Jégvarázsos játékok

Jégvarázsos játékok

A Jégvarázsos játékokat összegyűjtöttük egy helyre, hogy csak azokat kelljen végig nézned, ami téged érdekel. Mi megbecsüljük a te idődet. Gyors pontos szállítás, minden termék készletről! Frozen, Anna, és Elza liszences termékeink csak téged várnak!

Nézet:
Sorrend:

Jégvarázsos termékek gyártói

A Pindurpalota webáruházában a Frozenes termékek az állandó szortiment részét képezik. Szerencsére nincs nehéz dolgunk, amikor a Jégvarázsos játékokat kell összeválogatni, mert nagyon sok gyártó fantázáiáját megmozgatta ez a remek, aranyos, pozitív életszemléletű mese, és karakterei. 

Legnépszerűbb jégvarázsos játékok

  • Jégvarázs babák - Hasbro, Mattel
  • Jégvarázs 12-15 centis műanyag figurák - Comansi
  • Jégvarázsos társasjátékok - Trefl, Lisciani
  • Jégvarázsos csillámtetkó -Tytoo
  • Jégvarázs kártyák - Trefl, Piatnik

Ezek mellett természetesen jégvarázsos labdák, homokozó játékok, kreatív játékok, karkötő készítők, színezők is megtalálhatóak a kínálatban. Nézz körbe, ha szeretnél Elzás vagy Annás cuccot vásárolni.

A Jégvarázs, és a Jégvarázsos játékok története

2013-ban - főként a kislányos szülők, de persze nem csak ők - egy varázslatos világba csöppenhettek. A valódi hercegnő-történet a moziba kerülés után gyakorlatilag azonnal, már a nyitóhétvégén hatalmas sikert aratott - azon kívül, hogy a kislányok egyből beleszerettek ebbe a világba, Anna hercegnőnek, Elzának öltöztek és természetesen abban az évben minden hóembert Olaf-nak neveztek el, a kritikusok körében is rendkívül nagy népszerűségnek örvendett ez az animációs film éppúgy, ahogy varázslatos zenéje is. Nem is csoda, hogy a játékpiacot csakhamar ellepték a Jégvarázsos játékok! :) 

A Jégvarázs és a Jégvarázsos játékok új erőre kapnak!

Magabiztosan állíthatjuk, hogy a Jégvarázsos játékok korszaka még le sem áldozott teljesen - hiszen még 2019 év elején is bőven keresték őket a lányos anyukák, azonban 2019 novemberében új hullám érkezik! Kislányos anyukák figyelem, Jégvarázsra fel! Ha eddig még nem kapott el Titeket családostul az Elza-láz, akkor majd most! :) 

Milyen Jégvarázsos játékokat érdemes beszerezni?

A Jégvarázs alapvetően egy olyan bájos figurákkal dolgozó mese, amely szinte bármely játékhoz tökéletesen passzol. Éppen ezért a kínálat óriási, és gyakorlatilag mindenféle Jégvarázsos játékot megtaláltok webáruházunkban is. Nézzük a teljesség igénye nélkül:

Jégvarázsos társasjátékok

Számos klasszikus és új társasjáték is kigördült a gyártóktól Jégvarázsos kivitelben. Természetesen a játékélményért itt maga a játékmenet felel, ám a kisebbek jóval szívesebben ülnek le egy-egy olyan társasjáték mellé, ahol találkozhatnak kedvenc Jégvarázsos figuráikkal is!

Jégvarázsos nyomdák, matricák

A Jégvarázs mese éppen azt a korosztályt szólítja meg - és nyűgözi le - akik általában a gyűjtögetésért is odavannak. Nem csoda hát, hogy számos matrica- és nyomdakészlet, egyéb gyűjthető Jégvarázsos játékok kerültek kínálatunkba! 

Jégvarázsos színezők, KIDDO füzetek

A KIDDO gyártó nagyszerű foglalkoztató füzeteiről figyelmes olvasóink, követőink már sokat hallhattak - nem is véletlen. Szerintünk ezek a füzetek kiemelt figyelmet érdemelnek, hiszen korosztályra bontva, változatos, érdekes feladatokkal kötik le a gyerkőcök figyelmét, miközben nagy szerepet kap a készségfejlesztés is! Természetesen Jégvarázsos verzióban is elérhetőek :)Jégvarázsos divat-játékok, szettek és kiegészítők

Van hercegnő gyönyörű ékszerek, kistáskák, medálok nélkül? Nincs hát. Az igazi kishercegnőknek is kedvezünk, fedezzétek fel legszebb Jégvarázsos kiegészítőinket! 

Jégvarázsos szerepjátékok, jelmezek

Ha eddig azt gondoltad, hogy egy-egy jelmez csak farsangkor kerül majd elő a polcról és felesleges pénzkidobás, akkor most ki kell ábrándítsunk. A gyerekek imádnak utánozni, szerepjátékozni! Ehhez persze kapható Jégvarázsos játékkonyha is például, de ha még nagyobb játékélményt szeretnétek, fedezzétek fel Jégvarázsos jelmezeinket is!

Jégvarázsos iskolai eszközök, kiegészítők

Hiába, no, a divatot nem lehet elég korán kezdeni - és most a Jégvarázs az, ami hódít. Miért ne lehetne egy kis színt vinni az iskolai életbe is? Jégvarázsos tollak, tolltartók, hátizsákok, radírok és minden, amire a suliban szükség lehet! 

Jégvarázsos játékfigurák

Akár az egész történetet eljátszhatjátok, vagy új kalandokat fedezhettek fel a Jégvarázs szereplőivel! Szuper minőségű Jégvarázsos játékfiguráink alig várják, hogy útra keljenek hozzátok!