Fa Dominó KRESZ táblákkal

Nincs raktáron
Társasjáték - Domino - Kresz
3 170 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

Fa Dominó KRESZ táblákkal

A közlekedésben szabályok vannak, hogy ne történhessenek balesetek. Ezen a dominón a kresz tábla piktogramjai szerpelnek. Játékosan tanítja meg gyermekünket  a jelekre, így közlekesése is biztonságosabbá válik. A játék kiválóan alkalmas tárgyak, formák és képek felismerésére, a koncentráció és alogikus gondolkodás fejlesztésére. Segít a siker és kudarctűrő képesség fejlesztésében.

A játék menete:
A lapocskákat összekeverjük és egyformán szétosztjuk. Két játékos esetén mindkettő tíz-tíz lapot kap, három játékos esetén mindegyik hetet, négynél öt jár mindenkinek, öt játékos esetén pedig mindenki négy lapocskát kap. A játékot mindig a legfiatalabb résztvevő kezdi, majd a többiek az óramutató járásával megegyező sorrendben következnek. Aki sorra kerül, a kártyalánc bal vagy jobb oldali végére teszi az előtte lévő lapok közül az odaillőt. Ha nincs ilyen lapja, húzhat a ki nem osztott lapokból. A nyertes az, aki legelőször tudja az összes lapját letenni.

Jó szórakozást kívánunk!

Tartalom: 28 db

Adatok
EAN kód
5999520230705
Gyártó
Fakopáncs
Márka
Wooden Toy
Ajánlott életkor
3 – 100 éveseknek
Ajánlott nem
Fiú
Fejlesztési területek, ismeretek

Ikonok jelentése

Beszédkészség kommunikációCsaládi és szociális kötelékekÉszlelés érzékelésFinommotorikaKoncentrációLogikus gondolkozásKreativitás szem- kéz koordináció
Cikkszám
0145
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
J. Tici
J. Tici
2022.02.06
 - 15:05
Kisfiamat nagyon érdeklik a kresz táblák, azért rendeltem ezt a fajta dominot.