Simba Toys játékok

Simba Toys játékok olcsón, széles választékban

Simba Toys Játék gyártó céget 1982-ben alapította Fritz Siebel és fia 5 alkalmazottal. Hála a körültekintő és hasznos vállalategyesítéseknek, a hozzáértésnek, mára a cég létszáma a sokszorosra nőtt, és a Simba Dickie csoport jelenleg több, sikeres és független játékgyártó részleggel rendelkezik, melyek segítségével szinte minden területet lefednek a játékpiacon.

A Pindurpalota állandó kínálatában megtalálható a Simba Toys számtalan albrendje, elérhető áron. Dickie autók, Steffi Love játékbabák, Noris Társasjátékok, ABC baba játékok, Eichorn fajátékok, Art&Fun kreatív játékok, és sok más Simba termék olcsón.

Nézet:
Sorrend:

A Simba Toys játékgyártó cég története, és jelenlegi helyzete

A Simba Toys a hatalmas játékcég ma már több mint 3700 embernek biztosít munkalehetőséget.  Németországban, Franciaországban és Hong Kong-ban is gyártanak játékokat. Egyike a legnagyobb játékgyártó óriáscégeknek.


A Simbához 1993-ban a Dickie 1998-ban az Eichhorn, valamint a kétezres években a Noris, BIG, és Smoby márkák is csatlakoztak. A beolvadások után, a Simba-Dickie csoport ma már több mint 4000 különböző terméket kínál vásárlóinak, a legkülönbözőbb témakörökben. Az albrendek meghatározzák a termékcsoportokat is nagyjából. 

Simba ABC baba játékok

Az ABC felirattal ellátott Simba játékok kifejezetten kicsiknek szólnak, 0 éves kortól egészen 36 hónapos korig. A kiváló minőséget és a biztonságot előtérbe helyező játékok a kicsik kedvencei lehetnek. Az ABC baba játékok között megtalálhatóak baby csörgők, rágókák formaillesztő játékok, fürdő jétékok, zenélő babajátékok, kiságy forgók, zenélő baba játékok is.

Simba Art& Fun kreatív DIY játékok


A fejlődésben elengedhetetlen a kreatív játékok alkalmazása, melyek a különféle készségeket fejlesztik. A Simba Art& Fun termékcsaládja számos olyan kreatív ötlettel látja el a gyerekeket, amivel nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem kézügyességüket is fejleszthetik, fantáziájuk pedig szárnyallhat. A legnépszerűbb kreatív játékok között betű játékok, gyöngyfűzők, vasalható gyöngyök is megtalálhatóak. Fiúk és lányok egyaránt megtalálják a számukra a megfelelő Art & Fun játékot, készíthetnek ékszereket, festhetnek üvegfestékkel, gyurmázhatnak, és különböző módokon rajzolhatnak is. A Simba minden gyermeknek megadja a lehetőséget, hogy előhozza magából a művészt!

Simba Eichhorn fajátékok

A Simba fa játékokat az Eichhorn termékcsaládon belül találhatják meg az érdeklődők. Az Eichhorn több mint 60 éve látja el jobbnál jobb játékokkal a gyerekeket. Termékeik között olyan, kizárólag fából készült játékokat találunk, mint a fa vonat szettek, építőkockák különböző méretben és színben, valamint formaillesztők és kirakók, faházak, farmszettek. Játékbútorok. A gyerekek szobáinak igazi díszei lehetnek ezek a játékok, amik így tartósak, és teljesen természetes alapanyagból készültek. Az Eichhorn fa játékok jó minőségűek, és az egészen kiskorú gyermekektől a nagyobbakig mindenki megtalálhatja a kedvenc fajátékát.

Simba Noris társasjátékok

A Simba gondolt a családokra is, kitünő minőségű társasjáéktaival nem csak a kisebb, hanem a nagyobb korosztályt is képes szórakoztatni. Társasjátékok és különböző labdajátékok várják az aktív pihenés kedvelőit!

Simba zenélő játékok - My Music World

A zene iránt érdeklődő gyerekeket a My Music World kollekcióval vezeti be a Simba a muzsika világába. Gitárt, álló mikrofont szintetizátort, szájharmónikát, és furulyát is találunk többek között a választékban. Ezek a játék hangszerek ugyan nem professzionális hangszerek, de mégis alkalmasak arra, hogy a zene iránt felébresszük az érdeklődést.

Simba Steffi Love, és Evi Love játékbabák

A Steffi Love méretében azonos a Barbival, legalább annyira ismert, és nagy múltra tekint vissza. Számos verziója ismert, mindenféle hétköznapi, és mesebeli témát feldolgoztak a tervezői. Megtalálhatóak az iskolás Steffi Love játékbabák, a terhes, kismamás, orovos, sellős, hercegnős szettek is a választékban, valamint megannyi közkedvelt téma szintén.

Simba Dickie játékautók

A Dickie játékautók között számtalan licences fém kisautó, funkciós műanyag óriás járgány, de még néhány igazán fiús játék is megtalálható, mint például a távirányítós daruk, vagy a walki-talki. A Dickie egy kiváló minőségű megbízható játékautó márka, melyet a Pindurpalota is jó szívvel ajánl a szülőknek, és a gyerekeknek.

Simba játékok olcsón a Pindurpalota webáruházban

A Pindurpalota webáruház állandó kínálatában megtalálhatóak a Simba játékok, melyeket kedvező áron kínálunk vásárlóink számára. Állandó kedvezményeink, törzsvásárlói programunk, és megújuló promciónk révén a Simba termékek még olcsóbban érhetőek el, emiatt érdemes figyelni a hírleveleket, és a kedvezményprogramjainkat, pontgyűjtési lehetőségeinket.