Sam a tűzoltós játékok

Sam a tűzoltós játékok

Nincs olyan kisfiú, aki ne ismerné, és szeretné a hétköznapok hősét, Körmöspálcás megmentőjét, Samet a tűzoltót. Elvis, Penny mindennap megküzdenek a balesetekkel, és Normen Price-szal, az örök bajkeverővel. Ebben a kategóriában megtalálod a legismertebb járműveket, és figurákat a meséből, valamint találhatsz sok-sok kiegészítőt is, melyeket mind a Fireman Sam mese ihletett.

Nézet:
Sorrend:

Sam a tűzoltó

Sam a tűzoltós játékok egy különleges és izgalmas játékcsoport, amelyet a népszerű játékgyártó, a Simba készített. Ez a játékcsalád arra biztosít lehetőséget gyerekek számára, hogy eljátszhassák saját mentőbrigád történeteiket és belegondolhassanak, milyen lehet tűzoltónak lenni.

Az egyik főszereplő Sam tűzoltó, aki erős és bátor, mindig készen áll, hogy segítsen az embereknek minden helyzetben. A játékban a gyermekek átvehetik Sam szerepét, amikor különféle mentési küldetéseket kell elvégezniük. Megtanulhatnak különleges tűzoltótechnikákat, feladatokat oldhatnak meg, és megtapasztalhatják, milyen érzés a hősök táborához tartozni.

A játékszettek között Sam tűzoltóautói, és járművei is megtalálhataóak. Néhány esetben fontos eszközöket és tűzoltó felszereléseket is magukban foglalnak a szettek, hogy a gyerekek részt vehessenek az izgalmas mentési helyzetekben. A tűzoltóautóval repesztő sebességgel érkezhetnek a tűzhöz, ahol a gyermekeknek ügyesen kell kezelniük a tűzoltócsövet, hogy elolthassák a lángokat. A játék további elemei közé tartozhatnak más karakterek, mint Sam csapattársai vagy éppen a bajbajutott emberek, akiket meg kell menteni.

A Sam a tűzoltó játékok kiváló fejlesztő hatással bírnak. Segítik a gyerekek manuális készségeinek és koordinációjuknak fejlesztését, miközben az önkifejezésükre is lehetőségük nyílik. Emellett a játék során a gyermekek kreativitásukat is kibontakoztathatják, ahogyan új mentési szituációkat terveznek vagy kitalálnak. Mindezek mellett a játék segíti a gyermekek szociális képességeinek és képzelőerejének fejlődését is, hiszen közösen játszva együttműködésre, kommunikációra és problémamegoldásra van szükség.

A Simba egyik legerősebb albrendje a Fireman Sam évek óta. A mese főhőse mindig a jóra törekszik, míg Norman Price állandóan borsot tör a bátor tűzoltócsapat orra alá. Ebben a kategóriban megtalálhatsz olyan szereplőkről mintázott figurákat, akikkel a mesében találkozhattál, mint Elvis, Trevor, Derek, Steel parancsnok, Penny, Ellie, Arnold. Mozgatható végtagokkal, cserélgethető felszereléssel.

Találsz gyönyörű képvilágú puzzle-ket. Gyermek étkező szetteket Sam a tűzoltó mintával. Gyűjthető figurákat. A meséből ismert, és megkedvelt járműveket, mint Titan, Wallaby, Mercury, Venus, Phoenix, Hydrus, és a híres tűzoltóautó Jupiter.

A Sam a tűzoltó játékok olyan kalandos kikapcsolódást nyújtanak a gyerekeknek, amelynek során új élményeket és készségeket szerezhetnek. A Simba minőségi játékai korlátlan fantáziával és akcióval töltik meg a gyermekek mindennapjait, miközben segítik az aktív szerepjáték és a tanulás örömének felfedezését.