Élethű játékbabák

Élethű játékbabák

Találd meg élethű babáink közül a neked legjobban tetszőt! Fedezd fel az élethű játékbaba kínálatunkat: a babák meglepően hiteles arckifejezéssel, kellemes tapintással várnak! Sírós, nevetős vagy épp álmos játékbaba? Nálunk biztosan megtalálod! 

A Pindurpalota a játékbabák specialistája, a legszélesebb kínálat webshopunkban található! Akár ingyenes szállítással, és ajándékkal! 

Nézet:
Sorrend:

Pindurpalota a játékbaba specialista

Van időd? Gyere, had invitáljunk meg egy csodálatos világba! A Pindurpalotába belépve megismerheted a legszebb, legvalósághűbb újszülött játékabákat, 3-6 hónapos korúnak tűnő élethű babákat, hajasbabákat, puhatestű, vagy alvós babákat.  Webshopunk, és játékboltunk polcain hatalmas kínálat található meg, méltán neveznek bennünket a játékbabák specialistájának. A Berenguer spanyol játékbabái a legkiválóbb minőséget képviselik. A játékbabáknak rendezett versenyeken sorra nyerik a minőségi kategória díjakat, köszönhetően részletgazdag kidolgozásuknak, és a gondos tervezésnek, anyagválasztásnak. 

Mosolygós élethű babát szeretnél? Sírós babát keresel? Fiú babát szeretne a kislányod? A keresztlányodnak keresed a legszebb élethű babát? Jó helyen jársz! Webáruházunkban mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt.

Berenguer élethű babák

A Berenguer élethű babák a Pindurpalota polcainak évről évre nagyobb részét foglalják el. Nem véletlenül népszerű ez a Spanyol márka. A kitünő minőségre való törekvés a tervezéstől a díszdoboz bezárásáig minden egyes mozzanaton látszik. Lehet a teljes test vinyl, de vannak puha testűek. A legfontosabb jellemző, ami egyedivé teszi ezeket a babákat, az az arckifejezés. Egyetlen gyártó sem csinál ilyen széles érzelmi skálán mozgó karakterbabákat. Számos kiegészítőt készít a cég a babákhoz, kiságyakat, kádat, babahordozót, cumisüvegeket.

Gabi Moon Hiperrealisztikus élethű reborn babák

A Gabi Moon reborn baba a 2020 év újdonsága. Szenzációs kézzel festett bájos babák, hajlékony testtel, különleges szövetekből, és anyagból. Igazi specialitása a ezeknek az élethű babáknak, hogy rendkívül könnyedén öltöztethetőek. Az arcukon a lévő festés szinte megszólaltatja őket, és igazán élethű hatást keltenek.