Orange Toys

Orange Toys Plüss állatok

Plüss állatok vásárlása céljából keresgélsz? Jó helyen jársz, webáruházunkban mindenféle plüss figurát megtalálsz, azonban ha igazán különleges termékeket keresel a legjobb választás az Orange Toys. Ez a gyártó igazi különlegességeket, szépségeket készít, kiváló minőségben. Rendeld meg most, és akár már holnapra nálad lehet!

Nézet:
Sorrend:

Orange Toys plüssállatok

Az Orange Company egy jól ismert plüssjáték-gyártó, ami kiváló minőségű, puha játékokat tervez és értékesít minden korosztály számára. Nem csak játékokat hoznak létre a gyártás folyamán, hanem kis barátokat mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Ezek a plüss barátok egy életen át ott fekszenek majd velünk az ágyban, ülnek a kanapénkon, polcainkon, vagy járják a nagyvilágot gyermekeinkkel, ezért rendkívül fontos, hogy kiváló minőségűek legyenek. A gyártási folyamat minden apró momentuma szigorúan ellenőrzött. Az Orange Toys plüss figurái boldogságot hoznak életünkbe.

A felhasznált plüss szőrme anyagok tapintása rendkívül kellemes érzetet biztosít, a szemek beszédesek, és a legkiválóbb kidolgozottság jellemzi őket, a megengedett szőrhullatási érték alsó szintjén vannak, moshatóak. A brandek között van, ami díszdobozzal rendelkezik, emiatt különleges, és egyedi ajándék lehet bármilyen alkalomra. A Pindurpalota játék webáruházban természetesen ha plüssöket vásárolsz, őket is olyan gondosan csomagoljuk, hogy ne sérülhessenek meg a kiszállítás során.

Orange Toys Mini Twini Plüssök

A Mini Twinik baba plüssök, bébi plüssből. Természetesen, mivel kisbabáknak készültek, az anyaguk 100%-ban megfelel a minőségi előírásoknak, követelményeknek. Rághatóak, nyúzhatóak, moshatóak, és természetesen tündériek. A tesztekben feltűnően nagyobb szimpátiát, és érdeklődést mutattak a babák, és a tipegők a hozzájuk hasonlatos bébi állatok iránt, mint a sima plüss állatok iránt. Ebből az indíttatásból készült el a Mini Twini kollekció. Ezek a plüss állatkák a magyarországra való importálás után, az egyik legmagasabb megosztási és hozzászólási hajlandóságot produkáló facebook posztot tudhatják magukénak.

Orange Toys Lucky Doggy Yoyo

Az Orange Toys Lucky Doggy kollekciója különböző fajtájú kutyusokat tartalmaz, mint például Csivava, Yorki, Máltai selyemkutya, Pudli vagy Buldog. Mindegyik más és más ruhát visel, amit bármikor le lehet cserélni, hiszen az Orange Toys kínálatában külön ruhák és egyéb kiegészítők is vásárolhatók az öltöztethető kutyusok számára. Minden figurának van egy titkos funkciója. Van amelyiknek 360 fokban forgatható a feje, másoknak speciális váza van, aminek segítségével meg lehet hajlítani a végtagjait, így különböző pózokba lehet beállítani.

Orange Toys Cotti Motti

Az egyszerű és aranyos játékkollekció környezetbarát és természetes anyagokból áll. Ezekkel a puha rongybaba szerű állat figurákkal a gyerekek bátran alhatnak együtt, már csecsemő kortól kezdve. Később a ruháikat is megkaphatják az állatkák, és a gyerekek gyakorolhatják az öltöztetést a puha állatkákon. Minden Cotti Motti 34 cm-es ajándékdobozban érkezik.