Játék kukás autók

Játék kukás autók vásárlása

Játék kukásautók raktárról széles választékban játék webáruházunkban. Gyors szállítás, egyszerű rendelés, többféle választási lehetőség szállítási mód, és fizetés tekintetében.

Nézet:
Sorrend:

Játék kukásautó 

A Kukásautó, az a jármű, amelynek imádatán minden kisfiú átesik. Egy igazi fiús játék, általában számtalan funkcióval. Játék kukásautó választékunk igen széles, különböző színben, méretben és funkciókkal ellátott autókat találsz a Pindurpalota Webáruház készletén. A legtöbb kukásautó játék kukával vagy konténerrel együtt kapható. Csak tedd a műanyag kis kukát a megfelelő helyre és az autó beönti a benne lévő szemetet a tárolóba. Menj el a játék szeméttelepre és borítsd ki, amit összegyűjtöttél. Megunhatatlan játék ez a kis lurkók számára.

A játék szemeteskocsikkal való játék amellett, hogy szórakoztat, a játék tevékenység közben ismereteket is átadhatunk a gyerekeknek. Megtaníthatjuk nekik a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát. Beszélgethetünk a környezetvédelemről, és földünkről. A gyerekek hamar megtanulják, hogy a kukáskocsi nem szállít el minden szemetet. A zöld hulladék például a komposztba megy.

A legnépszerűbb játék kukásautó gyártók, és márkák:

  • Bruder kukásautók - részletgazdag kidolgozás, strapabíró fényes műanyag
  • Siku szemeteskocsik - fém kisautók németországból
  • Wader kukásautók - Erős, nagy méretű műanyag, akár homokozóba is használható játékok
  • Simba Toys Dickie kukásautók - Funkciós, német minőségi játékok
  • Lego kukásautók
  • Multigo átalakítható kukásautók

Webáruházunkban emellett más gyártók játék szelektív szemétszállító autói, játék kukásautói is megtalálhatóak időközönként, de alapvetően a fent felsorolt márkákat forgalmazzuk. Nézz körül, és találd meg a számodra legkedvesebb játékot!