Trefl játékok

Trefl puzzlek, oktató- és kártyajátékok gyerekeknek

Mit tud a gyermek a világról? Csak annyit, amennyit a játékon keresztül megismer. Hiszen a gyermek természetes tanulási folyamata maga a játék: ezen keresztül fedezi fel a világot, a szabályokat, a kapcsolati rendszereket... mindent. A Trefl méltán népszerű oktatójátékai, kártyajátékai pedig nagyszerű társul szolgálnak ebben!

Nézet:
Sorrend:

Trefl Hungary

Bár meglepő lehet sokaknak, de a Trefl Hungary számos játékkal gatdagítja a magyarországi játékpiacot, ide tartoznak a Puzzle-k, Társasjátékok, Wader pályaszettek, Gigant Autók, Homokozó játékok, Science4You Tudományos készletek, Vtech oktató baba játékok, Toot-Toot Kisautók és pályák, Brick Trick építőjáték, Wooden Toys fa játékok, Kis Felfedező fejlesztő játéksorozat, Tüskés építőelemek. 

Trefl Puzzle

A 2 darabos bébipuzzletől a 6000 darabos szettig készít a Trefl játékgyártó puzzle kirakót. A Trefl egyaránt kínál felnőttek és gyermekek részére tartalmas időtöltést. A nagyobb méretek rendre tartalmaznak táj- és állatképeket, fantáziaképeket és szépművészeti reprodukciókat. A gyermek puzzlekat Walt Disney, Warner Bross, Mattel filmjeiből ismert mesefigurákkal és a Marvel szuperhőseivel tettük közkedveltté. 

A liszenszes mini Trefl puzzlek nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen mindössze pár száz forintért a gyerekek kedvenc mese szereplői ott lehetnek az ajándékok között. Mancs őrjárat, Minnie egér, Pókember, és a többiek a Trefl legnépszerűbb vonalai közé tartoznak. 

A Trefl papír alapú játékainál a felhasznált papír vastagsága, minősége, ár érték arányban kiemelkedő.

Trefl Kis felfedező sorozata

A Trefl Kis Felfedező sorozat oktatójátékai 2 és 6 év közötti gyermekek számára készültek. Minden játékot abból a célból fejlesztettek, hogy támogassa a gyermek kognitív és intellektuális fejlődését. Fejlesztik a logikai-matematikai gondolkodást, stimulálják a kommunikációs képességeket, gazdagítják a szókincset, gyakorolják a szem-kéz koordinációt, az emlékezőtehetséget és a koncentrációt, serkentik a képzeletet és a kreativitást. 

A Kis felfedező játékok a szórakozás és tanulás keverékei, így kreatív időtöltést jelent a gyermekek számára. Amikor a gyerekekkel otthon vagyunk, szeretnénk megtanítani minden fontos dologra. Számtalan terület van azonban, amit nehéz a gyerekeknek elmagyarázni. Az ellentétek, a Mindennapi tevékenységek, a számok, és a többi felfedezni való terület, ezekkel a dobozos oktató játékokkal sokkal közelebb kerülhetnek a gyerekekhez, és számukra a világ megértéséhez. 

Trefl társasjátékok

A trefl 3 éves kortól gyárt társasjátékokat egészen felnőtt korig. A Pindurpalota webáruházban a Trefl liszenszes társasjátékait, és az egész családnak szóló ügyességi játékait is megtalálhatod. Olyan népszerű társasjátékok fűzhetőek a Trefl nevéhez, mint a Mistakos, a Tréfás Fazekak, vagy például a díjnyertes Octopus party társasjáték. A legnépszerűbb licences játékok között ott van a Miraculous, Minnie egér, Láng a Szuperverda, Pókember és még sok másik mese és filmszereplő.

Trefl játék kártyák

A Trefl kártyajátékai között találsz Dínó tesós, Verdás, Jágvarázsos, Sam a tűzoltós, Micimackós Fekete péter kártyákat. Utazáshoz, könnyed otthoni játékhoz ajánljuk minden kisgyermekes családba. Általában Mikulás csomagba, húsvéti pakkba szokták a rokonok előszeretettel becsempészni ezeket a kisméretű olcsó játékokat.