Steffi Evi Játékbabák Simba

Steffi Love, Evi Love Játékbabák

Ha Steffi Love játékbabát szeretnél vásárolni, a Pindurpalota webshopnál jó helyen jársz! Steffi és kistesója Evi Love hatalmas kínálatunkat megrendelés esetén, akár már másnapra kiszállítjuk. Válogass a folyton megújuló szettek, kiegészítők, öltözékek, babaruhák közül kedvedre webáruházunkban!

Nézet:
Sorrend:

Steffi Love Játékbabák

A Steffi Love a Simba Barbie méretű babája. A gyerekek eljátszhatják az élet minden területén felmerülő gondokat, vágyaikat, problémáikat, ezekkel a minőségi játékbabákkal. Evi a tündéri kisgyerek, és Kevin a család férfi tagja számtalan kiegészítővel kapható.

A Steffi Love játékbabák tulajdonságai

A Steffi Love babák méretüket és formájukat tekintve nagy hasonlóságot mutatnak a Mattel népszerű Barbie babáival. A Steffi Love babák magassága 29cm, anatómiailag szinte tökéletesen megegyeznek egy felnőtt nővel és rendszerint mozgatható végtagokkal valamint fésülhető hajjal kerülnek forgalmomba. 

A Steffi babák kedves arcúak, hajuk színe változó és rengetegféle ruhakollekcióval és kiegészítővel kerülnek forgalomba. Ahogyan a fiúknál is eljön a példakép keresés időszaka, úgy a lányoknál is. A Steffi babákkal való játék közben számtalan lehetőségünk adódik szülőként egy megfelelő értékrendet adjunk át gyermekünk számára. Steffi viselkedése, napi rutinja, és gondolkodása, "baráti" tanácsai remek mintát adhatnak kislányunknak.

A Steffi játékbaba, mint öltöztetős játék

A Steffi babák szinte mindegyike öltöztethető így igen szórakoztató játékélményt nyújtanak a gyerekek számára. A Barbie babákra, és a Steffi babákra ugyanazok a babaruhák jók. Webáruházunk állandó kínálatában Steffi játék babaruhák, játékbaba cipők, és kiegészítők is kaphatóak. Az öltözködés, öltöztetés igazi csajos tevékenység, nem véletlen, hogy az öltöztetős játék a 10 legnépszerűbb lányos játékkategória egyike.

Mivel már korán felismerték a gyártók, hogy a fiatal lánygyerekek nagyon szeretik babájukat felnőttként kezelni és öltöztetni, így a Steffi játékbaba sorozat is hamar nagy népszerűségre tett szert, és évek óta vezető pozíciót töltenek be a játékbaba piacon.

Evi Love Játékbabák

A Steffi Love babacsaládba tartoznak az Évi Love babák, akik méretüket tekintve kicsivel kisebb, mint feleakkorák. Egész pontosan 12-13cm magasak, és anatómiailag inkább gyerekekre hasonlítanak, ám a koncepció szerint az Évi babák felnőtt viselkedésűek, vezetnek, lovagolnak és még hintót is hajtanak. A babák kidolgozása szintén részletes, öltöztethetőek és fésülhetőek.

Az Evi Love játékbabáknak a csomagolásában általában találunk valami érdekes kiegészítőt. Fordszász szettet, teás készletet, kisállat fürdetőt, vagy más közkedvelt kiegészítőket. A babaházak és babaszobák számtalan kiegészítőt tartalmaznak, van olyan, mely több, mint 50 elemet is és még a baba is tartozéka a készletnek, hogy a játék már a csomag kibontása után kezdetét vehesse. A lovas és állatos szettek is igen népszerűek, melyek szintén sok kiegészítő elemet tartalmaznak az azonnali játék érdekében.

A járművek is gyakoriak, mint Évi Love-nál a lószállító autó és a Bogárhátú Volkswagen, melyek lányos színben és mintával kerülnek forgalomba, szintén babával a dobozban.

Találd meg a Pindurpalota webshopjában a tökéletes Steffi Love hajasbabát! Játszatok orvososat, sellőses, fodrászosat, vagy csak simán öltöztessétek fel a játékbabákat!