Pindurpalota Játékbolt és Játszóház Újpesten

"Életem játék,
gyermek vagyok karodban,
boldog ajándék."

Bodnár László

Mi az a Pindurpalota?

Minden ami mi vagyunk, az játék, játékokat árulunk, játékokkal játszunk, a munkánk is egyfajta játék, amit viszont komolyan veszünk! 

Komolyan vesszük:

 • a vevőt, mert az ő kívánsága, és elégedettsége a küldetésünk.
 • a beszerzést, mert olyan játékokat választunk, hogy abban a gyermekek örömüket lelhessék.
 • a megrendeléseinket, mert azonnal reagálunk rájuk, és hétvégén is dolgozunk.
 • a csomagolást, mert gondoskodunk róla, hogy kibírja a szállítást.
 • a reklamációt, a vevő kívánságai szerint járunk el, a hibás termékeket önköltségen cseréljük.
 • a tisztaságot, mert a játékok körül ez a legfontosabb!

Pindur Palota - A barátságos játszótárs

Pindurpalota játék webshop

2014. áprilisa óta folyamatosan dolgozunk értetek a vásárlókért, és gyermekeitekért. Küldetésünk, hogy barátságos segítőkész kiszolgálásunkkal, és szakértelmünkkel hozzájárulhassunk a családok elégedettségéhez, és igazi játszótársként tekintsetek ránk. Amennyiben valaki hozzánk fordul tanácsért, bizton számíthat rá, hogy csak olyan társasjátékot, játékbabát, autót, építőjátékot, baba játékot, terméket fogunk a figyelmükbe ajánlani, ami megfelel a gyermeked korának, nemének, igényeinek, és nem mellesleg elnyeri a tetszését is.

Webáruházunk minden egyes dolgozója arra törekszik, hogy maximális színvonalon szolgálhasson ki minden vásárlót, gyermekét, gyermekeit. A boldog gyermekmosoly nem csak a szülők szívét melengeti meg, hanem minket is azzá tesz, amik vagyunk, kedves emberekké, akiknek igazán számít a vevő. Leghőbb vágyunk, hogy valóban játszótársként, bizalommal tekintsetek ránk, barátságos játszótársként. Telefonon, messengeren a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk reagálni kéréseitekre, kérdéseitekre. 

Pindurpalota Elérhetőségek

Miért válasszam a Pindurpalotát?

Barátságos ügyfélszolgálat

A lehető legrövidebb időn belül kiszolgáljuk az igényeket, és megválaszoljuk a kérdéseket. "Sorbanállás nélküli garanciális ügyintézés" alatt azt várhatod tőlünk, hogy a többi teendőt félretéve, foglalkozunk a panaszoddal, és megkeressük a megoldást.

Csomagfeladás

Raktárról szolgáljuk ki a megrendeléseket, így 1 napon belül összekészítésre kerül a csomag, majd a szállítóktól függően, feladásra kerül Dunakeszin lévő raktárunkból. Többféle szállítási és fizetési mód közül tudod kiválasztani a számodra ideális megoldást. 

Milyen szállítási módot válasszak?

 • Ha neked, vagy hozzátartozódnak lehetősége van otthon tartózkodni, vagy munkahelyre kérni a csomagot, érdemes házhozszállítást kérni. Futárszolgálataink e-mailben, vagy sms-ben értesítenek a csomag várható érkezési idejéről.  
 • Ha nem tudod otthonra, vagy a munkahelyre kérni a csomagot, kérheted a hozzád legközelebb eső Posta Pontra, vagy csomagpontra is megrendelését. A rendelési folyamat végén rendszerünk felkínálja az összes elérhető lehetőséget.

Egyedi játékkínálat

Egyedi játékkínálattal rendelkezünk, köszönhetően saját importos termékeinknek. Emellett azonban a legtrendibb, a legolcsóbb és a legjobb játékokat is igyekszünk virtuális játékboltunk polcain tartani. A termékek folyamatosan cserélődnek, heti több alkalommal érkezik új áru. Állandó termékeinket, ha elfogynak pótoljuk, így kérjük, ha nem találod már meg a korábban kinézett játékot, keress bennünket, és tájékoztatuk a várható beérkezési időpontokról.

Online Játékboltunk felszerelt, szinte minden elérhető polcról is, így ha az utolsó pillanatban érkezik egy zsúrmeghívó, akkor is tudunk segíteni.

Gyermekünk elégedettsége nyugalmunk záloga, boldogsága, a mi boldogságunk!

Szülői közösség

Mikor gyermek érkezik a családba, a szülő keresi a többi szülő társaságát. 2014-től játszóházunkban nap mint nap láttuk, ahogy a 7-8 hónapos babócákkal először érkező anyukák figyelték a többi baba-mama párost, keresték új társukat, gyermeküknek egy barátságos játszótársat. Keresnek valakit, akivel egyeznek a gondjaik, nézeteik, akitől kérdezhetnek, akihez fordulhatnak. Örömmel vesszük, ha kérdéseikkel bennünket tiszteltek meg, de örülünk minden egyes új kapcsolatnak, barátságnak, mely nálunk köttetik, legyen szó gyermekről, vagy szülőről. Örülünk annak is, ha a facebook oldalunkon a szülők segíteni szeretnének egymásnak, beszélgetésbe elegyednek. Bíztatunk mindenkit, tegye meg bátran az első lépést.:-)

Olcsó játékok

Érdemes követni facebook, insta oldalainkat, feliratkozni hírleveleinkre, mivel rendszeres egyedi kedvezményekkel kedveskedünk vásárlóinknak. Igyekszünk termékeinket a lehető legjobb árakon kínálni, sok akciós játékunk van szenzációs áron. Visszatérő vásárlóinknak lehetősége van törzsvásárlói kártyát is igényelni. 

Pindur Palota Játékbolt és Játszóház Újpest Pindur Palota Játékbolt és Játszóház Újpest

 

Pindur Palota Játékbolt és Játszóház Újpest Pindur Palota Játékbolt és Játszóház Újpest

Játékbolt - Online játékbolt

A Pindur Palota azért kapta a Játékcentrum jelzőt, mert itt minden a játékok körül forog.

2020.03.20-tól azonban a 3 terület közül, Webshop, Játékbolt, és játszóház csak az online játék webáruházunkat tartottuk meg.

Korábbi Játékboltjain címe:

- 1048 Budapest Újpest Káposztásmegyer, Lóverseny tér 4. bezárt

- 2120 Dunakeszi, Fóti út 120. Tesco üzletsor Pindurpalota bezárt

Káposztásmegyeri játékbolt és játszóház - bezárt:

Egyszerre találsz itt egy bájos játékboltot, egy selyemcukorszerű édes játszóházat, kávézót a szülőknek, játékos gyermek foglalkozásokat, valamint a netes érdeklődőknek online webes felületet, ahol meg tudjátok rendelni a téged érdeklő játékokat, termékeket.

Dunakeszi játékbolt - bezárt:

Dunakeszin 2017-ben nyitottuk meg új játékboltunkat a Dunakeszi-Fóti Tesco üzletsoron. Az üzlet 2019-ben bezárt.

 

Pindur Palota Dunakeszi Tesco

 

A két üzletben kínálata jelenleg webshopunkon érhető el. Facebook oldalunkon folyamatosan újabb és újabb akciókkal, kedvezményekkel készülünk követőink számára. https://www.facebook.com/pindurpalota

Játék webshop -Játék rendelés

A játékvásárlás online, a webes felületen rendkívül egyszerű. Csupán ki kell választani a kívánt játékot, vagy egyéb terméket, betenni a kosárba, kiválasztani a megfelelő szállítási és fizetési módot, és már kész is. Ugye milyen egyszerűen hangzik? Az is. 

Játszóház Budapesten - Pindur Palota

Szeretettel köszöntünk minden kedves látogatót!

A Pindur Palota játszóház Káposztásmegyeren, 1048 Budapest, Lóverseny tér 4., Óceán-árok 3-7. szám alatt található. A hét minden napján várjuk a kikapcsolódni vágyókat. 

Játszóház kisgyerekeknek Újpesten

 

A gyereket játszóketrec, és gyermeksarok várja, a szülőket pedig pár perc nyugalom egy finom kávé mellett, ingyen wifi lehetőséggel. A babák kényelmét szoptató paraván, pelenkázó, játszószőnyeg, és etetőszék szolgálja. Aki pedig csak ajándékot szeretne vásárolni, az se maradjon otthon, hiszen a webshopon megjelenő termékek mellett még sok minden egyéb is található a bolti részlegen, így érdemes személyesen is ellátogatni hozzánk.

Mivel játszhat a gyerkőc nálunk?

 • Trambulin
 • Csúszda
 • Labdatenger
 • Mászólabirintus
 • Kis konyha
 • Kisautók
 • Duplo, Lego
 • Ügyességi és készségfejlesztő játékok
 • Társasjátékok
 • ..és megannyi izgalmas játékszer.

Mindennap 09.00-19.00 között a Pindurpalota kitárja kapuit, hogy helyet adhasson a víg életnek. 

 

Játszóház árlista 2020. január 1-től

 

Jegyárak gyerek 1-12 év között Időtartalom Ár
Hétköznap Belépőjegy/óra/fő 1250.- forint
Hétvégén és ünnepnapokon, iskolai szünnapokon Belépőjegy/óra/fő 1450.-forint
Kísérőjegy csak a szülinapok időtartalma alatt Díj/óra/kísérő 490.- forint
Bérlet (15 alkalmas) 1 óra/alkalom 15000.- forint

A 15 alkalmas bérlet 2020.12.31-ig érvényes, hétvégén is felhasználható, emellett átruházható. A bérlet más kedvezményekkel nem összevonható. A megvásárolt bérleteket nem áll módunkban megőrizni és az elvesztett bérletekért felelősséget nem vállalunk. Megértéseteket köszönjük!

Gyermekfelügyeletet nem tudunk kedves vendégeink részére biztosítani.

Kedvezmények  
Testvérkedvezmény!  Hozd el a tesódat is a játszóházba, 20% kedvezményt adunk a jegyetek árából, ráadásul ha hárman jöttök tesók, 25% kedvezményt kaptok! (A testvérkedvezmény 1 év alatti tesó esetén a 2. órától érvényes.)
Barátnő kedvezmény! Gyere el a barátnőiddel és legalább 3 gyerkőccel a játszóházba, és 25% kedvezményt adunk a jegyetek árából!
Csoportkedvezmény!  Minimum 10 fős létszámú gyerekcsoport esetén a belépőjegyet kedvezményes áron - 700 Ft/belépőjegy/óra/fő - kapjátok meg.
Törzsvásárlói kedvezmény! Törzsvásárlóinknak 20% kedvezményt adunk a játszóház, 10% kedvezményt pedig a nem akciós játékbolti termékek árából.
Újpest Kártya kedvezmény! Újpest Kártya bemutatásával 10% kedvezményt adunk a játszóház, 5% kedvezményt pedig a nem akciós játékbolti termékek árából.

 

 • Minden megkezdett óra új órának számít.
 • A belépés 1 éves korig 1 órára ingyenes, a második óra megkezdésétől ugyanúgy a feltüntetett árak érvényesek!
 • A belépőjegy megváltása egyszeri belépésre jogosít!
 • A változtatás jogát fenntartjuk!
 • Kísérőknek a belépés ingyenes, kivéve szülinapok időtartalma alatt. Ilyenkor 490.-forint/kísérő/óra. A kísérőjegy minden felnőttre vonatkozik, aki a gyermek játékideje alatt az üzletben/játszóházban tartózkodik.
 • A labirintusba játékokat felvinni tilos, a balesetek elkerülése végett! (Pl: a labdatengerbe keveredett játékokra ráléphetnek)
 • Táskákat kérjük, szíveskedjenek kint hagyni az értékmegőrzőkben, hogy a játéktérben a gyerekeknek legyen elég helyük!
 • Az értékmegőrzők kulcsait 1000 forint kaució ellenében tudjuk átadni, mely távozáskor természetesen visszajár!
 • Kérjük, segítsék munkánkat, és a gyerekek játékát a játékterek szabaddá tételével!
 • A súlyhatárokra szíveskedjenek tekintettel lenni!
 • Kérjük, olvassák el a házirendünket is!
 • A toalett eldugul már 1 db popsitörlőtől a csővezetékünk miatt, kérjük, ne dobják bele!
 • Iskola- és munkaszüneti napokon a hétvégi jegyárak érvényesek.
 • Zokni használata gyermeknek és kísérőnek egyaránt kötelező!
 • Kérjük a játszóház tisztaságának megóvásának érdekében tiszta zoknival lépjenek a játszóház területére, kint pedig cipőt, vagy papucsot viseljenek (a szekrény alatt találnak különböző méretekben). Mivel a játékbolt területén cipőt viselnek a vásárlók, így a kosz a zoknikról bekerülhet a játszóterületre, ha ezt a szabályt nem tartják be.
 • A gyermekek biztonsága érdekében fontosnak tartjuk a megfelelő higiéniát játszóházunkban, ezért megkérünk minden játszóházba látogató szülőt/gyermeket, hogy a játszóház igénybevétele előtt mosson kezet.

A nálunk ünneplő szülinaposok védelme érdekében létrehoztunk egy naptár funkciót honlapunkon, ahol nyomon lehet követni, hogy mikor van zsúr a Pindur Palotában. Ezeket az időpontokat facebook oldalunkon is közzétesszük. Ezekben az időszakokban a gyermek belépőjegyek mellé kísérőjegyet is kell váltani 490.- forint/óra/kísérő. Azokban az időszakokban, mikor nincs zsúr, továbbra sem kell a kísérőknek jegyet fizetni. Kérjük, mielőtt eljönnek hozzánk, mindig tudakozódjanak, hogy van-e rendezvényünk az adott napon! Reméljük, ezekkel az intézkedésekkel hozzásegítjük az szülinaposokat a zavartalan ünnepléshez, vendégeinket pedig a kellemes időtöltéshez.

 

Megértésüket köszönjük!

Játszóházunkban néha különleges programoknak is helyt adunk, mint például az ingyenes csecsemő, és kisgyermek életmentő tanfolyamunk. Ezekről leghamarabb facebook oldalunkon lehet tájékozódni.

Játszóházi születésnap 2020. január 1-től

Ünnepeld a barátaiddal, és Pinpával a születés-, vagy a névnapodat!

A Pindur Palota csapata mindent megtesz azért, hogy a zsúr felejthetetlen legyen az ünnepeltnek, és a meghívottaknak egyaránt.

Mit kaphatnak a gyerekek a Pindurpalotában a Szülinapi zsúr alatt?

 • Megterített ünnepi asztal, és szabad játék a játszóház területén 3 óra időtartamra 3.390.-/fő.
 • Megterített ünnepi asztal, és szabad játék a játszóház területén 2 óra időtartamra 2.290.-/fő.
 • 3 órás születésnap választása esetén igény szerint Pinpa átadja a nálunk vásárolt ajándékot - ingyenes.
 • A 3 órás születésnap nyomtatott születésnapi meghívót is tartalmaz, 2 órás születésnapnál pedig 110Ft/fő áron igényelhető.
 • Amennyiben a szülinapra nálunk vásárolják meg az ajándékot 15% kedvezményt biztosítunk minden nem akciós termékből. (Ezt a kedvezményt a vendéggyerekek szülei is igénybe vehetik.) Más akciókkal nem összevonható.
 • Emlékajándék 15% kedvezménnyel kapható.
 • Torta gyertyával 5.400.- forint (10 szelet). Felhívjuk a kedves figyelmüket, hogy nem lehet máshonnan hozni tortát, egyéb élelmiszert és italt behozni a Pindur Palota területére. Lehetőség van diabetikus, glutén vagy laktózmentes torta rendelésre, valamint több íz közül választhatnak. 7150.- forint
 • Ételeket (hot-dog, mini pizza) italokat (ásványvíz, rostos és szénsavas üdítők, kávé, forró csoki) az aktuális étlapról tudnak az ünnepelőknek választani.
 • A kis vendégek szülei is bátran maradhatnak, hiszen nálunk nincs kísérőjegy!
 • Kincskereső játék nyereménnyel 500.- forint.
 • Arcfestés 800.-forint /fő. Arcfestést minimum 6 fő esetén vállalunk 3 órás szülinapoknál.
 • Csillámtetoválás 490.-forint/minta.
 • Jelmezes buli 150.-/fő.
 • Bohóc műsor, ajándékkal, meglepetéssel, énekkel, sok-sok nevetéssel 
  • Egy órás műsor (ajándékokkal): Nettó 20.000 Forint.
  • Másfél órás műsor (ajándékokkal): Nettó 24.000 Forint.

Kedves vendégeink!

Október közepétől - December végéig a szülinapi zsúroknál bizonyos szolgáltatásokat nem tudunk elvállalni a megnövekedett forgalomra való tekintettel. Kérjük, érdeklődjön az elérhető szolgáltatásokról kollégáinknál.

 

Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában

 

 

Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában

Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában Szülinapi zsúr Pindurpalota Újpesti Játszóházában

 

 

Fontos tudnivalók a Pindurpalota Szülinapi zsúrjairól:

 • Minimum 5 meghívott + az ünnepelt
 • Minimum 2 héttel korábbi időpontfoglalás
 • 50% foglaló befizetése (az időpont az ünnepelt betegsége esetén átrakható, azonban lemondás esetén nem jár vissza)
 • Szeretnénk felhívni a kedves vendégek figyelmét, hogy a rendezvény nem zártkörű! A játszóház házirendje a szülinapot ünneplők számára is betartandó.
 • A szülinapi zsúrokról facebook posztot csinálunk, hogy a többi játszóházi látogató tudjon más időpontot választani a játékra. Külsősöknek, akik nincsenek a zsúrra meghívva, kísérőjegyet kell ilyenkor váltani.

Ingyenesen letölthető szülinapi meghívó:

Ingyenesen letölthető Szülinapi meghívó

 

Boldog szülinapozók száma 2018-ban: 872 fő meghívottakkal együtt. 

Boldog szülinapozók száma 2019-ben: 987 fő meghívottakkal együtt.

Szülinapi zsúrra lefoglalt időpontjaink:

Dátum Időpont

Sajnos az országban kialakult jelenlegi helyzet miatt játszóházunk határozatlan ideig nem üzemel, ezért ez idő alatt születésnapi rendezvényt sem tudunk vállalni.

Megértésüket köszönjük!