Alvó barátok

Alvást segítő baba játékok

A baba játékok különleges képességekkel kell hogy rendelkezzenek. Először is tisztíthatónak, moshatónak, puhának, szépnek kell lenniük! Az alvást segítő baba játékok emellett nyugalmat kell, hogy árasszanak. Vannak olyan csecsemők, babák, akik annyira megszeretnek egy-egy kiválasztott kis alvó barátot, hogy utána hosszú évekig mindenhova viszik magukkal. Nem mindegy hát, hogy mit választunk a számukra.

Nézet:
Sorrend:

Alvást segítő játékok babáknak: alvókák, baby plüssök

Mit vegyünk egy újszülöttnek ajándékba? A ruhákról a szülők gondoskodtak, akkor kellene neki egy játék! No de egy pici baba még nem játszik, viszont nézelődik, érdeklődik, felfedez! A kiságyából szívesen nézeget színes állatfigurákat, zenélő, hangot adó, forgó játékokat, díszeket. Játékboltunkban számos csodás babakelengyének való ajándék vár gazdára.

Az alvást segítő baba játékok sokszor lágy, kellemes dallamokat játszanak, amit a napi rutinba beépítve megszoktathatunk a babával, így ő már tudja ahhoz kötni, hogy ez a zene az alvás idejét jelzi.

Sok olyan babajáték is van, ami az éjszakai félelmek ellen lett kifejlesztve. Az ilyenek ellemzően halvány fényeket vetítenek, vagy éjszaka, mikor a gyermek megébred, akkor újra halványan világítani és zenélni kezdenek. 

Baba kendők - alvást segítő babajátékok

Ugyanehhez a kategóriához tettük webáruházunkban a morzsolgató kendőket is, ami az alábbi neveken is ismert még:

  • Nyálazó kendő
  • Morzsolgató kendő
  • Csücsköző
  • Nyunyi
  • Rongyi 
  • Alvást segítő kendő babáknak

Baba plüssök - BabySafe plüssök, alvást segítő játékok

Az éjszakai félelmek ellen a puha, bébiplüssből készült plüss játékok is remekül helyt állnak! Az éjszakai felkeléseknél a gyermek hozzájuk tud bújni, amitől újra biztonságban érezheti magát.

Ágyfölé akasztható alvást segítő játékok babáknak

Az alvást segítő baba játékok között tartják nyiilván az ágy fölé akasztható, zenélő, forgó baba játékokat. Vannak azonban olyan babák, akiknek ezek a játékok inkább felkeltik az érdeklődésüket, és még élénkebbek lesznek. Az ilyen babócáknál az ágy fölé akasztható zenélő forgó játékokat inkább tanácsos alvás előtt kivenni az ágyból.