Me To You Plüssök

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Me to You Medvék alkategória

Ismerd meg ezeket a tündéri Me to You medvéket a Nicitől! Ha meglátod és megtapintod ezt a  puha plüsst garantáltan el fog varázsolni téged és szeretteidet egyaránt. Válogass kedvedre webshopunk kínálatából, és válaszd ki a kedvenc mackódat!

Me to You Medvék

A legöregebb és legkisebb házat, amit el tudsz képzelni, lebontották. Az összes dolog, ami valaha széppé és otthonossá tette a házat, ki lett dobálva és az elülső kertben halmozódott fel, a puha, rugós ágytól kezdve, amin a tulajdonosok aludtak, az öreg fapadlóig, amin jártak, és ekkor, biztos valami tévedés történt, ott volt egy kicsi, barna mackó. Minden más nem kívánt dolog csapdájában volt, és nem tudott mozogni. Azonban, egy nap, egy nagyon-nagyon hideg napon, valami lehullott az égből, egy kis hópehely. A mackó pici orrára esett, és ő nagyon fázott a nagy hidegben. Még több és több hó esett, erősebben és erősebben. A kis maci most nagyon hideg lett és az orra színe elkezdett kékre változni. Olyan hideg volt, hogy a barna szőre szürkére változott. Hideg volt, egyedül volt az egész világon és nagyon, nagyon szomorú lett...A tél végül elment és az időjárás melegebbé vált. Egy gyönyörű tavaszi napon egy kislány játszott, közel az öreg házhoz, mikor észrevette a szürke macit és a kupac nem kívánt dolgot. A maci olyan volt, mint semelyik másik mackó, amit a kislány valaha látott, kihúzta onnan, ahova beszorult. Leporolta, és magasra emelte, fel az égbe, hogy megnézze.

 "Egy szürke mackó... kék orral?" - gondolta. - "Milyen furcsa!"
 A mackó sírni akart. Azt hitte, nem szereti őt a kislány és vissza akarja dobni őt a többi nem kívánt dolog közé. 

"De nagyon szép!" - folytatta, és teljesen beleszeretett a maciba.

Hazafutott, olyan gyorsan, ahogy a lábai bírták, megnézni, hogy a nagymamája meg tudja-e foltozni a macit, mert nagyon sok tömő anyaga kiesett és szüksége volt a rendbehozásra. 

Megnézte, ahogy a nagymamája kicserélte a tömőanyagot és befoltozta a lyukakat. A varratok kezdték megmutatni, hol kopott ki a maci szőre, de a kislány szerint csodásan nézett ki.

Minden otthonos és meleg volt a kislány házában a mackó is melegséget érzett a szívében. Azonban, az orra kék volt és a szőre pedig szürke, és sose lett újra barna. Más volt, mint a többi mackó. A kislány megölelte. Jobban szerette, mint minden mást a földön a kicsi, szürke, kék orrú mackóját.