Dr. Gomb kártyajáték

Raktáron
Utolsó darab
dr-gomb
dr-gomb
dr-gomb
dr-gomb
3 770 Ft
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft

Dr. Gomb kártyajáték

Dr. Gomb egy roppant szórakoztató és egyben elgondolkodtató kártyajáték az egész család számára. A cél az, hogy a gombokat okosan gyűjtögetve és kombinálva olyan gombkollekciókat gyűjtsünk, melyben kötelezően egy gomb mindig eltér a többitől. A nyertes az lesz, aki a legtöbb pontot szerzi. Ehhez természetesen jó megfigyelőkészségre, koncentrációra és gyors észjárásra lesz szükségünk az egész játék folyamán! A játék két nehézségi szintet tartalmaz. A kezdőknek az alapszint is vidám perceket okoz, viszont akik szeretik az igazán komoly fejtörőket és kihívásokat, nekik a haladó szintet ajánljuk.

Rövid szabály: Ebben a pörgős kártyajátékban a játékosok 1-től 5-ig bármilyen számozású lapot összegyűjthetnek, de csak egy kártya színe különbözthet a többitől. Ezt nevezzük a játékban "kakukktojásnak". A játékosok tetszőleges számú sorozatot indíthatnak, de mindegyik színnek csak egy sorozata lehet, tehát ezek száma maximálisan öt lehet. A cél az, hogy a játék végén a lehető legtöbb pontot szerezd.

 

Dr. Gomb kártyajáték jellemzői:

  • Ajánlott életkor: 8+
  • Játékosszám: 2-5 fő
  • Játékidő: kb. 45 perc
  • Doboz mérete: 9,5 cm x 12,5 cm x 2 cm 

 

Dr. Gomb kártyajáték tartalma: 

  • 120 db kártya
  • 3 db játékszabály

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

Adatok
EAN kód
5999886467050
Gyártó
Piatnik
Márka
Dr. Gomb
Ajánlott életkor
8 – 99 éveseknek
Ajánlott nem
Unisex
Fejlesztési területek, ismeretek

Ikonok jelentése

Családi és szociális kötelékekFinommotorikaKoncentrációSzociális, emóciós kifejező készségTéri orientációSzín és formaÖnértékelésKreativitás szem- kéz koordináció
Cikkszám
467050
Tömeg
232 g/DB
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!