Szabadtéri és kerti játékok

Szabadtéri játékok, kerti játékok

Szabadtéri játékok és kerti játékok széles választékban, készletről a Pindurpalota webáruházban. Homokozó készletek, különféle labdák, és kerti játékok ügyességi játékok várnak, ha körbenézel ebben a kategóriában. A kültéri játékok az egész családot összekovácsolhatják!

Szabadtéri játékok, kerti játékok gyerekeknek

Szabadtéri játékok a Pindurpalota kínálatában a gyerekek egészséges fejlődéséért, és elégedettségükért. Talán már minden szülő ismeri a tényt, hogy a szabad levegőn töltött idő jótékony hatással van a gyermekek szellemi, és testi fejlődésére. Webáruházunkban számtalan szabadtéri játék, és ügyességi játék közül válogathatsz.

Játék sátor - szabadtéri játék sátrak

A legtöbb játék sátor általában nem esőbiztos, azonban a gyerekek által annyira kedvelt úgynevezett "kuckó érzést" biztosítják. Akár kint a szabadban, akár bent a házban is felállíthatók. Webshopunkban játszósátrak is várnak. 

Bébi taxi - kerti játék babáknak

Bébi taxi már az egészen kicsi gyerekeknek is adható. Webáruházunkban több funkciós, és egyszerű bébitaxikat is kínálunk megvételre. A Bébi taxi a lábak párosával, és elkülönülten való mozgását, a test koordinációját fejlesztik, és mindezek mellett remek szórakozást nyújtanak a gyerekeknek, babáknak. Különféle színekben kaphatók.

Kismotor - szabadtéri játék "száguldozáshoz"

Kismotorok gyerekeknek, számtalan színben, és különböző méretekben a Pindurpalota Játékboltban. A lábbalhajtós motorok általában 3 kerekűek, és a gyerekek nagyon gyorsan megtanulják őket irányítani. Nagy könnyebbséget jelent a közlekedésben, mivel a gyerekek gyorsan el tudnak vele jutni A-ból B-be, és nem kell a babakocsit magunkkal cipelnünk.

Dömper - kerti játékok a homokozóba 

A dömper sikere évtizedek óta töretlen. Természetesen különböző méretekben, teherbírással, és változatokban, színekben áruljuk őket. 

Horgászós játékok - szabadtéri pancsolód játékok

A horgászos játékok alapvetően a vizi játékok, fürdős játékok között találhatóak meg, de a webáruházunkban történő könnyebb eligazodás kedvéért a szabadtéri játékok közé is bepakoltuk őket.

Kerti játékok

A kerti játékok kicsábítják a gyerekeket a tévé elől, hogy egy kis friss levegőt szívhassanak a kertben. A kerti tevékenykedés során játszva sajátíthatók el a különböző zöldségek és gyümölcsök nevei, illetve fejlődési szakaszai. Játékboltunkban a kertészkedéshez játék ásót, játék lapátot, és játék kapát is kínálunk.

A kertészkedés igazi alkotó tevékenység, amely fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a taktilis érzékelést és erősíti a gyermekek izomzatát is. Kertészkedés során a gyerekek friss levegőn töltik az idejüket és a kert rendezgetése, ápolása, mint szerepjáték fontos szerepet tölt be a fejlődésükben. A gondoskodás növeli az empátiájukat, emellett megértik a kertészkedés révén a biológiai folyamatok egy részét is.

Udvari játékok, kinti játékok

Az udvari játékok közé sorolhatjuk az aszfalt krétát is, hiszen azzal is kint, a szabadban, a játszótéren, vagy az udvaron játszanak a gyerekek. Emellett azoban megtalálhatók ebben a kategóriában a gyerekek sportosabb tevékenységeihez köthető sporteszközök, sport játékok is.

Hinta - a legnépszerűbb szabadtéri játékok

Webáruházunk kínálatában többféle hinta is megtalálható. Ezeket csoportosíthatjuk a fajtájuk szerint, vagy anyaguk szerint is.

 • Tányér hinta
 • Laphinta
 • Bébi hinta
 • Dudás hinta.

Kerti hinta

Amikor kerti hintát választunk, igyekezzünk olyat választani, ami megfelel az időjárás viszontagságainak, de ettől függetlenül lehetőség szerint ne tegyük fedetlen részre.

Fa hinta

A fa hinta előnye, hogy természetbarát, tartós, és könnyen beilleszthető a kerti természetes közegbe esztétikailag.

Műanyag hinta

A műanyag hinta előnye, hogy könnyen tisztítható, vidám színei vannak, és könnyű. Emiatt ha véletlenül elszalad előtte egy kisgyerek, a nagyobb sérülések veszélye kisebb.

Homokozó készletek - népszerű kerti játékok a homokozóba

Homokozó készletek teljes arzenálja vár káposztásmegyeri játékboltunkban, és webáruházunkban egyaránt. Válaszd ki a gyerkőc kedvenc mesehősével ellátott homokozó vödröt, kannát, vagy homokozó formát!

Játszótéri játékok szabadtérre

A játszótéri játékok, kerti vagy udvari játékok során mindig a másé kell, és mindig az új. Ráadásul a homokozó készletek, fagyis homokozók, homokozó vödrök, homokozó lapátok fogyóeszköznek számítanak. Ezért érdemes minél többet beszerezni, hogy a csere-bere könnyebben menjen.

Sport eszközök gyerekeknek

Ugrókötél, frizbi, és ügyességi játékok kintre. Bár nem vagyunk sportbolt, mégis a legalapvetőbb labdás játékokat, télen szánkókat nálunk is megtalálod.

Játék labdák

Labda, labdás játékok

Webáruházunk kínálatában labdák, labdás játékok is helyet kaptak. A legalapvetőbb labdaütögetős játékok labdái, mint a teniszlabda, ping pong labda, baba labdák, foci labdák is megtalálhatóak a Pindurpalotában.

 • Kosárlabda palánk
 • Tollas labda
 • Ping Pong labda és ping-pong ütő
 • Gumilabda
 • Foci labda
 • Tenisz labda
 • Óriás labda
 • Pöttyös labda