Pindurpalota Játékbolt és Játszóház Újpesten

"Életem játék,
gyermek vagyok karodban,
boldog ajándék."

Bodnár László

Mi az a Pindurpalota?

Minden ami mi vagyunk, az játék, játékokat árulunk, játékokkal játszunk, a munkánk is egyfajta játék, amit viszont komolyan veszünk! 

Komolyan vesszük:

 • a vevőt, mert az ő kívánsága, és elégedettsége a küldetésünk.
 • a beszerzést, mert olyan játékokat választunk, hogy abban a gyermekek örömüket lelhessék.
 • a megrendeléseinket, mert azonnal reagálunk rájuk, és hétvégén is dolgozunk.
 • a csomagolást, mert gondoskodunk róla, hogy kibírja a szállítást.
 • a reklamációt, a vevő kívánságai szerint járunk el, a hibás termékeket önköltségen cseréljük.
 • a tisztaságot, mert a játszóházunkban ez a legfontosabb!

Pindur Palota - A barátságos játszótárs

Pindurpalota játék webshop

2014. áprilisa óta folyamatosan dolgozunk értetek a vásárlókért, és gyermekeitekért. Küldetésünk, hogy barátságos segítőkész kiszolgálásunkkal, és szakértelmünkkel hozzájárulhassunk a családok elégedettségéhez, és igazi játszótársként tekintsetek ránk. Amennyiben valaki hozzánk fordul tanácsért, bizton számíthat rá, hogy csak olyan társasjátékot, játékbabát, autót, építőjátékot, terméket fogunk a figyelmükbe ajánlani, ami megfelel a gyermeke korának, nemének, igényeinek, és nem mellesleg elnyeri a tetszését is.

Webáruházunk minden egyes dolgozója arra törekszik, hogy maximális színvonalon szolgálhasson ki minden vásárlót, gyermekét, gyermekeit. A boldog gyermekmosoly nem csak a szülők szívét melengeti meg, hanem minket is azzá tesz, amik vagyunk, kedves emberekké, akiknek igazán számít a vevő. Leghőbb vágyunk, hogy valóban játszótársként, bizalommal tekintsetek ránk, barátságos játszótársként. Telefonon, messengeren a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk reagálni kéréseitekre, kérdéseitekre. 

Pindurpalota Elérhetőségek

Miért válasszam a Pindurpalotát?

Heti hét nap

Mi hétvégén is dolgozunk, így a lehető legrövidebb időn belül kiszolgáljuk az igényeket. Ha el szeretnétek hozzánk látogatni, erre mindennap 09.00-19.00 között van lehetőségetek. 

Csomagfeladás

Raktárról szolgáljuk ki a megrendeléseket, így 1-2 napon belül a csomag feladásra kerül káposztásmegyeri játékboltunkból, vagy Dunakeszin lévő raktárunkból. Többféle szállítási és fizetési mód közül tudod kiválasztani a számodra ideális megoldást. 

Milyen szállítási módot válasszak?

 • Ha Észak-Pest közelében laksz, és szereted megfogni, megnézni amit vásárolsz, szeretettel váruk újpesti játékboltunkban.
 • Ha neked, vagy hozzátartozódnak lehetősége van otthon tartózkodni, vagy munkahelyre kérni a csomagot, érdemes házhozszállítást kérni. Futárszolgálataink e-mailben értesítenek a csomag várható érkezési idejéről.  
 • Ha nem tudod otthonra, vagy a munkahelyre kérni a csomagot, kérheted a hozzád legközelebb eső Posta Pontra, vagy csomagpontra is megrendelését. A rendelési folyamat végén rendszerünk felkínálja az összes elérhető lehetőséget.

Egyedi játékkínálat

Egyedi játékkínálattal rendelkezünk, köszönhetően saját importos termékeinknek. Emellett azonban a legtrendibb, a legolcsóbb és a legjobb játékokat is igyekszünk játékboltunk polcain tartani. A termékek folyamatosan cserélődnek, heti több alkalommal érkezik új áru. Állandó termékeinket, ha elfogynak pótoljuk, így kérjük, ha nem találod már meg a korábban kinézett játékot, keress bennünket, és tájékoztatuk a várható beérkezési időpontokról.

Játékboltunk felszerelt, szinte minden elérhető polcról is, így ha az utolsó pillanatban érkezik egy zsúrmeghívó, akkor is tudunk segíteni.

A barátságos játszótárs

Tudjuk, hogy alapvetően nem könnyű kisgyermekkel vásárolni, emiatt hoztuk létre játszóházunkat, így amíg a szülő kedvére, és nyugalomban nézelődik, megrendelheti a kávéját, addig a gyermek biztonságban, édesen játszik a játszóházban. Pár perc nyugalom egy finom kávé mellett. Gyermekünk elégedettsége nyugalmunk záloga, boldogsága, a mi boldogságunk!

Szülői közösség

Mikor gyermek érkezik a családba, a szülő keresi a többi szülő társaságát. Nap mint nap látjuk, ahogy a 7-8 hónapos babócákkal először érkező anyukák figyelik a többi baba-mama párost, keresik új társukat, gyermeküknek egy barátságos játszótársat. Keresnek valakit, akivel egyeznek a gondjaik, nézeteik, akitől kérdezhetnek, akihez fordulhatnak. Örömmel vesszük, ha kérdéseikkel bennünket tiszteltek meg, de örülünk minden egyes új kapcsolatnak, barátságnak, mely nálunk köttetik, legyen szó gyermekről, vagy szülőről. Örülünk annak is, ha a facebook oldalunkon a szülők segíteni szeretnének egymásnak, beszélgetésbe elegyednek. Bíztatunk mindenkit, tegye meg bátran az első lépést.:-)

Olcsó játékok

Érdemes követni facebook, insta oldalainkat, feliratkozni hírleveleinkre, mivel rendszeres egyedi kedvezményekkel kedveskedünk vásárlóinknak. Igyekszünk termékeinket a lehető legjobb árakon kínálni, sok akciós játékunk van szenzációs áron. Visszatérő vásárlóinknak lehetősége van törzsvásárlói kártyát is igényelni. 

Pindur Palota Játékbolt és Játszóház Újpest Pindur Palota Játékbolt és Játszóház Újpest

 

Pindur Palota Játékbolt és Játszóház Újpest Pindur Palota Játékbolt és Játszóház Újpest

Játékbolt - Online játékbolt

A Pindur Palota azért kapta a Játékcentrum jelzőt, mert itt minden a játékok körül forog. Webshop, Játékbolt, és játszóház egyben. 

Játékboltunk címe:

- 1048 Budapest Újpest Káposztásmegyer, Lóverseny tér 4.

(- 2120 Dunakeszi, Fóti út 120. Tesco üzletsor Pindurpalota bezárt.)

Káposztásmegyeri játékbolt:

Egyszerre találsz itt egy bájos játékboltot, egy selyemcukorszerű édes játszóházat, kávézót a szülőknek, játékos gyermek foglalkozásokat, valamint a netes érdeklődőknek online webes felületet, ahol meg tudjátok rendelni a téged érdeklő játékokat, termékeket.

Dunakeszi játékbolt - átköltözött:

Dunakeszin 2017-ben nyitottuk meg új játékboltunkat a Dunakeszi-Fóti Tesco üzletsoron. Az üzlet 2019-ben bezárt.

 

Pindur Palota Dunakeszi Tesco

 

A két üzletben kínálata jelenleg webshopunkon érhető el. Facebook oldalunkon folyamatosan újabb és újabb akciókkal, kedvezményekkel készülünk követőink számára. https://www.facebook.com/pindurpalota

Játék webshop -Játék rendelés

A játékvásárlás online, a webes felületen rendkívül egyszerű. Csupán ki kell választani a kívánt játékot, vagy egyéb terméket, betenni a kosárba, kiválasztani a megfelelő szállítási és fizetési módot, és már kész is. Ugye milyen egyszerűen hangzik? Az is. 

Játszóházi születésnap 

Ünnepeld a barátaiddal, és Pinpával a születés-, vagy a névnapodat!

A Pindur Palota csapata mindent megtesz azért, hogy a zsúr felejthetetlen legyen az ünnepeltnek, és a meghívottaknak egyaránt.

Mit kaphatnak a gyerekek a Pindurpalotában a Szülinapi zsúr alatt?

 • Megterített ünnepi asztal, és szabad játék a játszóház területén 3 óra időtartamra 3.190.-/fő.
 • Megterített ünnepi asztal, és szabad játék a játszóház területén 2 óra időtartamra 1.990.-/fő.
 • Pinpa átadja a nálunk vásárolt ajándékot - ingyenes.
 • Amennyiben a szülinapra nálunk vásárolják meg az ajándékot 15% kedvezményt biztosítunk minden nem akciós termékből. (Ezt a kedvezményt a vendéggyerekek szülei is igénybe vehetik.) Más akciókkal nem összevonható.
 • Emlékajándék, és szülinapi meghívó, héliumos lufi a vendégeknek, szintén 15% kedvezménnyel.
 • Torta gyertyával 4.900.- forint (10 szelet). Felhívjuk a kedves figyelmüket, hogy nem lehet máshonnan hozni tortát, egyéb élelmiszert és italt behozni a Pindur Palota területére. Lehetőség van diabetikus, glutén vagy laktózmentes torta rendelésre, valamint több íz közül választhatnak. 6490.- forint
 • Ételeket (kézműves lepény különböző ízekben, mini pizza) italokat (ásványvíz, rostos és szénsavas üdítők, kávé, forrócsoki) az aktuális étlapról tudnak az ünnepelőknek választani.
 • A kis vendégek szülei is bátran maradhatnak, hiszen nálunk nincs kísérőjegy!
 • Animátor, aki a gyerekekkel játszik 3.000.- forint / óra.
 • Kincskereső játék nyereménnyel 500.- forint.
 • Arcfestés 500.-forint /fő.
 • Csillámtetoválás 400.-forint/fő.
 • Vendégváró frissen sült pogácsa 2990.-/kg.
 • Kreatív foglalkozás a gyerekekkel (az elkészült műveket hazavihetik) 3000.-.
 • Jelmezes buli 300.-/fő.
 • Bohóc műsor, ajándékkal, meglepetéssel, énekkel, sok-sok nevetéssel 
  • Egy órás műsor (ajándékokkal): Nettó 20.000 Forint.
  • Másfél órás műsor (ajándékokkal): Nettó 24.000 Forint.

 

 

Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában

 

 

Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában

Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában

 

 

Fontos tudnivalók a Pindurpalota Szülinapi zsúrjairól:

 • Minimum 5 meghívott + az ünnepelt
 • Minimum 2 héttel korábbi időpontfoglalás
 • 50% foglaló befizetése (az időpont az ünnepelt betegsége esetén átrakható, azonban lemondás esetén nem jár vissza)
 • Szeretnénk felhívni a kedves vendégek figyelmét, hogy a rendezvény nem zártkörű! A játszóház házirendje a szülinapot ünneplők számára is betartandó.
 • A szülinapi zsúrokról facebook posztot csinálunk, hogy a többi játszóházi látogató tudjon más időpontot választani a játékra. Külsősöknek, akik nincsenek a zsúrra meghívva, kísérőjegyet kell ilyenkor váltani.

Ingyenesen letölthető szülinapi meghívó:

Ingyenesen letölthető Szülinapi meghívó

 

Boldog szülinapozók száma 2018-ban: 872 fő meghívottakkal együtt. 

Szülinapi zsúrra lefoglalt időpontjaink:

Dátum Időpont
2019.07.20. (szombat) 10:00-12:00
2019.08.31. (szombat) 16:00-18:00
2019.09.15. (vasárnap) 09:30-12:30