játékbabákat, hanem a babázáshoz kiegészítőket, és kellékeket is találsz, hogy a babázás a lehető legcsodálatosabb játékélményt jelentse a gyerekek számára. Fedezd fel játékbaba kiegészítőinket!

Kellékek babázáshoz: játékbaba kiegészítők széles választékban

A játék babakocsi tologatás, és a baba gondozás az egyik első szerepjátékok egyike, hiszen a gyerekek, sőt már a totyogók is elkezdik utánozni anyát, és apát, ahogyan őket gondozza.

Tedd a játékbabát a babakádba, cumit be a szájba, biliztesd meg, gondozd őt legjobb tudásod szerint.

Játékbaba ruhák - a kötelező játékbaba kiegészítő

Játékbaba ruhák különböző méretű babákhoz különböző méretekben, és színekben, fazonokban. Találd meg a méretben, és stílusban a leginkább megfelelőt. Steffi, Barbie, Berenguer, Paola Reina babaruháink közül válogathatsz.

Játék fürdetőkádak, fürdőkádak - a gondoskodás élménye játékbaba kiegészítőkkel

A babázás egyik nélkülözhetetlen kelléke a játék babakád, vagy fürdetőkád. Webáruházunkban természtesen az alap kínálat részét képezik a játék fürdőkádak.

Játék bababútorok

Etetőszék, Bébikomp, kis szék, mind-mind remek kiegészítői a babázós játékoknak. Játsszuk el, hogy megéhezett a játékbabánk. Tegyük be az etetőszékbe, készítsünk neki bébipapit. Nagyszerű gyakorlás az anyaságra, fontos szocializációs lépés, és mindemellett a gyermek megérti mennyi munkával jár a baba gondozása. 

Játék cumik, cumisüvegek játékbabákhoz

Varász cumisüvegek, játék cumik játékbabáknak. Keresd őket a Pindurpalota webáruház állandó kínálatában!

Játék Babakocsik

A játék babakocsik alapvetően az erre létrehozott kategóriában találhaóak webáruházunkban, de természtesen ízelítőként a kellékekhez is odakívánkozott néhány játékbabakocsi is, hiszen a játékbabáknak szükségük van babakocsira, amiben utazhatnak. A babakocsik mellett persze a hordozók is itt várnak rád.