Clementoni játékok

Clementoni Tudományos oktató játékok raktárról

Clementoni tudományos és oktató játékok, termékek a pindurpalota.hu játék webáruházban, gyors és akár ingyenes szállítással raktárról. Heti hét napos ügyfélszolgálat, sorban állás nélküli garanciális ügyintézés.

Nézet:
Sorrend:

A Clementoni játék gyártóról

A Clementoni játék gyártó azzal a céllal kezdte el játékait a piacra dobni, hogy segítsen a gyermekeknek szórakozás közben tanulni, elősegítve növekedésüket. A gyerekek által legjobban ismert nyelvet használják a tudás átadásához, ez a nyelv pedig a játék nyelve.  

Pontos stratégiát követve az elmúlt években a Clementoni játék vállalat folyamatos termékinnovációt folytatott, amely életre keltette az oktató játékok széles, és változatos választékát. A Celemntoni fejlesztő játékait a Recanati központjában hozzalétre, fejlesztette és fejleszti ki, egy fiatal kutató csapat. Az elmúlt évek során több mint 50 kutató vett részt az innovációban, azzal a céllal, hogy a legkisebb korosztálytól a nagyobb gyerekekig, mindenkinek a saját korosztályához illő és megfelelő ismeretanyagot szolgáltató játékokat kínáljanak, ami a gyerekek fejlődését megfelelő mederbe tereli.

A Clementoni olasz játék gyártó cég fő gyára Recanatiban található, ahol a teljes termelés, kb. 60% -át előállítják. Ebben az üzemben állítják elő a játékokhoz a papír- és karton alkatrészeket, például a Clementoni Sapientino rejtvény játékokat, valamint a klasszikus építőelemeket a játékokhoz.

A Clementoni termékcsaládban már 0 hónapos kortól vannak játékok, és egészen a 12 éves korú gyerekekig mindenkinek lehet megfelelő terméket találni.