Peppa Malacos játékok

Peppa Malacos játékok vásárlása

Peppa Malacos játékok vásárlása a Pindurpalota webáruházból. Széles választék, Peppás figurák, játékkonyhák, kiegészítők, társasjátékok, készségfejlesztők raktárról. Keresd meg Peppát, Zsolit, és gyermeked kedvenc mese szereplőit választékunkból. Ha ő is rajong a mókás kis röfikért, ezek a játékok biztosan be lopják magukat majd a megajándékozott szívébe. Remek ajándék karácsonyra, születésnapra, névnapra, és egyéb alkalmakra.

Nézet:
Sorrend:

Ha Peppa malacot vásárol

Ha valaki Peppa malacot vásárol, tudni érdemes, hogy Peppa hétköznapjai úgy telnek, mignt az igazi gyermekeké. Az epizódok jelenetei mind-mind ismerősek a kicsik számára, felöltöznek, játszanak, nagyokat esznek, pancsolnak, utaznak a lakóautóval, vagy a piros kocsival, tevékenykednek a házukban és kertészkednek. Peppa malac nagyon népszerű a kisgyerekek körében, éppen ezért szinte minden kategóriában találni Peppa malac termékeket, akár egy plüssfigura, szivacs puzzle, foglalkoztató, vagy épp egy felfújható nyakpárna a gyermekünk kívánsága. Peppa Malac figurája a legnagyobb játék gyártók fantáziáját mozgatta meg, úgy mint a Trefl, TM Toys, stb.

A mese főszereplői mind állatok különböző fajokból, akik azonban részben emberi tulajdonságokkal vannak ábrázolva. A mesét kimondottan a kisebb, ovis és kisiskolás korosztálynak készítették az alkotók. A történet főszereplői Peppa, kistestvére George, apukája Papamalac és anyukája, Mamamalac. Az egész család vidáman éli mindennapjait, de néha konfliktusokkal találkoznak.

A Peppa Pig magyarul Peppa Malac mesében az állatok beszélnek, ám beszéd közben gyakran hallhatóak az egyes fajokra jellemző hangok is, mint az ugatás vagy a nyávogás. A kis állatok bútorokkal berendezett lakásokban élnek, ruhákat hordanak és autókat is vezetnek. A történetek 5 perces rövid epizódokból állnak és mindig egy-egy, a gyerekek számára érdekes témát ölelnek fel, mint a fürdés, a játék vagy az óvodai tevékenység, öltözködés, vendégség, vagy éppen az étkezés. Peppás játékok vásárlásakor pont ezeket a jeleneteket lehet újra eljátszani.

A mese látványvilága is a kisebb korosztály igényeihez lett igazítva, a karakterek kidolgozása a lehető legegyszerűbb és a világuk is úgy lett megalkotva, hogy könnyen érthető legyen a kicsik számára. A játékgyártók mostanra látták meg a sorozatban rejlő fantáziát és vásárolták meg a Peppa malac rajzfilm licenceit, hogy az alapján kiváló minőségű játékokat, és termékeket dobhassanak piacra.

A rajzfilm korosztályát és ábrázolásmódját tekintve a legsikeresebb játékok közé tartoznak a Peppa plüssök, melyek közt az összes népszerű karakter megtalálható a meséből. Zsoli plüss, az eredeti nyelven George pedig több verzióban is elérhető, kalózos szettben, dínóval a kezében, vagy koronával a fején. Peppa plüssei is különböző jelmezekben, és méretekben kaphatóak webáruházunkban. A plüssfigurák rendkívül részletgazdag kidolgozást kaptak és tökéletes másai a mesében látható szereplőknek.

A Peppás műanyag figurák is nagyon kedveltek, melyek közt szintén az összes népszerű karakter fellelhető. A TM Toys 5-6cm-es figuráinak keze és lába mozgatható és nagyobb szettekben is rendelkezésre állnak. A figurákhoz külön kiegészítők is megvásárolhatóak, mint a meséből ismerős lakóautók, konyha, bűvészkellékek, babaházak vagy a játszótér készlet. A játékok mindegyike hűen adja vissza a rajzfilm látványvilágát, mely nagyon népszerű a kicsik körében.

Peppa malac mese szereplői:

 • Rebeka Nyuszi
 • Pedro Póni
 • Dani Kutyus
 • Suzy Bari (Peppa legjobb barátja)
 • Candy Cica
 • Zoé Zebra
 • Emily Elefánt
 • Richard Nyuszi (Rebeka nyuszi kisöccse, Zsoli legjobb barátja,becézése:rics,ricsi)
 • Robi Nyuszi és Rozi Nyuszi (Rebeka iker kistestvérei)
 • Edmund Elefánt (Emily kisöccse)
 • Zuzu és Zaza Zebra (Zoe iker kistestvérei)
 • Freddie Róka
 • Wendy Farkas
 • Delphine Csacsi (Peppa francia levelezőtársa)
 • Didier Csacsi (Delphine kisöccse)
 • Simon Mókus (Chloé barátja)
 • Belinda Mackó (Chloé barátja)
 • Gerald Zsiráf

Természetesen más gyártók is láttak fantáziát Peppa malacban, így például a Comansi is gyárt Peppa malacos figurákat.

Válogass kedvedre, és találd meg webáruházunkban azt a peppás játékot, aminek a legjobban örül majd gyermeked.

Amennyiben még többet szeretnél megtudni a Peppa malac rajzfilmről, nézz körbe a wikipédián!

Peppa malacos játékok

Mivel Peppa meséje elsősorban a kisebb korosztálynak szól, így a Peppás játékok is inkább nekik szólnak. A Peppa Pig rajzfilmből jól ismert játgányokkal, Peppa házakkal, épületekkel, és figurákkal remekül el lehet játszani a legjobb jeleneteket. A Peppás Brain Box a megfigyelőképességet fejleszti. A Pindurpalotában ezek mellett kapható még Peppás játékonyha, Peppás hangszerek, Peppás puzzle-ök, és sok minden más, jópofa igazán lányos játék, és természetesen jó néhány fiús játék is, aminek a főszereplője ki lehetne más, mint Peppa, és Zsoli?