Harry Potteres cuccok

Harry Potteres cuccok a Pindurpalotában

Harry Potteres cuccok 7 éves kortól a Pindurpalotában. Rendelj ma ajándékba Harry Potteres játékot, és játszatok vele akár már holnap! Harry, Ron, és Hermione csak arra vár, hogy a te gyermekednek is örömet szerezhessenek!

Nézet:
Sorrend:

Harry Potteres játékok, ajándékok

A nagy sikerű Harry Potter varázsló könyvsorozat első része Harry Potter és a Bölcsek kövét először 1997-ben Angliában jelent meg, az első kiadás során csupán 1000 darab könyvet nyomtattak. A történet gyors sikerét mutatja, hogy a rákövetkező év nem csupán nemzetközi megjelenés és a második rész kiadását hozta magával, hanem a Warner Bros. is jelenkezet a megfilmesítési jogért. Ma világon szinte mindenki ismeri a fiatal varázsló fiú Harry és barátainak történetét. J.K.Rowling egy olyan csodás világot teremtet meg, ami mai napig sokak szívét dobogtatja meg. A sorozat utolsó, 7. része 2007-ben jelent meg, amit két részben filmesítettek meg. Harry Potter varázslatos élete megihlette a film és játék készítőket is. Az igazi Harry Potter rajongók számos filmes relikvia közül válogathatnak webáruházunkban.

Harry Potteres játékok közül a legnépszerűbb természetesen a Lego. Szorosan követik a Harry Potteres puzzle kirakók, figurák, és Harry Potter társasjátékok, mint a Match, vagy a Trivial Persuit. Ha olvastátok a könyvet, és megtetszett a gyerkőcnek, biztosan nagyszerű ajándék lesz számára szülinapra, karácsonyra, vagy egyéb alkalomra is! Nézz körbe kategóriánkban, ahol összegyűjtöttük Harry Potteres ajánlatainkat.