Lisciani oktatató és szórakoztató játékok

Lisciani oktatató és szórakoztató játékok

KIK VAGYUNK MI? A Lisciani Cégcsoport


A Lisciani Csoport több mint negyven éve kutatásokat végez a gyermekek tanulásának módjáról. Ma egy világméretű oktatási társasággá fejlődtünk, referenciapont azoknak az egyéneknek, családoknak és tanároknak, akik oktatási, szabadidős és ösztönző tevékenységekre kívánnak időt fordítani.

Lisciani oktatási és szórakoztató termékek széles skáláját hozza létre. Olyan játékokat tervez és gyárt, amelyek didaktikai tulajdonságaikkal kiemelkednek. A Pindurpalota webáruházban számtalan Lisciani oktató játékot találhat az érdeklődő. A Carotina Alapismeretek, és a Készségfejlesztő játékkészlet a 2 legismertebb és legfelkapottabb terméke a Liscinani cégnek. 

A játékokon kívül a csoport öt részlege szintén csúcstechnikai gyermekjátékokat, gyermekkönyveket, animációs sorozatokat és oktatókönyveket készít.

A csoport tevékenységének alapelve az, hogy nagy értékű tartalmat kínáljanak, gondos szerkesztői kiadványokkal. A szórakozás, és tanulás, oktatás különleges ötvözetét alkotják a könyvek, oktatási termékek, animációs sorozatok és játékok.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Lisciani cégcsoport filozófiája


Az oktatási játékok területén szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a Lisciani Csoport megosztja tapasztalatait a családokkal és az iskolákkal, kiváló minőségű rekreációs és oktatási termékek és tanulási eszközök tervezésével és gyártásával, amelyek szórakoztatják is egyben a gyermekeket.

Elkötelezettség, amely látható a „Lisciani Képzési és Kutatóközpontban” található különféle kezdeményezésekből. Célunk, hogy nem csak az iskolában tanulhassanak a gyerekek, hanem az összes termékünk által hozzájáruljunk az oktatási anyagok minőségének javításához.

A társaság filozófiájának sarokköve az, hogy kitűnjön az oktatási anyagokban, fektessen be innovációba és fedezze fel az új technológiákat.

OKTATÁSI MINŐSÉG a Lisciani játékoknál


A Lisciani csoport tanulmányozta a gyermekek tanulásának módját több mint negyven éve.

Elkötelezettség, amely látható a „Lisciani Fejlesztési és Kutatóközpontban” talált különféle kezdeményezésekből. A játékainkat folyamatosan fejlesztjük, és a tökéletességre törekszünk, hogy a gyermekek oktatását megkönnyítsük a pedagógusok, és a szülők számára. 

TARTALOM MAGAS HOZZÁADOTT ÉRTÉKEL

A Lisciani Csoport tevékenységének sarokköve a magas hozzáadott értékkel bíró tartalom nyújtása.

Készítünk és tervezünk történeteket, oktatási szövegeket és oktatási módszereket, amelyek gazdagítják minden gyermek oktatási tapasztalatait.

Nagy figyelmet fordítunk nemcsak könyveink és rekreációs-oktatási anyagok készítésének szerkesztésére és kiadására, hanem animált sorozatunkra és játékainkra is.

INNOVÁCIÓ ÉS HI-TECH GYERMEKEKNEK


Kiemlkedő helyet foglalunk el a gigitális oktatásban. A „Lischool” (azaz Lisciani digitális iskola) projektjein a „Hi-Tech gyerekeknek”, egy különleges digitális termékcsoporton keresztül, nyújtunk segítésgez az új digitális technológiák biztonságos és szórakoztató felfedezésében a legkisebbek számára. 

A termékek és a digitális szolgáltatások világa, ahol játszhat és tanulhat a Hi-Tech segítségével a gyermekek.

OKTATÓ JÁTÉKOK

"Azok, akik megpróbálják megkülönböztetni a játékot és az oktatást, valószínűleg nem veszik észre, hogy az oktatásnak szórakoztatónak kell lennie, és a szórakozásnak oktatónak kell lennie."

Így összegezte a nagy amerikai szociológus, Marshall McLuhan az egyik olyan értéket, amelyre alapozzuk tevékenységünket. Tanulás játékon keresztül, vagy szórakozás közben.

AZ ÉLETMINŐSÉG A teljes CSALÁDNAK

A pedagógiai és a didaktikai területtel kapcsolatos kutatások és tanulmányok kimutatták, hogy a gyermek teljesítményének fejlesztése a fejlődő éveiben az egyik előfeltétel annak biztosításához, hogy a gyermek a jövőben jó életminőségben részesüljön.

Fenntartjuk, hogy minden gyermek kognitív képességét teljes mértékben ki kell javítani, mivel ez a gyermek legértékesebb eszköze.

Tanulási garancia

Az összes Lisciani termék könnyen elérheti a kívánt és egyértelmű célokat. Kipróbált és bevált oktatási útvonalak, valamint a legújabb akkreditált elméletek létrehozásával garantáljuk a tanuláshoz szükséges fejlesztési készségek elsajátítását. Ez a tanulási garancia, amely számunkra a minőség első garanciája.

OKTATÓ JÁTÉKOK minden korosztály számára


A Lisciani csoport hatalmas és átfogó termékválasztékot kínál, és az évek során katalógusunkat számos új innovációval gazdagította.